- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi Sondurak2515
-
Kızlar ben Estrofem kullanıyorum Klomen ile birlikte iki gündür. Adetliyken başladım bu ilaç yani Estrofem mı yoksa klomen mi bimiyorum ama kanamam çok fazlalasti 4.gun olmasına rağmen adetin . Bu surec nasıl olur acaba bilen var mı adet keser mı fazlalastirir mı ne o
Estrofem rahmi kalınlaştırır ondanKızlar ben Estrofem kullanıyorum Klomen ile birlikte iki gündür. Adetliyken başladım bu ilaç yani Estrofem mı yoksa klomen mi bimiyorum ama kanamam çok fazlalasti 4.gun olmasına rağmen adetin . Bu surec nasıl olur acaba bilen var mı adet keser mı fazlalastirir mı ne olur
Adetiniz kaç gün gecikince şüphelendiniz bide gögüs ağrısı ne zaman başladıEvet çok şükür.
Belirtiniz nelerdi ne zaman başladiEvet çok şükür.
Adet günü anladım. Test yaptım. Adetten bir hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı. Ama zaten adet öncesi benim hep ağrır. Onun haricinde adet ağrılarım , uyku falan vardı.Belirtiniz nelerdi ne zaman başladi
Merhaba. Adet günün 10 kasımsa üzerinden iki gün geçmiş. Varsa çıkardı bence. Ama yine de dikkatli olmak lazım. Bazen testlerde çıkmıuo. Eğer şüphen varsa en iyisi kan testiMerhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim
Tek Klomen kullandığın zaman sonraki ay hamile kaldın caninEvet çok şükür.
Belki geç döllenmedir. Bende çatlatma iğnesi kullanmadım. Sadece ovulasyon testi ile takip ettim. Adetten bir gün önce gebelik testinde öğrendim. 4 gün öncesi yaptığımda çıkmamıştı.Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu
Sorunu tam anlamadım canım. Klomen kullandığım ay mı kaldın diye soruyosun sanırım. Evet. Sat. 5 ekimdi. Klomen kullandım. Çatlatma iğnesi kullanmadım. Bu ay hamile kaldımTek Klomen kullandığın zaman sonraki ay hamile kaldın canin
Ben Ekim'de klomen kullandım Kasım'da adet tarohimdi kasımın 10 nunda ama olmadım test yaptım tek çizgi cikt bı belirti de yok hamilelik olabilirmi diye düşündüm yardımcı olurmusunuzSorunu tam anlamadım canım. Klomen kullandığım ay mı kaldın diye soruyosun sanırım. Evet. Sat. 5 ekimdi. Klomen kullandım. Çatlatma iğnesi kullanmadım. Bu ay hamile kaldım
Mesela Ekim'de kullandın ilişkiye girdim Kasım'da hamilemi kaldinSorunu tam anlamadım canım. Klomen kullandığım ay mı kaldın diye soruyosun sanırım. Evet. Sat. 5 ekimdi. Klomen kullandım. Çatlatma iğnesi kullanmadım. Bu ay hamile kaldım
Yumurtlamayı adetin kaçıncı gününde gördünüz acaba benim de adete 6 gün var test yaptım ama negatif çıktıBelki geç döllenmedir. Bende çatlatma iğnesi kullanmadım. Sadece ovulasyon testi ile takip ettim. Adetten bir gün önce gebelik testinde öğrendim. 4 gün öncesi yaptığımda çıkmamıştı.
Adetimin 17 günü pik oldu 18 günü çatlama oldu sanırım erken daha demiBelki geç döllenmedir. Bende çatlatma iğnesi kullanmadım. Sadece ovulasyon testi ile takip ettim. Adetten bir gün önce gebelik testinde öğrendim. 4 gün öncesi yaptığımda çıkmamıştı.
Çatlamadan itibaren bugün 8 gün geçmiş dahaBelki geç döllenmedir. Bende çatlatma iğnesi kullanmadım. Sadece ovulasyon testi ile takip ettim. Adetten bir gün önce gebelik testinde öğrendim. 4 gün öncesi yaptığımda çıkmamıştı.
Yumurtlamayı adetin 15. 16. Günü gördüm. 17. Gün çatlama olmuştu.Yumurtlamayı adetin kaçıncı gününde gördünüz acaba benim de adete 6 gün var test yaptım ama negatif çıktı
Adetimin 17 günü pik oldu 18 günü çatlama oldu sanırım erken daha demi
İstersen biraz daha bekle. Dediğim gibi çarşamba günü yaptığım testte silik çizgi bile yokken pazar günü yaptığım testte çıkmıştı. Sabretmek gerçekten zor. Günler geçmiyo sanki. Uğraş bulmak en iyisi bu dönemde. İnşallah güzel haberler verirsinÇatlamadan itibaren bugün 8 gün geçmiş daha
Ayyy inşallah cnm dua et benim içinYumurtlamayı adetin 15. 16. Günü gördüm. 17. Gün çatlama olmuştu.
İstersen biraz daha bekle. Dediğim gibi çarşamba günü yaptığım testte silik çizgi bile yokken pazar günü yaptığım testte çıkmıştı. Sabretmek gerçekten zor. Günler geçmiyo sanki. Uğraş bulmak en iyisi bu dönemde. İnşallah güzel haberler verirsin
İnşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hamile olanlarda sağlıkla kucağına alsın. Allah hepimizin yardımcısı olsunAyyy inşallah cnm dua et benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?