Bende bu ay klomen kullandım doktorum büyümüş iğne yapmayalım kendiniz deneyin dedi
şu an kasıklarımda ağrılarım var ama adetime de zaman var :) Merakla bekliyorum
bnmde bı yumurtam baya buyumus doktor banada vermedı catlatma ığnesı ıns catlar da kavusuruz bebıslerımızee :))
ahhhh inşaallah :) adetime 5 gün var meraktan ölüyorummm :) ve korkuyorum
Ben ben ben ben ben 1,5 yıl bebeğim olmadı son 1 senesi tedavilerle geçti hormon testleri ıvır zıvır ve kendi kendime adet olamazdım pkoyum ve şişmandım 3. Ayımda klomen ile günde 3 kez kullanarak iğne ve kontrole bile gitmeden hamiş kaldımmm rbaiiim şükürler olsun rabbim isteyen herkeze sanada nasıp etsın amın
rabbim herseye kadir cnm herseyde vardır bı hayırr baslamıstır sende stres :)) bnm 17 siiii :)
ona cesaret edemıyorum cnm son 3 gun kaldı bekleyecegım bakalım kısmetse bu ay degılsede denemeye devam o bebek bu göbuse gırene kadr deevm:)bu arada hayırlı olsun rabbım analı babalı buyutsun bızede dua et olur mu:)
arkadaşlar çok çok çok mutluyum şükürler olsn hamileym bende klomen ve çatlama iğnesi ile ilk aydan hamile kaldm sakın ümidinizi kesmeyin stres kesinlikle yapmayınnnn
Gözün aydın!
Bu ay benim de ilk klomen kullanışım. Adetimin 5. günü itibariyle günde 2 tane kullandım. İlaç bitti, yarın kontrole gideceğim bakalım. Umarım seninki gibi mutlu haberle sonuçlanır benim ayım da :)
Bugün tekrar doktora gittim. 7'ye çıkmış yumurta sayım ve en büyüğü 26mm. Doktor bu ay olmaz dedi, hatta 14. Günüm olmasına rağmen bu ay ilişkiye girmeyin dedi. Kalitesiz olduğu için olursa çoğul gebelik olur ve riskli olurmuş.
Canım çok sıkkın! Ne yapsam bilemedim. Doktora da sinir oldum. Madem neden günde 2 tane hap içirdi!bir ayım boşa gitti.
Yoksa dinlemesem mi doktoru? Ne yapsam bilemedim kızlar. Bana bir akıl verin ne olur
arkadaşlar çok çok çok mutluyum şükürler olsn hamileym bende klomen ve çatlama iğnesi ile ilk aydan hamile kaldm sakın ümidinizi kesmeyin stres kesinlikle yapmayınnnn
Seni hiç tanımıyorum ama o kadar sevindim ki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah darısı bize :)
Bende bu ay çatlatma iğnesiyle tedavi olacağım hakkımızda hayırlısı inşaallah bi daha ki aya güzel haberler veriririz
Ben ben ben ben ben 1,5 yıl bebeğim olmadı son 1 senesi tedavilerle geçti hormon testleri ıvır zıvır ve kendi kendime adet olamazdım pkoyum ve şişmandım 3. Ayımda klomen ile günde 3 kez kullanarak iğne ve kontrole bile gitmeden hamiş kaldımmm rbaiiim şükürler olsun rabbim isteyen herkeze sanada nasıp etsın amın
canımmm cok sevındım allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhh benim fsh değerim 13.6 çıktı şimdi ise klomen kullandım ve gün aşırı iilişki dedi faydası olurmu ki klomenin yardımcı olursan sevınırım canım
Gözün aydın!
Bu ay benim de ilk klomen kullanışım. Adetimin 5. günü itibariyle günde 2 tane kullandım. İlaç bitti, yarın kontrole gideceğim bakalım. Umarım seninki gibi mutlu haberle sonuçlanır benim ayım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?