• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece paylaşmak istedim

Hadi 1 kez gittin ablana baktin ama seni sagliginda istemeyen ablana gidip tekrar bakman gercekten takdir ettim seni…bunu ablan icin mi yaptin yoksa babani kirmamak icin mi?

Buarada yasin duyanda 50 zanneder😐 bu kadar dert etme.. bazi seylerde nasip
Kismet tabii.. kimse yanliz
Kalmasin tabiiki, belli bir yastan sonra yalniz kalmak istemezsin.

Hadi 1 kez gittin ablana baktin ama seni sagliginda istemeyen ablana gidip tekrar bakman gercekten takdir ettim seni…bunu ablan icin mi yaptin yoksa babani kirmamak icin mi?

Buarada yasin duyanda 50 zanneder😐 bu kadar dert etme.. bazi seylerde nasip
Kismet tabii.. kimse yanliz
Kalmasin tabiiki, belli bir yastan sonra yalniz kalmak istemezsin.
Babam istedi gitmemi ama içimde razı gelmedi kayıtsız kalmaya. :(

Yine de bilmez .Mecburmuşum gibi konuştu. Ablama güvenmiyorum canım.
Eşinden çok etkileniyor. Yani oraya gittiğimde bile o haldeyken bana tavır yaptığını biliyorum.

Çok şey var ve hepsi içimde. Ne kadar dışım konuşsa da ona karşı hep temkinliyim.

Güvenmiyorum.

Babam istedi gitmemi ama içimde razı gelmedi kayıtsız kalmaya. :KK43:

Yine de bilmez .Mecburmuşum gibi konuştu. Ablama güvenmiyorum canım.
Eşinden çok etkileniyor. Yani oraya gittiğimde bile o haldeyken bana tavır yaptığını biliyorum.

Çok şey var ve hepsi içimde. Ne kadar dışım konuşsa da ona karşı hep temkinliyim.

Güvenmiyorum.
Baglantini koparmasanda cok fazla bakmam gerekiyor destek olmam gerekiyor vs. diye dusunme.. sen ayni durumda olsan ablan bakmazdi bence sana, oyle bir izlenim
Aldim ben.

Ben normalde bu mal paylaşımında herkesin ortak pay almasını savunurum ama ilk defa sizde farklı düşündüm.

Hem anneye babaya bakmasın. Kendi hasta olunca kardeşi baksın ama kardeşini istemesin. Tekrar hasta olsun tekrar kardeş baksın onu da kocası için kalbini kırsın. Ailesini beğenmesin sonrada mal paylaşımında ortak olsun.

Zaten bir miktar veriyormuşsunuz. Üzerinize bazı şeyleri almanız gerekiyor.
Çünkü bir gün annenizide kaybederseniz ve hasta olsanız size ilk sırtını dönecek insan çok titiz ablaniz olacak emin olun...

Diğer konuya gelince; biraz kendinize vakit ayırın, ne bilim mesela ehliyetiniz yoksa kursa yazılın ehliyet alın. Spora salonuna gidin. Arkadaş çevreniz olsun biraz. Değişik kurslara gidebilirsiniz.

Bakkala ekmek almaya giderken tam köşe başından dönerken biriyle çarpışıp ilk görüşte aşk anca dizilerde olur 😂 oyuzden annenizin evde olsan bile kısmetin seni bulur hikayesine pek inanmayın....

Allah annenize sağlık ve uzun ömür versin. Umarım anne kız çok uzun yıllar mutlu yaşarsınız. Ancak sosyalleşmeden kısmetin gelip sizi bulması çok düşük ihtimal bu devirde. Sosyal medyadan çok rahat birileriyle iletişime geçip tanışabilirsiniz ama oradan da insanlara güvenip buluşmak korkutuyor tabi insanı. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla ara ara dışarda plan yapmayı deneyin belki onlar da başka arkadaşlarıyla tanıştırır sizi. Ya da hobi edinin, gittiğiniz kurslarda sosyalleşirsiniz. Spor salonu olabilir. Hem fiziksel ve ruhsal sağlığınız için spor çok önemli hem de sosyalleşmek için harika bir yer. Ya daa dil kursuna gidebilirsiniz. Sınav için değil de sırf keyiften yeni bir dil öğrenmek zihnimizi gündelik telaşlardan uzaklaştırıyor ve dil kurslarında iş hayatından kendi yaşıtlarınıza denk gelme ihtimaliniz yüksek. Mesela işe giderken veya çıkarken sürekli aynı kahveciden kahve almak bile sosyalleşecek arkadaş bulmanıza sebep olabilir. İllaa da evlenmek zorunda değilsiniz ama evlenmek istiyorsanız yaşlı falan değilsiniz hem evlenmek hem de çocuk yapmak için yaşınız müsait. Son olarak da kedi veya köpek sahiplenmenizi önerebilirim. Ben kedileri çok severim ev içerisinde hem minik olmaları hem de temiz olmaları sebebiyle bakımları çok kolay ancak köpekler de harika arkadaş oluyorlar insana. Köpek sahibi olmadan anlamanız zor ama gerçekten hiç büyümeyecek bir çocuk evlat edinmiş oluyorsunuz kendinize.
Ablanız ve akrabalarınız konusunda detaylı bilgi sahibi değilim diye pek yorum yapmak istemiyorum ancak okuduğum kadarıyla onlardan uzak durmak sizin ruh sağlığınız için daha hayırlı. Yalnızım diye üzülmeyin milyonlarca kardeşi olmayan insan var bu dünyada. Siz de kendinizi tek çocuk olarak düşünün bundan sonra. Umarım mutlu bir yaşantınız olur. Sevgiler.

Back
X