- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi sumisali35.5
-
canım bence paranı al yoksa bıdahakı sefere onuda kaybedersınız bence esın bu ısten anlamıyosa sen konus parayı balı kurtar allah bolelerıne fırsat verdımı elinde avcunda ne olsa verırler bence paranızı kurtarın sızın hayallerınız onun umrunda olmuycaktır allah yar ve yardımcın olsun cnım
arkadaşlar şu an sinir krizi geçiriyorum.ağlmaktan gözlerim şişti.anlatacağım biraz uzun ama nolur okuyun ve akıl verin.biz 1 yıllık evliyiz.düğünde takılan para ve altınlarımızı hepsi 25 milyardıçeşimin abisine verdik.o da bize iş karşılığı almış olduğu daireyi sattı.daire önce 52 milyar diyodu sonra 65 falan dedi.biz peşin 25 miyar verdik her ay da 300 ytl gönderiyoduk.ama elimizde daireyi aldımıza dair bi herhangi belge yok.biz evimiz var diye seviniyoz ve her ay 300 ytl gönderiyoz kanıma.bugün kaynım eşimi aradı paraya ihtiyacım maddi olarak sıkıştım dükkana malzeme almam gerkiyo dedi.sizin daireyi satalım başka bi yerden ben size alayım diyo.biz tokiye gircekdik bu evi almadan onun yüzünden tokiyi kaçırdık.şuan elimizdeki parayla ev alabilmemiz imkansız.evi 70 milyara satacakmış 35 onun olcak 35 bizim ama bize 35 milyar para vermicek ben o 35 milyarla size başka yerden daireye gircem diyo.ama ortada girdiği bi daire falan yok.bizim elimizde avucumuzdaki tüm para oydu.hastalnsak bişey olsa açıkta kalırız.eşimin annesi babası kaynım ev alırken görümcem ev alırken cok yardım ettiler ama bize dönüp bakmıyolar.hepsinin bi eli yağda bi eli balda.biz burda dişimzin kanını sömürüyoz.eşim deseniz cok saf herşeye inanıyor.elimiizde bi belge yok evimizin olduna dair.eşim abmim dedini yapalım evi satalım o bize başka bi yerden eve girsin diyo.ben evi satacaksa satsın paramızı göndersin diyorum.çünkü güvenmiyorum abisine artık.bizi falan düşündüğü yok hep kendi kar yapma peşinde bunda da bizim 25 milyarımızı kullanıyo.şimdiye kadar kullandı.ne yapalım bana akıl verin nolur abisine güvenmekte devam mı edxeyim yoksa paramızı geri mi isteyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?