Safra kesesi ağrısı

Bana stent filan demediler hiç doğumdan 10 gün sonra rahatsızlandım bebeğim 3 aylık şuan ameliyat olalı 1 hafta oldu ecrp de ameliyat sırasında yapıldı
Ameliyat sırasında ercp yapıldıysa stende gerek kalmamış o zaman. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Bebeğinizi de sağlıkla büyütün insaAllah

Çok şükür ağrım yok artık 1 ay verdikleri listeye dikkat edicem şuan tek sıkıntım sütüm çok az geliyor
Sütü çoğaltan takviyeler alın kullanın. Benim tamamen çekildi bebeğim 2.5 aylık sağıp veriyordum zaten

Bana doktor emziriyorsan kullanamazsınız demişti. Mecbur ameliyat. Komtrollenizi ihmal etmeyin. Rabbim ameliyata gerek duyurmaz insaAllah.
Eve gittikten sonra süt gelsin diye uğrasacagım. Olmadıysa da nasip artık.
Dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim sizlere de tez zamanda şifa versin insaAllah

Amin inşallah çok teşekkür ederim cuma gününe randevu aldım bakalım ne diyecekler. Rica ederim bu arada ne demek Allah razı olsun dualarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…