Safer Ayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu kaza bela önlemek için sadaka verin yetim sevindirin. Yine de başınıza gelirse tevekkül edin. Madem bu kadar takıktın hesaplayıp gebe kalsaydın.
Ne yapılacağını biliyoruz heralde. Ayrıca bu nebiçim üslup? Sanki şıp diye her istediğinde hamile kalınıyo. Hayret bişey.

3 aylarda doğsa çocuk mübarek mi olacak?
Yok öyle algılar tesadüftür tabii. Olacağa engel olamayız. Kötü düşünme. Düşünme ki başına gelmesin.

Söylediğiniz şeyin İslamiyette yeri yoktur. Aksini iddia eden peygamberin sözünü inkar etmiş olur. Varın gerisini siz düşünün. Hayırlı doğumlar.

Ya ay başlamadan önce dışarı doğru ıkının ya da ay sonuna dek içinizde tutun o vakit.
Safer ayı nedir ayrıca miladi takvim kullansanız?

O kadar karışık bı ruh haliyle yazmışsınız ki inancınızı dahi anlamadım dini yorum yazmakta yasak olduğu için konuşmuyorum ama saçmalamissiniz net.
Budistim Tövbe Yarabbim. Sen çok mantıklı konuşmuşsun. Kendi fikrinize ters düşen herşeyi ötekileştirmeyin!

benim kardeşim o dediğin ayda doğdu. ben hayatımda böyle şanslı velet görmedim. o yüzden hiç takılmayın böyle şeylere.. siz olumsuza odaklanınca üst üste gelir. odaklanmayın
Şahane Kardeşinizin şansı daim olsun. Teşekkürler

Budistim Tövbe Yarabbim. Sen çok mantıklı konuşmuşsun. Kendi fikrinize ters düşen herşeyi ötekileştirmeyin!

Ben sizle polemiğe girmedim neyin siniri bu??? Otekilestirdigim neymis açıklar mısınız?? Fikrimin ne olduğuna hangi cümleden yola cikarak anladınız bütün sorularıma buyrun cevap verin ondan sonra saldırın insanlara!!!

Peygamber Efendimiz de Safer ayında hastalanmış

Erken doğum safer ayında doğurmaktan daha iyi demek ki.. Cahillik işte ne deyim!

Peygamber Efendimiz de Safer ayında hastalanmış

Peygamber efendimizin o ayda hastalandigini biliyorsanız hadisi şerifide biliyosunuzdur peygamber efendimiz safer ayında uğursuzluk yoktur buyurmuştur... Aratiriyosaniz tam araştırın.

"Inancınızı dahi anlamadım. Saçmalamışsınız net! " Bu nedir ? Otekilestirmek degilmidir ? Benle polemige girmediysen niye böyle yorum yazdın ? Asıl senin yorumun saçmalık!!! Neyse uğraşamıcam. Fikrinle de ilgilenmiyorum !

Teşekkürler. Nihayet beni anlayan biri çıktı. Umarım anne babanızın durumu iyidir. Çok geçmiş olsun.

Peygamber efendimizin o ayda hastalandigini biliyorsanız hadisi şerifide biliyosunuzdur peygamber efendimiz safer ayında uğursuzluk yoktur buyurmuştur... Aratiriyosaniz tam araştırın.
Biliyorum senden öğrenmicem. Bilmesem Safer Ayı diye başlık açmazdım. Bence sen bi yorum yapma.

Teşekkürler sağolun

2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik.
Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı
Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu.
Anneniz safer ayında kanser olmamış. Zaten kansermiş, teşhisi o zaman konmuş. Bir ay sonra da teşhis konabilirdi.
Kendiniz de diyorsunuz, babanız safer ayında yoğun bakıma kaldırılmamış. 2 gün ÖNCE kaldırılmış.
Tanıdığınızın çovuğu safer ayında doğduğu için downlu değil. Zaten downlu bir bebekmiş.

Kendiniz kuruntu yapmayın, sağlıkla doğsun da ne zaman olursa olsun.

Safer ayı için böyle bir inanış var kesinliğini bilmiyorum ana yapmanız gereken bunlardan korunmak.
Ardı ardına gelen tesadüfler sizi etkilemiş olabilir ama madem öyle düşünüyorsunuz bol bol okuyup tesbih çekip namaz kılın ki bebeğinizi koruyun.
Safer ayında olmasın diye çocuğu erken doğuracak haliniz yok. Ayrıca benim babam üç aylarda ölümlerden döndü. Rahmet ve bereketin gökten yer yüzüne indiği bir zamanda yaşadık ne yapalım şimdi üç aylara küseyim mi?

Biliyorum senden öğrenmicem. Bilmesem Safer Ayı diye başlık açmazdım. Bence sen bi yorum yapma.

Nereye yorum yapacağımı size soramicam ben siz diyorum siz bana sen diye hitap ediyorsunuz size iyi kiblenmeler... Konunuza kendi şahsi irademle girmicem sizin demenizle değil.

Şöyle düşünün safer ayında birçok bebek doğuyo hepsi de hasta değil. Ayrıca da anladığım kadarıyla inançlı birisiniz. Allah'tan gelene boyun eğmek ten başka çare yok. Allah korusun. Dua edin vesvese yapmayın. Dr lar zaten bi sıkımtısı olsa söylerdi hiç merak etmeyin

Cahillik mutlulukmuş ne güzel, safer ayı nedir bilmiyorum öyle dertlerim de yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…