sadece markalı ipek eşarp yada tivil satmak veya almak isteyenler...

Slm alykm ablacım bu eşarpları beğendim ,biraz daha indirim yapabilirmisiniz?başka marka eşarbınız varmı varsa resimlerini görebilirm misiniz?

birkaç tane daha var ama ben kullanıyorum canım :34:
kusura bakma canım lütfen ama başka birşey yapamam düz 50 yaptım zaten....ki sadece bir eşarp fiyatına üçünü de vericem..
mavi vizyonu 40 liraya, bordo bona sera'yı 45 liraya almıştım....ve ikisini de sadece bir defa kullandım...sıfır gibiler...tekbiri zaten aşırı ucuz veriyorum...
son 50 lira olur canım... kusura bakma ne olur...:34:

birkaç tane daha var ama ben kullanıyorum canım :34:
kusura bakma canım lütfen ama başka birşey yapamam düz 50 yaptım zaten....ki sadece bir eşarp fiyatına üçünü de vericem..
mavi vizyonu 40 liraya, bordo bona sera'yı 45 liraya almıştım....ve ikisini de sadece bir defa kullandım...sıfır gibiler...tekbiri zaten aşırı ucuz veriyorum...
son 50 lira olur canım... kusura bakma ne olur...:34:

Önemli değil... Ben bunları slmak istiyorum adresimi nasıl alıcaksınız.

$CIMG0920 - Kopya.jpg $CIMG0921 - Kopya.jpg

renkli olan ithal eşarp. %100 ipek tivil. internetten almıştım. sadece 1-2 saat taktım. sonra yüzüme yakıştıramadım.

siyah beyaz olan ugoza marka. %100 ipek

Almak isteyene ikisi 55 tl :54:

Kızlar bir arkadaşımın doğum günü için takasla eşarp arıyorum kullanılmamış Etiketli eşarplarınız varmı ?
konuma bakıp elinizde varsa bana dönüş yaprmısınız http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664063

Konumda sıfır haşema , missyağmur kap falanda var , elimde kalanlar ilk sayfada ara sayfadan kalan yok.

Canm msj kutunu bosaltirsan bende istediğin türde var yazdim ama msj atamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar ipek yada ipek karışımlı şal arıyorum elinde olan var mı renk fark etmez alıntı ile cvp verirseniz sevinirim teşekkürler

$CIMG1019.jpg $CIMG1018.jpg $CIMG1017.jpg $CIMG1016.jpg $CIMG1015.jpg

ben de bunlar var... kırmızı şal biraz en olarak dar. bir arkadasım vermişti bana. hala çok temiz. özellikle ipek miydi diye sordum. çünkü etiketini kesmiş. çok pahalıya almıştım ipek karışımıydı dedi.

pudra pembesi armanda sıfır. hediye geldi bana. ama yakıstıramadım kendime. %18 ipek karışımlı.

Bunlarda benden

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.jpg
    $image.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.jpg
    $image.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.jpg
    $image.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.jpg
    $image.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.jpg
    $image.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 43
Eğer mesaj gönderdiyseniz mesajınız gelmedi hala bekliyorum üçü korgo sizden 50tl ye olurmu?:34::34:

canım kusura bakma yaa ben görmemişim buraya yazdığını...:34:
tamam kargo benden üçü birden 50 olsun....
ptt hesabım var, banka hesabım da var, ücreti yatırdıktan sonra eşarpları yollarım....
adres bilgilerini isim soyisim ve telefonunu yazman için özelden telefonumu yazıyorum sana...sanırım özel mesaj hakkın yok..
whatsup yoksa sms ile gönderebilirsin bilgilerini...

Back