aaaa çok sasırtıcı....
bnm de 17 mart sat ama suan hala daha ınatla yumurtam 13 mm gelısır mı sence
Canım senin problemin tam anlamıyla neydi?
eğer paylaşırsan sana tecrübelerim ile yardımcı olabilirim :)
hiçbirşey imkansız diil...Benim yumurtam 11 de kaldı diye biliyordum meğer gebe kalmışım.Doktor takibini yapamamış :)
Sevgiler..
Canim bence de bir doktorla kalma bir kac doktorun fikrini al. İyi doktor bulmak gercekten cok zor. Ama ben inaniyorum Rabbim en kisa zamanda sana da mucizeni gonderecek. Dualarimdasin insaAllah. Bak benim kendi ablamda pco var ama iki tane aslan gibi evladi var. Belki zor olacak ama sonunda kavusacaksin yavruna. Rabbimden umit kesilmez.. Moralini daima yuksek tut tedavini ihmal etme insaAllah sonuc alacaksin :-*
amiin inşALALH canım benimm..dua et bol bol emi ...ablan ne kadar süre sonra hamile kaldı başka sıkıntısı var mıtydı canım enim..ALLAH ım yardım ed,iyor ve inanıyrum bendee....
Canim benim haftaya insaAllah Eyüp Sultam Camiisine gidicez insaAllah dualarimda seni de anacagim Rabbim tez zamanda saglikla sihatle kavustursun bebeginizi size..
Ablamin ilk hamileligi 4-5 ay sürmüstü canim ikincisi ise daha erken olmustu (5 yas fark var kardesler arasinda)..
PCO su vardi sadece canim gerci sadece demek belki yanlis ama baska bir sorun yoktu yani..
Olacak canim olacak sen moralini hep yüksek tut tamam mi
Nende ilk aydan kaldim.klomenle neredeyse bir sene korunmamamiza ragmen.olmamisti cok sukur.klomenle.ilk aydan tabi Allahin izni ile.hamile kaldim rabbim.herkese nasip etsin.
merhaba arkadaşlar, bende de adet düzensizliğim sebebiyle doktora gittiğimde pko lu olduğumu söyledi. bebek istediğimizi de söyledim. inofolik ve farlutal verdi. farlutaldan sonra da duphaston kullandım 3 ay falan. eşim uzaktaydı o gelince sperm testiyle beraber adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi. bugün gittim testi yaptım ben de eşim de sperm testi yaptırdı. sperm 283 milyon. hareketlilik %75 çıktı. ben daha sonucumu almadım. cumartesi günü gidecem doktora. bana eşinin sperm sonucu normal çıkarsa klomen başlayacaz dedi. ama ben bu ay adeti çok az oldum. ve kasıklarımda çok sancı oldu bu ay. kist mi oldu ne oldu duphastondan olur mu acaba? direk aşılama yapsak olur mu ki :)
Ben bu ay klomen kullandim, adetimin 3.gunu basladim ve gunde 2 tane 5 gun boyunca aldim. adetimin 9.gunu doktora gittim 2 tane yumurta olusmus biri 18 mm di digeri de 13 mm. doktorum yarin catlatma ignesi yap dedi biz de esimle yapmamaya karar verdik oluruna biraktik arkadan gelen 2.yumurtanin sansini kapatmayalim dedik ilki tutmazsa belki ikincisi ise yarar diye veya Allah bilir ikiz olma ihtimali de varmis. Simdi dua ediyorum en azindan 1 tanesi tutsun inshaAllah .
Ben bu ay klomen kullandim, adetimin 3.gunu basladim ve gunde 2 tane 5 gun boyunca aldim. adetimin 9.gunu doktora gittim 2 tane yumurta olusmus biri 18 mm di digeri de 13 mm. doktorum yarin catlatma ignesi yap dedi biz de esimle yapmamaya karar verdik oluruna biraktik arkadan gelen 2.yumurtanin sansini kapatmayalim dedik ilki tutmazsa belki ikincisi ise yarar diye veya Allah bilir ikiz olma ihtimali de varmis. Simdi dua ediyorum en azindan 1 tanesi tutsun inshaAllah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?