Ne yapılacağını biliyoruz heralde. Ayrıca bu nebiçim üslup? Sanki şıp diye her istediğinde hamile kalınıyo. Hayret bişey.Yahu kaza bela önlemek için sadaka verin yetim sevindirin. Yine de başınıza gelirse tevekkül edin. Madem bu kadar takıktın hesaplayıp gebe kalsaydın.
Budistim Tövbe Yarabbim. Sen çok mantıklı konuşmuşsun. Kendi fikrinize ters düşen herşeyi ötekileştirmeyin!O kadar karışık bı ruh haliyle yazmışsınız ki inancınızı dahi anlamadım dini yorum yazmakta yasak olduğu için konuşmuyorum ama saçmalamissiniz net.
Şahanebenim kardeşim o dediğin ayda doğdu. ben hayatımda böyle şanslı velet görmedim. o yüzden hiç takılmayın böyle şeylere.. siz olumsuza odaklanınca üst üste gelir. odaklanmayın
Budistim Tövbe Yarabbim. Sen çok mantıklı konuşmuşsun. Kendi fikrinize ters düşen herşeyi ötekileştirmeyin!
Peygamber Efendimiz de Safer ayında hastalanmışSafer ayının uğursuz sayılması "cahiliye devri" araplarından gelen bir inanıştır. Onlar bu ayda umre yapmayı yasaklamışlar ve büyük günah saymışlar. Hz. Peygamber de bu inanışı ortadan kaldırmak için "umre her zmann helaldir"demiş. Allahütelanın yarattığı hiç bir gün,ay veya zmaan dilimi belalı veya kötü değildir. Tamamen batıl inanç.
Erken doğum safer ayında doğurmaktan daha iyi demek ki.. Cahillik işte ne deyim!Bu kadar üstüne durduğunuz bir konuydu madem ona göre korunsaydınız evrene mesajla uğraşmazdınız. Hiç olacak dua mı? Senin mesaj kabul olursa saferde doğmaz da Muharremin başında doğarsa daha mı iyi?
Peygamber Efendimiz de Safer ayında hastalanmış
Ben sizle polemiğe girmedim neyin siniri bu??? Otekilestirdigim neymis açıklar mısınız?? Fikrimin ne olduğuna hangi cümleden yola cikarak anladınız bütün sorularıma buyrun cevap verin ondan sonra saldırın insanlara!!!
"Inancınızı dahi anlamadım. Saçmalamışsınız net! " Bu nedir ? Otekilestirmek degilmidir ? Benle polemige girmediysen niye böyle yorum yazdın ? Asıl senin yorumun saçmalık!!! Neyse uğraşamıcam. Fikrinle de ilgilenmiyorum !Ben sizle polemiğe girmedim neyin siniri bu??? Otekilestirdigim neymis açıklar mısınız?? Fikrimin ne olduğuna hangi cümleden yola cikarak anladınız bütün sorularıma buyrun cevap verin ondan sonra saldırın insanlara!!!
Teşekkürler. Nihayet beni anlayan biri çıktı. Umarım anne babanızın durumu iyidir. Çok geçmiş olsun.Safer ayının bela ayı olduğunu şu şekilde öğrendim. Annem babam ağır kazalar geçirdiler. Babam 3 kez annem bir kez ama ameliyatlık oldu. Akrabalardan kolu kırılan,kaburgası kırılan, felç Keçiören, başına borcam düşen, boğazına madde kaçıp ameliyat olan, arkadaşların başına gelenleri saymıyayım.
O dönem ciddi psikolojim bozulmuştu. Arkadaşla sohbet ederken bu aralar herkesin başına iş geliyor kıyamet alameti mi nedir demiştim Safer ayındayız demişti.öyle inanacak oldum ama bebeğinize bişey olacak korkusu yaşarsanız siz zaten çekersiniz belayı yapmayın. Rabbim sağlıkla doğurmanızı nasip etsin
Biliyorum senden öğrenmicem. Bilmesem Safer Ayı diye başlık açmazdım. Bence sen bi yorum yapma.Peygamber efendimizin o ayda hastalandigini biliyorsanız hadisi şerifide biliyosunuzdur peygamber efendimiz safer ayında uğursuzluk yoktur buyurmuştur... Aratiriyosaniz tam araştırın.
Teşekkürler sağolunSafer ayina bende inaniyorum . Ama basima bir sey gelmedi cok şükür. Ayrica safer ayi disinda da insanlarin basina bir seyler gelebiliyor.
Sezeryan ile dogum yapacaksan degistiribilirsin gününü. Ama öyle düşünürsen ,lohusaliktada basina bir sey gelebilir.
Yani icin rahat olsun. Dua et ve ihtiyaci olan birine sadaka ver ,yeter bence
Anneniz safer ayında kanser olmamış. Zaten kansermiş, teşhisi o zaman konmuş. Bir ay sonra da teşhis konabilirdi.2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik.
Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı
Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu.
Biliyorum senden öğrenmicem. Bilmesem Safer Ayı diye başlık açmazdım. Bence sen bi yorum yapma.
Allahım lâf bildi konuştuNereye yorum yapacağımı size soramicam ben siz diyorum siz bana sen diye hitap ediyorsunuz size iyi kiblenmeler... Konunuza kendi şahsi irademle girmicemsizin demenizle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?