merhaba arkadaşlar... ben de yeniyim sitede..3 yıl olacak evleneli.geçen sene bir aylık düşük yaptım..tedavisiz hamile kalmıştım fakat üstünden bir sene geçmesine rağmen olmadı..şimdi klomene başladım.. birkaç gün sonra dr a gideceğim..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
kimse cevap yazmıyormu
merhaba arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz.bu süreç içinde 1 iğneli yumurtalama takibi+3 kere iğneli aşılama oldum.hiçbirisi tutmadı....bunlara rağmen tüp bebeğe niyetlendiğim zamanlarda biri kimyasal 2 kere doğal gebelik yaşadım maalesef bunlar da düşük oldu..düşükle ilgili çok detaylı olmasa da kan testleri yaptırdım sorun görünmedi....
şimdi 3 seneden sonra ilk kez tedaviye başlayacağım.gittiğim dr.gebelikte tanıştığım bir doktro ama çok tecrübeli biri güveniyorum kendisine..
3 ay klomen tedavisi verdi.olmassa konuşuruz dedi..
klomene adetin 5.günü sabah 1 akşam 1 olarak başlayacağım.
o süreçte ilişki serbestmiş.
sonra ilaç bitince 4 gün yumurtalıklarını dinlendireceksin,ilişki yok dedi.
sonrasında gün aşırı 2 kere ilişki deneyeceksiniz dedi.
Sizler nasıl yaptınız?
Beni hiç kontrole çağırmadı ama görünmek gerekmiyormu ilaç kullanırken dr.a ?
güzelim zaten doktor çatlatma iğnesi verdiğinde 36 saat sonra gün aşırı bir hafta ilişki diyor..yani yumurtan çatladığı için tam kritik zaman..kızlar bende yeniyim 1 yıllık ewliyim bu ay klomen kullandım sonra kontrole fln gittik ilişkinin ertesi günü doktor gözün aydın çatlamış dedi :) sizce bebiş olur mu bu kez ? yada bunu yaşayan var mı hiç
güzelim zaten doktor çatlatma iğnesi verdiğinde 36 saat sonra gün aşırı bir hafta ilişki diyor..yani yumurtan çatladığı için tam kritik zaman..
sizce var mıdır peki bu kez olmuşmuduradetimin üzerindende 3 gün geçti ve aşırı kasık ve göğüs ağrım var ben iğne olmdm bu ay sadece klomen kullandım.
inşallah hamilesindir canım. benimde durumum hepinizle aynı her ay bekle sonra hüsran çok psikolojim bozuluyor.
sizce var mıdır peki bu kez olmuşmuduradetimin üzerindende 3 gün geçti ve aşırı kasık ve göğüs ağrım var ben iğne olmdm bu ay sadece klomen kullandım.
canım moralini bozmak istemem ama ben de geçen ay yani 2. yumurta tedavisinde iğne vurulmadım..maksimum 28 günde gelen adetim 31. gün geldi..çok umutlanıp çok üzüldüm..çatlatma iğnesi vurulmayınca yumurtaların ne zaman çatlayacağı belli olmuyor..o nedenle iğne vurulmak en iyisi..ha tabi bu arada hamile de olabilirsin..inşallah öyledir..
arkadaşlar meraba
bugün hsg çektirdim. doktorum ilaç vermedi ama ben internetten okuduklarıma dayanarak gittim klomen ilaçını aldım. yanlışmı yaptım sizce. az öncede 1 tane içtim
arkadaşlar meraba
bugün hsg çektirdim. doktorum ilaç vermedi ama ben internetten okuduklarıma dayanarak gittim klomen ilaçını aldım. yanlışmı yaptım sizce. az öncede 1 tane içtim
bu başlıkla pek ilgilenen yok ama ben yine de yazıcam..hem derdimi paylaşmak hem de benimle aynı durumu yaşayanlara örnek olmak içinn.. dün dayanamayıp test yaptım..batım 4 hazirandı negatif çıktı.. ama bir aydır ağrı çekiyorum.. çatlatma iğnesinden beri belim ağrıyor..kesin hamileyim diyordum..dünkü test canımı sıktı ama henüz çıkmaz diye bugün kan testi yaptırdım..o da negatif belim kopacak gibi ağrıyordu..öğlen namazı zor kıldım..zaten kendi kendime hamile değilsem idrar yolu enfeksiyonu vardır diyordum..ama hiçbir şey çıkmadı ne bebek ne enfeksiyon.serum taktılar..ya bu derece psikolojik olamaz herade..adet olduğum olacağım da yok..çok üzgünüm..başa döndüm tekrar..
seni çok iyi anlıyorum. bende 2 yıldır çocuk için yanıp tutuşuyorum ama hiç bi sonuç alamadım. artık umudumuda yitirmeye başladım. bugün doktor hsg verdi yaptır bu testini diye... bu son test artık takatim kalmadı test yaptır,yok onu yaptır ,yok şu ilacı iç,yok şu iğneyi vurdur bu testi yaptırdıktan sonra artık pes edicem. moralim çok bozukk...
canım ama şöyle bişey var ben hapı kullandım kontrole gittim doktor gün verdi ilişki için ertesi gün tekrar gittik ve yumurtan çatlamış bugünde girin sonra serbest dedi yani yumurtam çatladı o kesin ne gün çatladığınıda biliyoruz ama bebiş var mı bilmiyoruzinş allahım isteyen herkesle birlikte bizede versin sizede allahım daha fazla aratmasın kucaklarımızı boş bırakmasın
canım seni merak ettim.. hamile misin?
malesef cnm bu ay yeniden kullandım klomen yrn tekrr gidicez bakalım yumurtm çtlmş mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?