• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

biz de 1 bucuk senedir bebek ıstıyoruz.bır problem olmamasına ragmen olmadı.3 aydır klomen ovitrelle ve prosgetan denıyorum.bu ay ılk defa gunum gectı sat 2 ocak.dun kan testı yaptırdım ama 0.13 yanı yıne negatıf.hala hastalanmadım.ara ara sancım oluyo ama gecıyo kı ben normalde cok sancılı adet olurum.burda okudum kanda negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu ogrenenler varmıs oyle olabılırmı dıorum ama mumkun degıl gıbı 13 ocakta oldum ıgneyı.ooooffff c.tesı ye kadar olmazsan gel dedı doktorum progestanı da kesme dedı nedense. benım hıkayemde boyle işte :) bu arada bu ılacları kullanırken kıst olmadı ve gunum gecmemıstı hıc bu ay ılk defa boyle oldu

bende 2 aydir klomen kullaniyorum catlatma ignesi vurulmadim cunku kendiliginden catladi. AMA sonic negatif

kızlar biz 10 aydır dniyoruz ama hala gebe kalamadım. kaç dr gittiysem sorun yok dedi. eşimin de benim de tahlillerimiz temiz ve gebeliğe uygun çıkıyor ama 10 aydır bi sonuç alamadık. hatta geçen bu ay yumurtlama testiyle yumurtlama günümü de belirleyip ilişkiye girdik ama yine olmadı :((( umudum iyce kırılmaya başladı

Son düzenleme:
bu başlıkla pek ilgilenen yok ama ben yine de yazıcam..hem derdimi paylaşmak hem de benimle aynı durumu yaşayanlara örnek olmak içinn.. dün dayanamayıp test yaptım..batım 4 hazirandı negatif çıktı.. ama bir aydır ağrı çekiyorum.. çatlatma iğnesinden beri belim ağrıyor..kesin hamileyim diyordum..dünkü test canımı sıktı ama henüz çıkmaz diye bugün kan testi yaptırdım..o da negatif belim kopacak gibi ağrıyordu..öğlen namazı zor kıldım..zaten kendi kendime hamile değilsem idrar yolu enfeksiyonu vardır diyordum..ama hiçbir şey çıkmadı ne bebek ne enfeksiyon.serum taktılar..ya bu derece psikolojik olamaz herade..adet olduğum olacağım da yok..çok üzgünüm..başa döndüm tekrar..

evet canım, insan bebek düşünürken hep aynı psikolojide oluyor galiba. adet mi oluyorum hamile miyim, bu ağrılar neyin belirtisi? gibi. biz de 9 aydır deniyoruz ama yok. eşimin ve benim testlerimiz temiz çıktı. bugün klomene başlattı dr bakalım sonuç ne olacak ama kafaya takmamak imkansız gibi görünüyor. bu da durumu daha da zorlaştırıyor :(

evet canım, insan bebek düşünürken hep aynı psikolojide oluyor galiba. adet mi oluyorum hamile miyim, bu ağrılar neyin belirtisi? gibi. biz de 9 aydır deniyoruz ama yok. eşimin ve benim testlerimiz temiz çıktı. bugün klomene başlattı dr bakalım sonuç ne olacak ama kafaya takmamak imkansız gibi görünüyor. bu da durumu daha da zorlaştırıyor :(

Allah yardımcımız olsun çok zor düşünmemek mümkün değil ki Pko var bende birde.

bnde bu ay ılk kez klomen kullandım 12 gun gıttım 20mm olmuş iğne vurulmadım bu ay bole denıyelım dedı doktor bugun adetımın 35. gunu oldu test yapmaya korkuyorum olumsuz çıkar dıye. klomen adet gecıkmesi yaparmı bılgı verebilirmisiniz

bnde bu ay ılk kez klomen kullandım 12 gun gıttım 20mm olmuş iğne vurulmadım bu ay bole denıyelım dedı doktor bugun adetımın 35. gunu oldu test yapmaya korkuyorum olumsuz çıkar dıye. klomen adet gecıkmesi yaparmı bılgı verebilirmisiniz

Merhaba testleriini biran önce yapmalısın cnm inşallah bebişin vardır Allah tüm azaları tamam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanada Klomen bende pcos olduğu için sanırım gecikme yaptı myom yaptı :( ben de aynı şeyleri yaşadım ilk klomenimdi 3 adet 5 gün içtim 12. gün küçüktü yumurtalar fakat 16. gün büyüyüp çatlamıştı . 40. gün doktora gittim test 1.6 çıktı bekledik 1 hafta sonra 0.00 dı :( şuan söktürücü kullanıyorum :(

Son düzenleme:
Merhaba testleriini biran önce yapmalısın cnm inşallah bebişin vardır Allah tüm azaları tamam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanada Klomen bende pcos olduğu için sanırım gecikme yaptı myom yaptı :( ben de aynı şeyleri yaşadım ilk klomenimdi 3 adet 5 gün içtim 12. gün küçüktü yumurtalar fakat 16. gün büyüyüp çatlamıştı . 40. gün doktora gittim test 1.6 çıktı bekledik 1 hafta sonra 0.00 dı :( şuan söktürücü kullanıyorum :(

amın cnm ya inş vardır sürekli kendımı adet olmuş gibi hissediyom psikolojım bozuldu. işte bende gecıktıgını düşünüyorum o yüzden hiç test falan yapmadım ayy rabbım sevındırsın hepımızı yaa bende 12 günümde gıttıgımde doktor ufak ufak kisler oluşmuş demişti ama bakalım artık hayırlısı

amın cnm ya inş vardır sürekli kendımı adet olmuş gibi hissediyom psikolojım bozuldu. işte bende gecıktıgını düşünüyorum o yüzden hiç test falan yapmadım ayy rabbım sevındırsın hepımızı yaa bende 12 günümde gıttıgımde doktor ufak ufak kisler oluşmuş demişti ama bakalım artık hayırlısı
Allah yardımcımız olsun. İnşallah sevindirir Rabbimiz bizide Sabır sabır... ay İnşallah güzel haberler alasın

arkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım.günde iki kez.

12.gün takibe gittiğimde 17 mm bir yumurtam oluşmuştu.dr. Istersen yarın gel

iğne vuralım dedi.bende ilk ay olduğu için istemedim.dr. Iğne olmadan da hamile kalabilirsin.

Rahim duvarın iyi filan dedi.ama bende şimdi merak ediyorum iğnesiz hamile kalan varmı ???
bende klomene başladım doktor tavsiyesiz bakalım olurmu bana yardım edin kızlar

Bende klomen kullanmaya başladım günde 1 tane içiyom ne kadar içmem lazım arkadaşlar birde eşimle ne zaman ilişkiye girmem lazım cevaplarınızı bekliyorum

Bende klomen kullanmaya başladım günde 1 tane içiyom ne kadar içmem lazım arkadaşlar birde eşimle ne zaman ilişkiye girmem lazım cevaplarınızı bekliyorum

CANIM BEN DOKTORUMUN TAVSIYELERIYLE ADETIMIN 5. GUNU GUNDE İKİ TANE BIR SABAH BIR AKSAM İÇTİM 5 GUN BOYUNCA DEVAM ETTIM ADETINIMIN 12 GUNUMUAYENEYE GITTIM YUMURTALIGIM GELISMIİŞTİ HİÇ İGNE VURULMA DEDI DOKTOR BU AY VURULMADIK VE 13. GUNDE İLİŞKİ VERDİ Bİ GUN ARAYLA DEVAM EDIN DEDI BİZDE AYNEN OLE YAPTIK VE SUAN RABBİM NASİP EDERSE 5 6 HAFTALIK KADAR HAMILEYIM RABBIM İİSTEYEN HERKESE BU SEVINCI MUTLULUGU YASATSIN ARATMASIN umarım yardımcı olabılmışimdir

var canım benim yengem öyle hamile kaldı, ben de iğne istemedim ama ne yazık ki bende kist yaptı ağrılardan ölüyorum sandım...

Bende de ağrı oluyo ilacım bitti yumurtamda çatlamış, sabahtan beri sancım var kist mi acaba nasıl anlıcam?

CANIM BEN DOKTORUMUN TAVSIYELERIYLE ADETIMIN 5. GUNU GUNDE İKİ TANE BIR SABAH BIR AKSAM İÇTİM 5 GUN BOYUNCA DEVAM ETTIM ADETINIMIN 12 GUNUMUAYENEYE GITTIM YUMURTALIGIM GELISMIİŞTİ HİÇ İGNE VURULMA DEDI DOKTOR BU AY VURULMADIK VE 13. GUNDE İLİŞKİ VERDİ Bİ GUN ARAYLA DEVAM EDIN DEDI BİZDE AYNEN OLE YAPTIK VE SUAN RABBİM NASİP EDERSE 5 6 HAFTALIK KADAR HAMILEYIM RABBIM İİSTEYEN HERKESE BU SEVINCI MUTLULUGU YASATSIN ARATMASIN umarım yardımcı olabılmışimdir

hayrlı olsunnnnn tebrık ederım. Senın yazını okuyunca sımdık umutlandım. Bende aynı sekılde klomen kullandım.13 gun ve 15 gun ılıskı 17 gunu ıse muaneye gel belkı ıgnenı yaparız dedı.Allahım banada nasıp etsın ınsallah :)

Back
X