Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

sagol canım allah razı olsun inşallah senınde tutar bu ay ama strest yapma tamam mı cok düşünmemeye çalış

sagol canım allah razı olsun inşallah senınde tutar bu ay ama strest yapma tamam mı cok düşünmemeye çalış

bUGUN oglen tam 12 de ovıtrelle catlatma ıgnemı vuruldım gobekten :) Allahım busefer ınsallah kısmet eder.. Persembe gunu tekrar kontrole gıdıcem işte bakalım neler dıyecek. bu sırada yapmam yada yapmamam gereken seyler yoktur heralde dıye dusunuyorum ...

gıttınmı doktora yolundamı hersey cnm

gıttınmı doktora yolundamı hersey cnm

sELAM arkadasımm :) 20 mayısta catlatma ıgnemı oldum halen daha beklemedeyım test yapmadım husrana ugramayayım dıe :)

Suan kasık ve gobegımde agrılar hıssedıyorum ara sıra ve akıntımda var bılemedım kı durum ney oyle beklıyorum işteee :):)

bende klomene başladım doktor tavsiyesiz bakalım olurmu bana yardım edin kızlar

canım bana doktor verdi klomeni polikistik over bendeki sorun sendeki nedir bilmem ama ilk ay bana adetimin 5. günü başla her sabah 2 tane iç dedi 5gün öyle içip ilaç bittikten 3gün sonra yumurta takibi için gittim yumurta gelişmemişti bir sonraki ay şekilde adetin 5. günü 5 gün her sabah 3 tane iç dedi bu sefer gittiğimde yumurta takibine iki tane yumurta olmuştu boyutları 18mm olduğundada çatlatma iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki dedi şimdi sonuç bekliyorum yani sen kaç tane içiyosun kaç doz sende etki eder bunu bilmezsin doktor kontrolünde olmanda fayda var

Bende klomen kullandım ıkı yumurtam olustu ve catlatma ıgnesı oldum sımdı ıgne olalı 11.gunum beklıorm

arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba, bende dün klomene başladım , bu 2. ayım çatlama iğnesi olmadan kullanıyorum ,ama ilk aydan sonra kontrole gitmedim. Bu şekilde çatlatma iğnesi olmadan 2.kullanışta hamile kalan var mı ?

cnm bende pko luyum 2,5 yıl kesintisiz diane kullanmıştım 10 ay oldu evleneli evlendikten sonra progestan kullandıp onunla adet oluyodum eşim korunuyodu şubattan bu yana deniyoruz henüz bişey yok klomen diye bi hapla önce yumurta oluşuo sonra oluşan yumurta istenilen çapa gelince doktor çatlatma iğnesi yapıyor ben şu an bu tedaviyi görüyorum ama keşke tedaviye başlamadan soğan kürünü deneseydim diyorum şimdi korkuyorum denemeye tedaviyle ters etki eder oluşan gebeliğide kaybederim diye madem henüz evli değilsiniz evlenmeden mutlaka soğan kürünü dene derim ben keşke bende deneseydim evlenmeden önce yada tedaviden önce ama bu ayda olmazsa tedaviyi bırakıp soğan kürünü denemeyi düşünüyorum senin zamanında var bak değerlendir

kızlar ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandım. yumurtam gelişti ama hamilelik olmadı. sonrasında iğne ile yumurtaları geliştirip yine çatlatma iğnesi ile tedavi denedik. Yine hamile kalamadım. Biraz ara verip aşılama fln yaptıralım diye düşünürken bir baktım kendiliğinden doğal yolla hamile kalmışım. düşünün yani 1 yıldır hamile kalamadım bu tedaviler ile ama bir anda kendi kendine oldu.
bebeğimin 6. haftada kalp atışlarını vs. gördük ve her şey yolundaydı ama maalesef 7. haftada bebeğimi yoğun bir kanama ile kaybettim
size tavsiyem, umudunuzu hiç yitirmeyin. hiç beklemediğiniz bir anda, sizi şaşırtıp gelecektir bebeğiniz. şimdi dua ediyorum tekrar hamile kalabilmek için, siz de benim için dua edin lütfen... herkese sevgiler..

cnm hem sevindim hem üzüldüm wala inşlh sende tekrar tadarsın o duygu bizlerde tadarız inşlh cnm bu gün mevlm cümlesinin dualarını kabul etsin

Çok geçmiş olsun canm hikaymiz benzyo.ben klomen kullandğım ay hamile kaldım.ve 7 haft. Kalp atışı durdğu için kürtaj oldum ve hala leke leke kahverengi akıntlar nitmedi 1 ay oldum kürtaj olalı da.ama korunmayo füşünmüyorum

Bende bu ay klomen kullandım doktorum büyümüş iğne yapmayalım kendiniz deneyin dedi
şu an kasıklarımda ağrılarım var ama adetime de zaman var :) Merakla bekliyorum

Hamile kalip düşük yapan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah bir daha yasamazsiniz.ve en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.ben de bu ay klomene basladim.5. gün her gün bir tane.simdi adetine 6 gün var meraktan duramiyorum yerimde.iki yumurtamsı oluşmuştu.12.günü gittim biri catlamisti diğeri 18 m de henüz catlamamis demişti.simdi tabii rutin hamilelik belirtileri uydurup duruyorum.şişkinlik goguslerde şişme gaz kabizlik daha neler neler...takma deniliyor ama elde değil ki bunlari da vücut yapıyor.inşallah hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz bunlardan.

kızlar adetıme 10 gun var merakten ölüyorum hıç bırseyde hıssedemıyorum mala bagladım heralde of pofbıde testı ne zamn yapsam??

oleeeeeeeeeeeeeey klomen ve çatlama iqnesiyle ilk ayda hamile kaldım :) ALLAHtan ümidinizi kesmeyin arkadaşlar Rabbim herkese tattrsn

canım ben adetime 10 gün kala yaptım çıktı :) kan testi ama

ona cesaret edemıyorum cnm son 3 gun kaldı bekleyecegım bakalım kısmetse bu ay degılsede denemeye devam o bebek bu göbuse gırene kadr deevm:)bu arada hayırlı olsun rabbım analı babalı buyutsun bızede dua et olur mu:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…