Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Safer Ayı
- Konu Sahibi kutes
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bela bela ayi belaayi safer ayi saferayi uğursuzluk ugursuzlukayi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Diyorsunuz ki Allah tüm belaları bir aya koymuş öyle mi o zaman biz o ay ülkeyi kapatıp bekleyelim. Belalı bir ay verirmi kurban olduğum Allah, velev ki var e dualar neden var? Dua edin Allah'a sığının ana olacaksınız neler neler sizi bekliyor böyle takıntılı yaşamayın, Allah'a siginin saygılar
- 19 Ocak 2011
- 268
- 296
- 303
Safer ayının uğursuz olduğu ve bu ayda bela ve musibetlerin çokça meydana geldiği şeklinde bir anlayış Cahiliye dönemine ait olup (Ebû Dâvûd, Tıb, 24), dinimizde yeri yoktur. Dolayısıyla böyle bir anlayış hurafedir. Bu ayın diğer aylardan hiçbir farkı yoktur. Hz. Peygamber (s.a.s.) böyle bir anlayışı reddetmiş ve “Safer ayında uğursuzluk yoktur” buyurmuştur (Buhari, Tıb, 19).
- 18 Eylül 2013
- 1.525
- 3.135
- 333
hicri takvimde bir ayın ismiSafer ayı nedir hanımlar.
- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.929
- 1.423
- 60
hicri takvimde bir ayın ismi
Teşekkürler öğrenmiş oldum.
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Böyle saçma sapan dua ederken 8 aylık doğurunda görün safer ayını. Cahil cahil çıkarsamalar yapmayın allahaşkına ya safer ayı bi size mi safer. Milyarlarca insanın en güzel zamanları o günlerde geçti belki. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayın kaldı ki islamda zaten belalı ay diye bir inanış yok, olamaz. Azıcık okuyun araştırın. Cahillik de mutsuzluktur bazen :)
- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- 18 Kasım 2014
- 4.475
- 5.678
- 358
Bu yaşadıklarınız tevaffuk tabiki. Abartmışsınız bu aya yüklediğiniz anlamı.Merhabalar. Nasip olursa 19.09.2020 de doğum yapacağım. Safer ayı 18 Eylül de başlıyor ve ben Allah'ın gücüne gitmesin ama Safer ayında doğurmak istemiyorum Manyakmısın demeyin. Safer ayı uğursuz değil de demeyin. Böyle düşünmek için geçerli sebeplerim var. 2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik. 1 hafta sonra babam felç geçirdi. O dönem ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. 2019 Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı ve Safer ayının son günü öldü Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu. Bukadar tesadüf olabilir mi ? Allahım nolur burda yazdıklarım evrene mesaj olarak gitsin ve Safer ayında doğurmayayım Amin.
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Bu tür evhamlarinizdan korunmak için sadaka verir dualarizini yaparsiniz korunmuş olursunuz
Bu ayda yeryüzünde bircok bela gelmiştir doģru ama Allah dilemedikce ne ayin tek başina ne de günlerin tek başina böyle bir gücü vardir
Allah dilerse izin verirse olur hersey.
Cocuğunuzun sagliklica zamaninda dünyaya gelsin boyle dualar etmeyin Korkacaksaniz ay dan korkmayin.
Allaha siğinin.
Şu dusunceniz yasadiklarinizdan dolayi aşiri evham olusturmuş sizde ama dua edin bolbol birsey olmaz insallah
Düşük yapmasaydim benmde eylüle geliyordu hic boyle duşunmedim aklima bile getirmedim
Bu ayda yeryüzünde bircok bela gelmiştir doģru ama Allah dilemedikce ne ayin tek başina ne de günlerin tek başina böyle bir gücü vardir
Allah dilerse izin verirse olur hersey.
Cocuğunuzun sagliklica zamaninda dünyaya gelsin boyle dualar etmeyin Korkacaksaniz ay dan korkmayin.
Allaha siğinin.
Şu dusunceniz yasadiklarinizdan dolayi aşiri evham olusturmuş sizde ama dua edin bolbol birsey olmaz insallah
Düşük yapmasaydim benmde eylüle geliyordu hic boyle duşunmedim aklima bile getirmedim
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
Manyakmısın demeyin
Manyak mısın?
- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
BÜTÜN BU OLANLAR SAFER AYI OLDUĞU İÇİN Mİ OLDU? yoksa Rabbim mi takdir etti ? bir sürü insan ölüyor ramazanda bile(bin aydan daha hayırlı diyor) vefat eden başına turlu şeyler gelen var? nice doğumlar başka aylarda oluyor hepsi sağlıklı mı? bence kötüyü çağırmayın hayırlısını ısteyın daha 5 haftalık kalp atışı var belkı yok?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Belki de bebeginize kavusmaniz safer aylarinda yureginizin buruk olmasinin onune gecer sizin icin bir vesile olur.Merhabalar. Nasip olursa 19.09.2020 de doğum yapacağım. Safer ayı 18 Eylül de başlıyor ve ben Allah'ın gücüne gitmesin ama Safer ayında doğurmak istemiyorum Manyakmısın demeyin. Safer ayı uğursuz değil de demeyin. Böyle düşünmek için geçerli sebeplerim var. 2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik. 1 hafta sonra babam felç geçirdi. O dönem ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. 2019 Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı ve Safer ayının son günü öldü Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu. Bukadar tesadüf olabilir mi ? Allahım nolur burda yazdıklarım evrene mesaj olarak gitsin ve Safer ayında doğurmayayım Amin.
- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.