Canım sen bu kadar takilmasan mi evet bazı anneler öyle. Bnde kendimi ait hissedemihorum çoğu zaman ailenin parçası değilmişim gibi hissediyorum. Ben çocuktan dolayı uykusuz kalıyorum kimse bişey demyyor ama eşim bir ikisaat eksik uyusa git uyu dinlen deniliyor mesela bana kimse dinlen demiyor ama . Ne yaparsan yap evlatları gibi gorulmezsin üzgünüm onlar kötü insan demiyorum ancak kan bağı olmadan sürekli bir ilgi sevgi olacağına inanmıyorum ben . İçli dişli olmayada gerek yok mesafe olmadan sen hep kendini dışlanmış hissedeceksinİyi akşamlar arkadaşlar ,kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ,kaynanam eşimin üzerine çok düşüyor 3 kişi yemek yedigmzde mesela bı kez balık yedik son 2 tane kalmıştı birini kaynanam aldı diğerini de oğluna al diyor beni önemsemiyor ,bugün de eşim evimzde ustaların başındaydı akşam üzeri kendi evimzde ben de işten geldim kaynanama geçtim ustalar var evde diye ,yemekleri isittim eşim gece nibetine gidecekti siz yiyin annemle ben ekmek arası goturecem dedi ,kaynanama dedim olurmuymus düzgünce yemek yesin gitsin dedi ,ben işten geldikten sonra 1.5 saat aç durdum bana ya sen yersen ye falan bişey demedi eşim de yemeden gitti ben de yemekleri kaldiriverecem ben de aç degilim diye ,sonradan eşim gidince diyor yeseydin sen dite siz olsanz yer msnz ben mi abartiyorim çoğu şeyde böyle
Estagfirullah niye kizayim arkadaşım normalde bu kadar sık değiliz haftada 1 anca görüşürüz ,evimz tadilattaydi sürekli kaynanamda yedik yemeği falan fazla içli dişli olunca böyle şeyler oluyor malesefBu aile apartmaninda yaşama. Devamli ic ice dis disa olmanizdaki motivasyon nedir? Bu evlilik iki kisilik yaşanir. Daha anasinin koynundan ayrilamayan adamlari nasil koca olarak aliyosunuz ben anlamiyorum gercekten. Yok hayat sartlari yok boyle bana sacma geliyor. Herkez sartlari duzeltip oyle evlensin o zaman. Valla kizma arkadasim ama bana bunu konular cok sacma ve itici geliyor..
Siz de sadece kendinizi düşünün, dışardan yiyip eve gidin .İyi akşamlar arkadaşlar ,kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ,kaynanam eşimin üzerine çok düşüyor 3 kişi yemek yedigmzde mesela bı kez balık yedik son 2 tane kalmıştı birini kaynanam aldı diğerini de oğluna al diyor beni önemsemiyor ,bugün de eşim evimzde ustaların başındaydı akşam üzeri kendi evimzde ben de işten geldim kaynanama geçtim ustalar var evde diye ,yemekleri isittim eşim gece nibetine gidecekti siz yiyin annemle ben ekmek arası goturecem dedi ,kaynanama dedim olurmuymus düzgünce yemek yesin gitsin dedi ,ben işten geldikten sonra 1.5 saat aç durdum bana ya sen yersen ye falan bişey demedi eşim de yemeden gitti ben de yemekleri kaldiriverecem ben de aç degilim diye ,sonradan eşim gidince diyor yeseydin sen dite siz olsanz yer msnz ben mi abartiyorim çoğu şeyde böyle
Çok haklısın iki kişilik yasanmayacaksa bu hayat neden evlenilir insan kendi annesi babasıyla anlaşamıyor yeri geliyor . Rahatsz olunan şeyler rahatlıkla söylenmiyor hep bir mutsuzluk huzursuzluk .Bu aile apartmaninda yaşama. Devamli ic ice dis disa olmanizdaki motivasyon nedir? Bu evlilik iki kisilik yaşanir. Daha anasinin koynundan ayrilamayan adamlari nasil koca olarak aliyosunuz ben anlamiyorum gercekten. Yok hayat sartlari yok boyle bana sacma geliyor. Herkez sartlari duzeltip oyle evlensin o zaman. Valla kizma arkadasim ama bana bunu konular cok sacma ve itici geliyor..
Aynen öyle çoğu kişi benzer durumu yaşıyor demekki ben de tam öyle hissediyorum ailenin parçası değil gibi diken üstünde oturur gibi bi de beğenmez beğenmez bakar benimki sanki kaynanalari beğenen var ,normalde bu kadar çok değildim ama evimiz tadilatta olduğu için 1 aydr kaynanamda yiyorz ,kimse gelinleri düşünmez oğulları düşünülür haklısın canımCanım sen bu kadar takilmasan mi evet bazı anneler öyle. Bnde kendimi ait hissedemihorum çoğu zaman ailenin parçası değilmişim gibi hissediyorum. Ben çocuktan dolayı uykusuz kalıyorum kimse bişey demyyor ama eşim bir ikisaat eksik uyusa git uyu dinlen deniliyor mesela bana kimse dinlen demiyor ama . Ne yaparsan yap evlatları gibi gorulmezsin üzgünüm onlar kötü insan demiyorum ancak kan bağı olmadan sürekli bir ilgi sevgi olacağına inanmıyorum ben . İçli dişli olmayada gerek yok mesafe olmadan sen hep kendini dışlanmış hissedeceksin
İyi ki görüşmüyorsunuzbiz görüştüğümüz zamanlarda kaynanam gittiğimizde sofraya hep bir tabak eksik koyardıben de özellikle sorardım oturduğumuz kime tabak koymadın bana mı diye cevap vermek zorunda kalırdı ayy unuttum yanlış saydım kendime koymadım vb. kaynana işte. oglunu paylaşmayı kabullenemiyor.
Abartıyorsun bence ama olayı değil. onlari önemsemeyi abartıyorsun. otur aç isen ye yemeğini kalk.
4 yıl filan oldu çıkardım hayatımdan. çok huzurluyumİyi ki görüşmüyorsunuz.
Oyle yaptım zatenb isttigim yemekleri dolabına kaldiriverdim ,yeseydin dedi eşim ise gittikten sonra saat 9 da diyor ben 7 de işten gelmisim ,ben de internetten sipariş verdim eve ekmek arasi hem eşim ise götürdü ben de kendi evimde yedimSiz de sadece kendinizi düşünün, dışardan yiyip eve gidin .
Hepsi aynı o zaman bu kaynanalarin ,ben dec dusunmeyecem bundan sonra karşı tarafıKv adı üstünde..çocuklarına davrandıgı hassasiyeti gösteremezler.Göstereni görmedim ben.Ameliyat oldugumda bir kere arayıp hal hatır sormayan,oglu nezle oldu diye gece arayip hatrini soruyorbeklentileri düsürmek gerek..