sadece markalı ipek eşarp yada tivil satmak veya almak isteyenler...

bunlarda benden:)

vdh8v8.jpg

Cacharel yeni sezon eşarp mağazada 140 tl - 90 cm - ben 100 tl'ye satıyorum.

2j2zrbc.jpg

Oscar marka Amerika'dan hediye gelmişti - 90 cm - 25 tl

2wp4gec.jpg

Karaca lacivert renk - 100 cm - 25 tl

2wnwjls.jpg

Aker 100 cm - 25 tl

ziraat bankasından hesabımız...
ptt de hesabımız var...sen karar ver artık farketmez.. haber verirsin ücreti havale yapınca....bende paketler yollarım inşallah...
hayırlı olsun şimdiden...:34:

Kusura bakmayın çok müsait biri değilim geç bakıyorum biraz Ptt olsun o zamn siz özelden hesap numaranızı yazı yarın inş hallederiz. Ben size yatırınca haber veririm inş... Çok Teşekkürler...

1.Su yeşili şal iki uc kez takildi rengi severek aldim ama bana yakismadigini dusundugumden daha fazla kullanmadim 5 tl

2 .Kalpli Aker %100 İpek eşarp severek kullandım ama kaliteli olunca hiç bi yıpranma olmadı desenden sıkıldığım için kullanmıyorum satmayıda düşünmüyodum ama içerde bekliyo öylece 25 TL (pazarlık payı yoktur bu fiyata satılmazsada evde dursun :( )

3.Kenarları siyah ortası kırmızı pembe mor sarı bi çok renk bulunan hemen hemen her kıyafete uyum sağlayan minelli ipek eşarbımıda çok severek kullandım o renklerde çok eşarbım olduğu için fazlada kullanılmadı oda %100 ipek 20 TL

4.Kenarları puantiyeli ortası çizgili içerisinde yine birçok renk bulunan her kıyafete kombinelenebilen sura ipek eşarbım yine %100 ipek ama iç yüzünde terlemeden falan oluşan lekelenmeler var takıldığında hiç belli olmuyor yıkandı temiz ama bi kaç yerde hafif lekelr olduğundan 10 TL (kullanmaya kesinlikle engel değil yinede bilinsin diye yazıyorum )

5.Pembe li kırmızılı Sura ipek eşrabım %100 ipek severek kullandım hiç bi yıpranma yoktur 20 TL

6.Mazili siyahlı Vizyon ipek eşarbım 10 TL sorunu yoktur % 100 ipek değil sanırım %47 ipek gerisi rayon rayon ipek diye satılıyo zaten biliyosunuzdur

7.Tekbir harita desenli tiwil ipek eşarbım %100 ipek hediye geldi iki üç kez kullandım tivili pek kullanamadığımdan öylece bekliyo

8.Puantiyeli mavi mor kahverengi pembe turkuaz rengarenk her kıyafetle kombinlenecek bone sera eşarbım 10 tl geçen yaz kullandım sadece bi sorunu yok

9.Kenarları çizgili ortası puantiyeli Aker ipek eşarbım %100 ipek çok severek kullandım hem eski desen olması hemde çok kullanmamdan dolayı 10 tl ama görünür hiçbi sorunu yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm msj atttttmm

Back