- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
malesef vakko satıldı canım... mailim de yok malesef....
vakko satıldı canım..
Slm alykm ablacım bu eşarpları beğendim ,biraz daha indirim yapabilirmisiniz?başka marka eşarbınız varmı varsa resimlerini görebilirm misiniz?
birkaç tane daha var ama ben kullanıyorum canım
kusura bakma canım lütfen ama başka birşey yapamam düz 50 yaptım zaten....ki sadece bir eşarp fiyatına üçünü de vericem..
mavi vizyonu 40 liraya, bordo bona sera'yı 45 liraya almıştım....ve ikisini de sadece bir defa kullandım...sıfır gibiler...tekbiri zaten aşırı ucuz veriyorum...
son 50 lira olur canım... kusura bakma ne olur...
Önemli değil... Ben bunları slmak istiyorum adresimi nasıl alıcaksınız.
özelden mesajj yazabilirsin cnm...
bu arada whatsup varsa ordan da yazabiliriz, özel mesaj hakkın yoksa ben numaramı yazayım whatsup'tan yazalım...
Kızlar bir arkadaşımın doğum günü için takasla eşarp arıyorum kullanılmamış Etiketli eşarplarınız varmı ?
konuma bakıp elinizde varsa bana dönüş yaprmısınız http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664063
Konumda sıfır haşema , missyağmur kap falanda var , elimde kalanlar ilk sayfada ara sayfadan kalan yok.
merhaba arkadaşlar ipek yada ipek karışımlı şal arıyorum elinde olan var mı renk fark etmez alıntı ile cvp verirseniz sevinirim teşekkürler
Canm msj kutunu bosaltirsan bende istediğin türde var yazdim ama msj atamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeni üye olduğum için özel mesaj hakkım yokmuş,whatsaap'ım yok ama viberim var, eğer o yoksa numaranızı yazın irtibata geçelim...
Bunlarda benden
Ipekler mi? Markalari nedir?
1-2-3-4 ipek 6 şifon 5 yarıipektir
1-2 ve 4 beyaz marka 3 aker eşarp
Aker ne kadar
Bunlarda benden
Eğer mesaj gönderdiyseniz mesajınız gelmedi hala bekliyorum üçü korgo sizden 50tl ye olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?