Safra kesesi ağrısı

Bana stent filan demediler hiç doğumdan 10 gün sonra rahatsızlandım bebeğim 3 aylık şuan ameliyat olalı 1 hafta oldu ecrp de ameliyat sırasında yapıldı
Ameliyat sırasında ercp yapıldıysa stende gerek kalmamış o zaman. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Bebeğinizi de sağlıkla büyütün insaAllah 🌸

Çok şükür ağrım yok artık 1 ay verdikleri listeye dikkat edicem şuan tek sıkıntım sütüm çok az geliyor
Sütü çoğaltan takviyeler alın kullanın. Benim tamamen çekildi bebeğim 2.5 aylık sağıp veriyordum zaten

Bana kullan demişlerdi emzirme saatlerini ayarlayıp bi hafta kullanmıştım ama içime sinmedi bıraktım o yüzden. 1 buçuk yıldır takipteyim ara ara gidip ultrasonla baktırıyorum. İnşallah sütünüz gelir ama siz iyi olun en önemlisi o. Bir seminerde hiç doğum yapmadan evlatlık aldıkları bebekleri 1 ay emzirmeyle sütlerinin geldiği annelerin olduğunu söylüyordu sağlık bakanlığına bağlı baş hemşireler. Bestlak damla kullanın bir de o da sütün gelmesine yardımcı oluyor. Bir an önce iyileşin dualarım sizinle. Oluyor böyle şeyler Rabbim beterinden korusun.
Bana doktor emziriyorsan kullanamazsınız demişti. Mecbur ameliyat. Komtrollenizi ihmal etmeyin. Rabbim ameliyata gerek duyurmaz insaAllah.
Eve gittikten sonra süt gelsin diye uğrasacagım. Olmadıysa da nasip artık.
Dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim sizlere de tez zamanda şifa versin insaAllah 🌸

Bana doktor emziriyorsan kullanamazsınız demişti. Mecbur ameliyat. Komtrollenizi ihmal etmeyin. Rabbim ameliyata gerek duyurmaz insaAllah.
Eve gittikten sonra süt gelsin diye uğrasacagım. Olmadıysa da nasip artık.
Dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim sizlere de tez zamanda şifa versin insaAllah 🌸
Amin inşallah çok teşekkür ederim cuma gününe randevu aldım bakalım ne diyecekler. Rica ederim bu arada ne demek Allah razı olsun dualarınız için 🌺

Bende kanala dustugu ıcın ambulansla gece 3 te arastırma hastanesıne kaldırılmıstım..Ve sureklı kusuyordum durmuyordu kusmam..Ercp den sonra amelıyat oldum ve kurtuldum..

Bunun acısını çeken bilir...Başka şeyler dusunme suan..Şuan sadece bundan kurtulmayı dusun...Bu sekılde cocuguna faydan yok...

Önce sen iyi olacaksın sonra çocuğuna bakım verebileceksin,sevgini verebilceksin..
Merhaba sizin kanala stent takılmış mıydı ve nasıl çıkarılıyor acaba

Merhaba sizin kanala stent takılmış mıydı ve nasıl çıkarılıyor acaba
Merhaba hayır stent takılmadı ...Yollar temızlendi ve en az 6 ay içerisinde ameliyat olmalısın dendi...Olmazsan yine yollar tıkanacak yine bunu cekeceksin dendi..Kısa sürede amelıyat oldum zaten..

Merhaba hayır stent takılmadı ...Yollar temızlendi ve en az 6 ay içerisinde ameliyat olmalısın dendi...Olmazsan yine yollar tıkanacak yine bunu cekeceksin dendi..Kısa sürede amelıyat oldum zaten..
Anladım teşekkür ederim 🌸. Benim kanala bir daha düşmemesi için stent takıldı ptesi ameliyat oldum. Sonrasında çıkarılacak. Acaba nasıl çıkarılıyor diye merak ettim.

Merhaba herkese safra kesemde taş varmış ve safra kanalına düşmüş. Çok şiddetli ağrılarla acile gidiyordum hep. Ptesi günü ercp ile kanaldaki taşlar alındı, perşembe günü de safra alınacak.
Ama hala o kadar çok sancım var ki anlatamam. Çok kötüyüm kanala stent takıldı tekrar safrandan kanala taş düşmesin diye. Aynı durumu yaşayan var mı acaba. Stentten ötürü mü ağrı oluyor acaba. Acile gittim ultrasondan bakıldı bsy görünmüyor dediler.

Hayat kalitem sıfıra düştü resmen iki çocuğum var bebeğim 2 aylık. Memlekete annemlere geldim. Çocuklarla onlar ilgileniyor, sancıdan ilgilenemiyorum. Resmen annelik duygumu kaybetmiş gibi hissediyorum. Bebeğime çok üzülüyorum özellikle yavrunun kucağıma kokuma ihtiyacı var, sanki bebeğimi sevmiyorum gibi hissediyorum acıdan aklıma bsy gelmiyor ve bu durum beni haraba çeviriyor. Sonradan aklıma şu geliyor, bebeğimle ilgilenemiyorum diye o zaman o da beni unuttu, beni bilmiyor aramıyor onu kucağıma alınca beni hissetmiyor psikolojisine kapılıyorum. Nasıl geçecek bu bilmiyorum 15 gün etti çok mesafe girdi aramıza hep hastanedeyim annemlere bırakıp gidiyorum arkamda kalıyor hep. Unutur mu acaba beni.
Merhaba şuan aynı şeyleri ben yaşıyorum yaklaşık 3 haftadır mide ağrısı sırt ağrısı yaşıyordum en son midem ağrıdığından ağrısından bayılmışım acile kaldırdılar safra kesesinde taş varmış taşların bir kısmı kanala düşmüş ondan dolayı acil ercp önerdiler 1 hafta önce ercp yaptırdım ama ercp sonrası asla rahatlama olmadı aksine daha kötü oldum işlem yapılırken pankreas iltihaplanmış 1 haftadır hastanede tedavi görüyorum karnım davul gibi enfeksiyon değerim 5000 e çıkmış şuan 3000e düşürdüler sürekli antibiyotik tedavisi alıyorum benimde 5 aylık bebeğim var çok sancılı bir dönem yaşadıklarımız aynı gibi şuan nasılsınız merak ettim içim rahatlar bir nebze belki gelmiş geçmiş olsun sizede

Merhaba şuan aynı şeyleri ben yaşıyorum yaklaşık 3 haftadır mide ağrısı sırt ağrısı yaşıyordum en son midem ağrıdığından ağrısından bayılmışım acile kaldırdılar safra kesesinde taş varmış taşların bir kısmı kanala düşmüş ondan dolayı acil ercp önerdiler 1 hafta önce ercp yaptırdım ama ercp sonrası asla rahatlama olmadı aksine daha kötü oldum işlem yapılırken pankreas iltihaplanmış 1 haftadır hastanede tedavi görüyorum karnım davul gibi enfeksiyon değerim 5000 e çıkmış şuan 3000e düşürdüler sürekli antibiyotik tedavisi alıyorum benimde 5 aylık bebeğim var çok sancılı bir dönem yaşadıklarımız aynı gibi şuan nasılsınız merak ettim içim rahatlar bir nebze belki gelmiş geçmiş olsun sizede
Merhaba yeni gördüm yorumunuzu ksbyın. Çok çok geçmiş. Stent takıldığında benimde ağrım çok olmuştu. Stendin etkisiydi o 1 haftadan sonra artık azalmaya başladı ağrısı. Şu ağrının asla tarifi yok çok kötü.

Sizin epey ilerlemiş örselemiş sizi. Yeni mi öğrendiniz de bu kadar ilerlemiş. Ben yeni öğrendim. Benim işlemler bitti çok şükür 5 gün oldu eve döneli.
İnsanı örseleyen çocuklar zaten onlar olmasa sancıya az da olsa dayanabiliyorsun. Aklın sürekli çocuklarda kalıyor ne kadar iyi bakarlarsa da.

İnsaAllah sizde en kısa sürede ameliyat olursunuz da sağlığınıza kavusursunuz. İlaçlarınızı düzenli kullandığınız sürece erken iyileşiyor insan. Safra ameliyatında çâbuk toparlandım istendi çıkardıklatında da merak etmeyin. Moralinizi yüksek tutun ki çabuk iyileşebilesiniz

X