hayrlı olsunnnnn tebrık ederım. Senın yazını okuyunca sımdık umutlandım. Bende aynı sekılde klomen kullandım.13 gun ve 15 gun ılıskı 17 gunu ıse muaneye gel belkı ıgnenı yaparız dedı.Allahım banada nasıp etsın ınsallah :)
sagol canım allah razı olsun inşallah senınde tutar bu ay ama strest yapma tamam mı cok düşünmemeye çalış
bUGUN oglen tam 12 de ovıtrelle catlatma ıgnemı vuruldım gobekten :) Allahım busefer ınsallah kısmet eder.. Persembe gunu tekrar kontrole gıdıcem işte bakalım neler dıyecek. bu sırada yapmam yada yapmamam gereken seyler yoktur heralde dıye dusunuyorum ...
gıttınmı doktora yolundamı hersey cnm
bende klomene başladım doktor tavsiyesiz bakalım olurmu bana yardım edin kızlar
arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen
kızlar ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandım. yumurtam gelişti ama hamilelik olmadı. sonrasında iğne ile yumurtaları geliştirip yine çatlatma iğnesi ile tedavi denedik. Yine hamile kalamadım. Biraz ara verip aşılama fln yaptıralım diye düşünürken bir baktım kendiliğinden doğal yolla hamile kalmışım. düşünün yani 1 yıldır hamile kalamadım bu tedaviler ile ama bir anda kendi kendine oldu.
bebeğimin 6. haftada kalp atışlarını vs. gördük ve her şey yolundaydı ama maalesef 7. haftada bebeğimi yoğun bir kanama ile kaybettim
size tavsiyem, umudunuzu hiç yitirmeyin. hiç beklemediğiniz bir anda, sizi şaşırtıp gelecektir bebeğiniz. şimdi dua ediyorum tekrar hamile kalabilmek için, siz de benim için dua edin lütfen... herkese sevgiler..
kızlar ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandım. yumurtam gelişti ama hamilelik olmadı. sonrasında iğne ile yumurtaları geliştirip yine çatlatma iğnesi ile tedavi denedik. Yine hamile kalamadım. Biraz ara verip aşılama fln yaptıralım diye düşünürken bir baktım kendiliğinden doğal yolla hamile kalmışım. düşünün yani 1 yıldır hamile kalamadım bu tedaviler ile ama bir anda kendi kendine oldu.
bebeğimin 6. haftada kalp atışlarını vs. gördük ve her şey yolundaydı ama maalesef 7. haftada bebeğimi yoğun bir kanama ile kaybettim
size tavsiyem, umudunuzu hiç yitirmeyin. hiç beklemediğiniz bir anda, sizi şaşırtıp gelecektir bebeğiniz. şimdi dua ediyorum tekrar hamile kalabilmek için, siz de benim için dua edin lütfen... herkese sevgiler..
kızlar adetıme 10 gun var merakten ölüyorum hıç bırseyde hıssedemıyorum mala bagladım heralde of pofbıde testı ne zamn yapsam??
canım ben adetime 10 gün kala yaptım çıktı :) kan testi ama
kızlar klomeni günde kaç tane kullnıyorsunuzz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?