Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

Ben Umut Özbebite ameliyat oldum 1 ay önce. Bastan sona herseyden memnun kaldim. En cok da burnumdan ) harika bir burun yapti doğal ve güzel. Kendisi bu işte gerçekten uzman ve başarılı. Umut beye çok çok teşekkürler yeni halim için )

kızlar merhaba ben ağustos 2012'de yaptırdım burnumu. ameliyatımı Saffet Örs yaptı ve çok memnun kaldım. bende yıllarca araştırdım cesaret edemedim ama şimdi diyorum ki keşke çok daha önce yaptırsaydım. şu an hiçbir şikayetim yok ve aynada gördüğüm görüntüden son derece memnunum umarım herkes benim kadar memnun kalır sonuçtan

cnm foto yükleyebilir misin?

kızlarr bende saffete yaptırdım 2010 yılında hiç istediğim gibi olmadı hala sola kayık duruyoo burun deliklerim simetri değil ve ucu şiş gibi duruyorr :/

kızlarr bende saffete yaptırdım 2010 yılında hiç istediğim gibi olmadı hala sola kayık duruyoo burun deliklerim simetri değil ve ucu şiş gibi duruyorr :/

slm canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına.. bende bu aralar doktor araştırması yapıyorum saffet örs eledim gibi çünkü olumsuz yorumlar fazlalaştı.. ben geçen hafta ahmet tuna erenle görüştüm çok sıcak kanlı birisiydi bilgisayarla görüntüleri degerlendirdik vede çok mütavazi hemen illa gell yapıym demedı.. ama yinede daha önce başarısız amelıyat geçirdigim için hemen atlamak istemıyorum ümit özbebit e de iyi diorlar ne dersiniz ne yapmalıyım sizce.. sen amelıyat olduktan sonra hiç duydun mu şu doktor çok iyi diye??

canım ben eylülde ameliyat oldum saffet beyle bende görüşmüştüm olumsuz yorumlar çok fazla idi o yüzden elemiştim Ahmet beyle görüşmedim çünkü bana kalırsa tecrübesi çok azdı memorialda teoman eskitaşçıoğluna ameliyat oldum şuanda çok memnumum forumda resimlerim var bakabilirsin sevgiler

yok canım kimseye sormadım 2. ameliyatımdı cünküü ve 3.göze alamıyorum artık böyle kabullendim hiç bir zaman güzel bir burnum olmicak.. ama sana tavsiyeemm çok ince detayına inn ucu şöyle olsun falan filan en ince ayrıntısına kadar anlat yani ve biide yapıldığında nasıl bir burnun olacak göstermesini iste çok iyi araştır canım hüsrana uğramanı istemem

cnm ben de doktor araştırması yapıyordum kayseride. gerçi şu sıralar arştırma yapmaya yoğunluktan dolayı ara verdim. ulaştığın bilgileri burada paylaşır mısın?

cnm ben de doktor araştırması yapıyordum kayseride. gerçi şu sıralar arştırma yapmaya yoğunluktan dolayı ara verdim. ulaştığın bilgileri burada paylaşır mısın?

tatlım ben araştırdım bu haftasonu birkez daha ahmet tuna eren e gideceğim bilgisayarlı ortamdan tekrar fotolarıma bakıp son kararı verecegım.. birde gitmişken umut özbebitle görüşeceğim bakalım o ne diycek.. ama o foto çekip bilgisayarlı ortamda son görüntü vermiyormuş bu nasıl içimize sinerki onuda bilmiyorum.. sanırım buna cumartesi karar vereceğim..sen araştırma yaparken hangisi kafana yatmıştı yada hoşuna gitmişti?

ama ahmet tuna eren hem acı bademle hem memorıal la hemde ıbnı sınayla çalışıor.. ve özellikle burun ameliyatlarında birçok doktordan daha fazla yorum yapılmış.. hiç olumsuz yorumla karşılaşmadım.. birde kendisiyle görüşünce biraz daha ferahladım ama yinede araştırmak istiyorum.. dümdüz olsun istemiorum brun kanatların hafif belli olsun petek dinçöz ki gbi çok çekici duruo.. off işallah istediğim gbi olur yaa.. ::::::::

canım bende daha önce 2 defa ameliyat geçirdim fakat birisi estetikçi değildi diğeride rahat nefes almam için kbb ciydi.. ve dolaysıyla burnumla çok oynan kötü duruo.. sol yan tarafımdakı kemık çok belirgin ve dogru düzgün güneş gözlüğü takamıorum egrı duruo.. bu yüzden ben inandıgım doktora tekrar yaptıfmak istiyorum.. evvelki doktorları arastırmamıstk vede küçüktüm.. şimdi araştırıp güzel bi görüntüye sahip olmak istiyorum..

profiline girdim sanırım yorum yapmam lazım albüme giremiyorum.. ama genel profıl duvarındakı resım sana aıt galiba tuğçe düz havalı bi burun olan.. aslına bakarsan ben pek sevmiyorum böyle dümdüz.. yada bilmiyorum off iyce kafam karıştı canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…