sadece sıkılaşmak istiyorum!

zilanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
154
0
merhaba arkadaşlarım ben kilo vermeden sıkılaşmak istiyorum..yani kilomda oynama olmasını istemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz?
vücumda etlerim sarkmış resmen yumuşak böyle
:KK37:

merhaba hala ilgileniyorsan eğer sana şiddetle platesi tavsiye ederim; hatta sana youtube da videoda önereyim. Burcu ile plates yaz bu kızın videoları ile ben geçen bahar baya sıkılaşmıştım plates kilo verdirmiyor sıkılaşmana yardımcı oluyor. Bence dene

ben de biraz kaslansam bacaklarım sıkılaaşsa sallanmasa :KK43:
ben haftada 2 gün pılates yapıyorum ozel hocam var ama o kadar gevsek bir ust bacak derim var ki toparlanmıyor:KK43:
pilates yapmadıgım günlerde de 50 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum koşu bandımda bir de 1 kıloluk dambıllarımla kol hareketlerimi yapmaya başladım
karnım zaten dümdüzdür ama böyle 6 packlerim çıksın istiyorum
bu egzersiz bana yetmez mi yoksa bu deri gevşekliği sporla halledilmişcek birsey mi sizce ?
derisi gevsek olup da sıkılaştırabilen var mı?

ben de biraz kaslansam bacaklarım sıkılaaşsa sallanmasa :KK43:
ben haftada 2 gün pılates yapıyorum ozel hocam var ama o kadar gevsek bir ust bacak derim var ki toparlanmıyor:KK43:
pilates yapmadıgım günlerde de 50 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum koşu bandımda bir de 1 kıloluk dambıllarımla kol hareketlerimi yapmaya başladım
karnım zaten dümdüzdür ama böyle 6 packlerim çıksın istiyorum
bu egzersiz bana yetmez mi yoksa bu deri gevşekliği sporla halledilmişcek birsey mi sizce ?
derisi gevsek olup da sıkılaştırabilen var mı?

ahhh canim ayni dert bende de var yaaa kendimi bildim bileli hem yumusacik vucudum lombur lombur malesef,
annem bile benden daha diri valla kime cektim bilmiyorum kilom vs de normal aslinda
bi ara cok kilo alip verdim o ara iyice sarktim hele us bacak cok rahatsiz ediyo beni
son bi senedir duzenli spor yapiyorum haftada 4 gun ayrica 4 aydir fln 2 gunde spinning yapiyoum ama yok anacim oyle abarti bi duzelme hala rahatsiz edici bi goruntu var bence ne yapmak lazim bilmiyorum
artik detekleyici krem fln da bakiyim diyorum
burdan yurtelim bu sezonki savasi

haberleselim hanimlarrrr:KK16::KK16::KK16:

ben de aynı dertten muzdaripim. kendimi bildim bileli zayıfım ama hareketsizlikten vücudum kendini salmış durumda. :KK53: benden 5 kilo fazla olanlardan farklı bi görünüşüm yok. her gün pilates yapsam ne kadar sürede sıkı, diri bir görünümüm olur acaba? :KK16:

merhaba arkadaşlarım ben kilo vermeden sıkılaşmak istiyorum..yani kilomda oynama olmasını istemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz?
vücumda etlerim sarkmış resmen yumuşak böyle
:KK37:

sıkılaşmak sanrım biraz ağırlık çalışmakla alakalı ama kas yapmak gibi değil, kol hareketleri banak hareketleri sarkan bölgelerine uygun spor yapmalısın. böylece sarkan deri toparlanır ve kas görüntüsü verir.

X