• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadıç olacağım ama kararsızım yardım eder misiniz?

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Kızlar ben ilk kez sadıç olucam. Gelin eşimin halasının oğlunun düğün olmayacak sadece kına gecesi ve gelin alma olcak. Bu tarz abiyem var ve baş olarakta bu modeli yaptırmak istiyorum sizce ağır mı olur? (Kürt adetlerine göre)

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20210520_194237.webp
    Screenshot_20210520_194237.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 67
Konu yanlış yerde.

Bu abiye kafa yapmalar bitti bence ya uygun bi şal takın düz yeter. Gelinler bile en sadeyi seçiyor şimdi.

Konu yanlış yerde.

Bu abiye kafa yapmalar bitti bence ya uygun bi şal takın düz yeter. Gelinler bile en sadeyi seçiyor şimdi.
Konu nereye açsam bilemedim. Bende öyle düşünüyorum aslında ama kürtler biraz şatafatlı giyerler ya hani demesinler niye başını yaptırmamış filan diye düşünüyorum.

Bence şalınızı kendiniz yapsanız çok daha şık durur.
Bu şekil başlar bana çok zorlama geliyor.

Konu nereye açsam bilemedim. Bende öyle düşünüyorum aslında ama kürtler biraz şatafatlı giyerler ya hani demesinler niye başını yaptırmamış filan diye düşünüyorum.
Ama bu başta gelin başından şatafatlı. Bilemiyorum. Biz karadenizliyiz. 🤷🏻‍♀️

Bence şalınızı kendiniz yapsanız çok daha şık durur.
Bu şekil başlar bana çok zorlama geliyor.
Hazır aslında alıp takıyorsunun hemen. Bende öyle düşündüm de çok basit durursa diye düşünüyorum kararsız kaldım

Back
X