- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Aker ve armine eşarplarınızı beğendim armine olan tam ipekmi kargo sizden 35 olurmu?:46
Özel mesaj attım size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aker ve armine eşarplarınızı beğendim armine olan tam ipekmi kargo sizden 35 olurmu?:46
cnm aker eşarbı nekadar kullandın iğne izi varmı ?
Özel mesaj attım size
canım kusura bakma yaa ben görmemişim buraya yazdığını...
tamam kargo benden üçü birden 50 olsun....
ptt hesabım var, banka hesabım da var, ücreti yatırdıktan sonra eşarpları yollarım....
adres bilgilerini isim soyisim ve telefonunu yazman için özelden telefonumu yazıyorum sana...sanırım özel mesaj hakkın yok..
whatsup yoksa sms ile gönderebilirsinbilgilerini...
Eki Görüntüle 1118839 Eki Görüntüle 1118840
renkli olan ithal eşarp. %100 ipek tivil. internetten almıştım. sadece 1-2 saat taktım. sonra yüzüme yakıştıramadım.
siyah beyaz olan ugoza marka. %100 ipek
Almak isteyene ikisi 55 tl![]()
Önemli değil....ben bunları alıyorum inş... Hangi bankada hesabınız var, ptt de olabilir...bilgilerimmi sms olarak yollarım...
Teşekürler....![]()
Esarplar%100 ipek aker marka olanlar lacivert kuş sezonu diğeri bu yeni sezon ürünüdür isteyene ayrintili resim ve bilgi verebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba akerin fiyatı nedir ...
Merhaba canm hangi aker acaba lacivert olan mi acil renk olan mi
Benim akerîmden bahsediyor siyah beyaz olandan nihancım![]()
Esarplar%100 ipek aker marka olanlar lacivert kuş sezonu diğeri bu yeni sezon ürünüdür isteyene ayrintili resim ve bilgi verebilirim
canım açık renk eşarp aker olan fiyatı nedir
Canim ozeline yazdim :)
Nihan şal var mı elinde canım
Bunlar var bende de kizlar, ipek hepsi 10ar lira =) kargo da benden 20tl ustune ustelik