mrb arkadaşlar bende de pko var 1 yıllık evlıyım ve 8 aydır cocuk dusunuyoruz olmadı henüz dktra gıttım klomen verdı bıttı kontrole gıttım yumurtam oluşmuş 1 tane 20 mm kendılıgındende çatlayabılır dedi fakat istersen iğne vereyım dedi bende iğneyi alıcam gün çok gariptirki yumurta akı kıvamında akıntım geldı dktru aradım iğneyi alma çatlamış olabilir dedi bilmiyorum vurulmadım ama iyi yaptım kötümü yaptım çatlamışmıdır acaba
çok saol canım inşallah allah herkese nasip eder.evet adet düzensizliği nedeniyle gitmiştim zaten pko var sende dedi çok üzüldüm ama rabbimin takdiri ne diyebilirmki.adetime 10 gün daha var bakalım nasip olmuşmu beklemedeyim.allahtan umut kesilmez.senin sorun ney canm
arkadaslar ikinci ay oldu klomen kullandim sonrasinda catlatma ignesi oldum gecen ay bir sonuc alamadim ustelik yumurtaliklarda kist yapiyor igne veya klomen hangisi oldugunu kesin soylemedi doktorum ama neyseki gecti.bu ayda klomen kullandim arti igne oldum ama HAYIRLISI ALLAHTANdiyorum simdi karnim bel kismim agriyor adet olucam hissi var yani ;buyuk hayal kirikligiyla bekliyorum adetimi bakalim ;Bana sonraki ay doktorum asilama deneyecek bakalim benim sorunum pisikolojik ;Insallah bebisle herkesi hepimizin pisikolojisi suppper olur,
Kızlarrrrr bir şey soracam yardım edin...çatlatma iğnesinin 12.günü test yaptım silikmilik hiç bişi çıkmadı net negatif çıktı. eğer hamile olsam silik falan çıkardı dimi...böle olup da sonra pozitif olan var mı. hani çatlama günü belli ya çıkar diye düşünmüştüm. Bilgisi olan var mı duyan okuyan yaşayannnn
Bir de doktor çarşamba günü yumurta 17 mm dedi ve bir daha bakmadan cuma öğlen iğneni yaptır dedi. erken mi geç mi sizce???
arkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım.günde iki kez.
12.gün takibe gittiğimde 17 mm bir yumurtam oluşmuştu.dr. istersen yarın gel
iğne vuralım dedi.bende ilk ay olduğu için istemedim.dr. iğne olmadan da hamile kalabilirsin.
rahim duvarın iyi filan dedi.ama bende şimdi merak ediyorum iğnesiz hamile kalan varmı ???
yok tam zamanı bi iki günde vermişki dahadaa büyüyebilir diye erken deil bence
cnm benimde gittiğimde 17 mm olmuştu.drum gelişmemiş bu ay bişey olmaz iğneyede gerek yok dedi ve ben şuan hamileyim.ara verdikten sonraki ilk klomen kullanışımdı.
gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.çatlatma iğnesi olmadaan mı hamile kaldın
Evde idrar testi yaptım canım kaset testlerden 5 liralık... ama diyorlar ya 6-7 günde bhcg salgılanır diye... ne biileyim çıkar diye düşündüm...mantıklı değil mi...
çatlatmaiğnesinin geçkalmamasına çok sevindim canım içimi ferahlattın çooooook teşekkür ederim...
evet iğne olmadan kaldım.
benimde 20m olmuştu bende iğne olmak istemedim kendiliğinden çatlayabilir dedi bakalım hayırlsı.hamile insanın duası kabul olur derler 8 günüm var adetime banada dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?