Şafak eritirken biriken çeyizcikler

güle güleee eskitin cnm.ALLAH kavuştursun.bende 92-1 şafak 301 çokk karanlık çokk bende ufaktan aldım bir şeyler bende paylaşmak isterdm ama buraya konulanları çoğu internet üzerinden alınanlar dolayısıyla resimleri var.ayol benimkiler öyle değil çek çek bitmez baş edemeyeceğim için açamıyorm ama seninkiler çok güzell

Saol canım .Sizide allah kavuştursun.Ben birçoğunu dışarıdan mağazadan falan aldım bulup kaydediyordum resimleri.

canım çeyizlerin çok güzel davamını bekliyoruz

Teşekkürler

güle güle kullan canımm

nevresimini ve özellikle bornoz takımını çok sevdim, nerden aldın acaba, ne kadardır?

canım öncelikle Allah kavuştursun inş :123:

çeyizlerinde çok güzeller ağzınızın tadı hiç bozulmasın huzurla aşkla kullanmak nasip olsun

Güle güle kullanasınız canım gayet te birikmiş ve güzel olmuş çeyizleriniz. Göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursunuz inşallah :)

güle güle kullan canımm

nevresimini ve özellikle bornoz takımını çok sevdim, nerden aldın acaba, ne kadardır?

Teşekkürlerbornoz takımı taç'ın onu bir mağazadan almıştım ama sanırım kazıklanarak aldım çünkü 350,00 tl verdim onaNevresim değilde pike takımı var onu soruyorsun sanırım onuda formda bir arkadaştan görüp markafoninin özdilek kampanyasından almıştım kargo ile beraber 75,00 tl'ye gelmişti

Güle güle kullanasınız canım gayet te birikmiş ve güzel olmuş çeyizleriniz. Göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursunuz inşallah :)

canım öncelikle Allah kavuştursun inş :123:

çeyizlerinde çok güzeller ağzınızın tadı hiç bozulmasın huzurla aşkla kullanmak nasip olsun

mutlu günlerde kullanın hepsini :)

birde allah kavuştursun :)

Aşkla,mutlulukla kullanın inş.

Teşekkürler kızlarAMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…