Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

canım Ahmet tuna eren acı badem memorial ve ibni sinanın ameliyat hanelerini kullanıyor özel muayenehanesi var hastanede çalışmıyor yani benim çok ciddi nefes sorunum vardı ameliyattan önce bilgisayarda nasıl yaparız diye bakmadık bile öncelik nefesti benim için KBB biz bunu yapamayız dedi diye plastik cerrah buldum öncelik nefest tarif bile etmedim şeklini kk da araştırarak ve cv okudum Ahmet tuna daha doğuda bi hastanenin acilinden plastik cerrahlık yaparken asistanken teoman yardımcı doc olmuş sende böyle şeylerede bak inan işe yarıyor şunuda sakın unutma bu iş kul yapısı allah yapmıyor pcde resim çizdi böyle yaptı diye öyle olmuyor her zaman yani burda çok okudum ben o yüzden söyledim iyi araştır ama kayseride seçenek az oda var tabi

haklısın tuğçecim.. ama istanbulda yaptıranlara bile bakıorum çoğu estetik die bagırıo ve hoşuma gitmio.. ahmet hoca ondan bundan konusmaya gerek yok burun çok farklıdır dedı biz senin burnunda neler yapabilirz die düşünelim dedi. ayrıca yılların vermiş emegıne artık inanmıorum çünkü benim daha öncekı ıkı doktorumda gayet yıllarını vermişlerdi canm.. pkı umut özbebit hakkında ne düşünüorsun? bir yorumda okumustum nasıl istiyorsan getir aynısını falan yaparım diormus..

cnm ben de kasım ayında tuna beyle görüşmeye gittim herşey çok içime sinmişti ve şubat ayında ameliyat olmayı düşünüyordum ama yoğunluktan dolayı yaza erteledim. şimdi hala da aklımda ahmet tuna eren var ama ya daha iyisi varsa diye araştırmak istiyorum. ama yaz gelmeden teoman eskitaşçıoğlu ile de görüşmek istiyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…