Safra kesesi ağrısı

Dediklerin o kadar doğru ki artık içim rahat elimden geleni yapıyorum yaptım
Amin bitanem Allaha emanet ol

Çok teşekkür ederim Aldıracağım ptesi günü insaAllah. Peki diyet tutmak zorunda kaldınız mı. Doktor şunu bunu yeme dedi mi. Vücuttan bir parça alınıyor sonuçta onun zorluğunu yaşadınız mı peki.

Insallah kolayca gecer ameliyatiniz. Tabi ilk baslarda biraz rahatsiz oluyorsunuz (karniniz sisiyor ondan). Ama inanin o taslarin yaptigi agridan kat kat az. Hic bir sey degil diyeceksiniz o kadar yani. Ben deneye deneye buldum bana dokunan seyleri ama genelde bir sorun olmuyor yeme icme konusunda. Sadece yagli seyleri biraz dikkatli yiyorum mesela (cünkü karin agrisi yapabiliyor biraz). Herkesin bünyesi farkli. Doktor bana öyle demisti. Benim arkadasim hic bir besinde sorun cekmiyor, o da aldirdi safra kesesini :). Bir haftada ayagi kalkarsiniz (yani zaten üc gün sonra normale dönmeye basliyor insan). :)

Şimdi güzeldimi ggt kaçtı
Merhaba evet artık sağlıklıyım ve hiç bir sorunum olmadı...E nabıza giremiyorum sorun var sanırım sordugunuz degerlere bakamadım aklımda sadece lipaz kalmış..

Ercp zaten ortalama max 6 ay goturuyor kı bana da bıran evvel amelıyat ol dedı doktorlar...Tek kurtuluş safrayı aldırmak..Size de çok geçmiş olsun..

Rabbim tez zamanda şifanızı versin dermansız dert vermesin inşallah. Bende bi gece şiddetli ağrıyla acile gittim 40 ım yeni çıkmıştı safra kesesinde taş var dediler taş mı polip mi tam belli değil 3mm çapında bi kaç doktora gittim kimisi alınsın dedi kimisi dursun dedi başka bi ağrım da olmadı ama korkuyorum da. Sizin taşların boyutu nasıldı acaba ve kaç tane biliyo musunuz

Çok teşekkür ederim bence de hiç bir şey o taşlar kadar ağrı yapmaz. Tabi bünyeye bağlı biraz kimini rahatsız eder kimini etmez. İnsaAllah erken toparlar da evimize gideriz. Çok yıprandık artık.

Ercp zaten ortalama max 6 ay goturuyor kı bana da bıran evvel amelıyat ol dedı doktorlar...Tek kurtuluş safrayı aldırmak..Size de çok geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim doktor ameliyattan sonra yaraların iyileşir iyileşmez gel dedi. Bana stent için 1 ay verdi. Ve bir ay olmasına az kaldı ben anca ameliyat randevusu ayarlayabildim.

Amin Allah razı olsun size de şifasını versin insaAllah. Benimde kırk çıkar çıkmaz olmuştu bir aydan fazla etti artık. Benimliler 9 mm idi. Çamur ve taş vardı. Size tavsiyem hemen ilaç tedavisine başlayın ilerlemeden. Korkmayın bsy olmaz insaAllah

Benim safra kesem delinmiş apar topar ameliyata aldılar o sancıyı çok iyi bilirim.
Açık ameliyat oldum 1 hafta da kalktım ayağa dünya varmış.6 ay kızartma, yumurta,çikolata yasaktı.

Benim safra kesem delinmiş apar topar ameliyata aldılar o sancıyı çok iyi bilirim.
Açık ameliyat oldum 1 hafta da kalktım ayağa dünya varmış.6 ay kızartma, yumurta,çikolata yasaktı.
Yaaa gelmiş geçmiş olsun insaAllah. Kötü olmuş sizinkisi. Çok çok kötü 15 saat boyunca aralıksız sancı çekiyordum. Kanal temizlenince rahatladım biraz. Bir hafta boyunca sadece bisküvi ve su ile besleniyordum. Yemekler kahvaltı falan sancı yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…