cnm foto yükleyebilir misin?kızlar merhaba ben ağustos 2012'de yaptırdım burnumu. ameliyatımı Saffet Örs yaptı ve çok memnun kaldım. bende yıllarca araştırdım cesaret edemedim ama şimdi diyorum ki keşke çok daha önce yaptırsaydım. şu an hiçbir şikayetim yok ve aynada gördüğüm görüntüden son derece memnunum umarım herkes benim kadar memnun kalır sonuçtan
kızlarr bende saffete yaptırdım 2010 yılında hiç istediğim gibi olmadı hala sola kayık duruyoo burun deliklerim simetri değil ve ucu şiş gibi duruyorr :/
slm canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına.. bende bu aralar doktor araştırması yapıyorum saffet örs eledim gibi çünkü olumsuz yorumlar fazlalaştı..ben geçen hafta ahmet tuna erenle görüştüm çok sıcak kanlı birisiydi bilgisayarla görüntüleri degerlendirdik vede çok mütavazi hemen illa gell yapıym demedı.. ama yinede daha önce başarısız amelıyat geçirdigim için hemen atlamak istemıyorum ümit özbebit e de iyi diorlar ne dersiniz ne yapmalıyım sizce.. sen amelıyat olduktan sonra hiç duydun mu şu doktor çok iyi diye??
slm canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına.. bende bu aralar doktor araştırması yapıyorum saffet örs eledim gibi çünkü olumsuz yorumlar fazlalaştı..ben geçen hafta ahmet tuna erenle görüştüm çok sıcak kanlı birisiydi bilgisayarla görüntüleri degerlendirdik vede çok mütavazi hemen illa gell yapıym demedı.. ama yinede daha önce başarısız amelıyat geçirdigim için hemen atlamak istemıyorum ümit özbebit e de iyi diorlar ne dersiniz ne yapmalıyım sizce.. sen amelıyat olduktan sonra hiç duydun mu şu doktor çok iyi diye??
cnm ben de doktor araştırması yapıyordum kayseride. gerçi şu sıralar arştırma yapmaya yoğunluktan dolayı ara verdim. ulaştığın bilgileri burada paylaşır mısın?slm canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına.. bende bu aralar doktor araştırması yapıyorum saffet örs eledim gibi çünkü olumsuz yorumlar fazlalaştı..ben geçen hafta ahmet tuna erenle görüştüm çok sıcak kanlı birisiydi bilgisayarla görüntüleri degerlendirdik vede çok mütavazi hemen illa gell yapıym demedı.. ama yinede daha önce başarısız amelıyat geçirdigim için hemen atlamak istemıyorum ümit özbebit e de iyi diorlar ne dersiniz ne yapmalıyım sizce.. sen amelıyat olduktan sonra hiç duydun mu şu doktor çok iyi diye??
cnm ben de doktor araştırması yapıyordum kayseride. gerçi şu sıralar arştırma yapmaya yoğunluktan dolayı ara verdim. ulaştığın bilgileri burada paylaşır mısın?
canım ben eylülde ameliyat oldum saffet beyle bende görüşmüştüm olumsuz yorumlar çok fazla idi o yüzden elemiştim Ahmet beyle görüşmedim çünkü bana kalırsa tecrübesi çok azdı memorialda teoman eskitaşçıoğluna ameliyat oldum şuanda çok memnumum forumda resimlerim var bakabilirsin sevgiler
yok canım kimseye sormadım 2. ameliyatımdı cünküü ve 3.göze alamıyorum artık böyle kabullendim hiç bir zaman güzel bir burnum olmicak..ama sana tavsiyeemm çok ince detayına inn ucu şöyle olsun falan filan en ince ayrıntısına kadar anlat yani ve biide yapıldığında nasıl bir burnun olacak göstermesini iste çok iyi araştır canım hüsrana uğramanı istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?