yok canım idarda çıkmıyo adetinin geçmesi lazım hatta benim yengem hamileydi adeti 4 gün geçmişti ama teste çıkmaadı gitti kan testi yaptı onda çıktı.o teste çok takılma inşallah hamilesindir.bişey deil canım içini biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana
cnm benimde gittiğimde 17 mm olmuştu.drum gelişmemiş bu ay bişey olmaz iğneyede gerek yok dedi ve ben şuan hamileyim.ara verdikten sonraki ilk klomen kullanışımdı.
Canım önceliklehayırlı olsun bebeişin tebrik ederim sağlıcakla al kucağına inşallah...Senin yumurtan kaçıncı gününde 17 mm ydi de beğenmedi doktor... ama bak ne güzel hamişsin benim de ilk bu ay çokkkk istiyorum tutsun diye ...
inşallah olur cnm.allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.ben daha önceki gittiklerimde her ay beklentiye giriyordum.bu ay dr çok ümitsiz konuşunca çokta üstüne düşmedim.belkide ondan oldu.kafanın rahat olmasıda önemli.çatlatma iğnesi olmuştum geçen sene başında klomen kullandığımda o zaman sanki mutlaka kalmalıymışım gibi hissediyodum.ama bu sefer öyle olmadı.
canım aslında benım başıma şöyle bişey geldi doktor bana ilk ayın iğne olup olmamak sana kalmış kendiliğindende çatlayabilir çatlamadabilir dedi ümitlenme her ayda beklme dedi.yumurtlama olduğundada yumurta akı kıvamında bişey görebilrsin dedi bende ilk ayım 20 m ulaşmış iğne olıyım dedim eşim iğneyi almaya gitti ben lavaboya girdim tamda doktorun dediği gibi bişey gördüm hemen doktoru aradım alma iğneyi çatlamış olabilir dedi bilmiyorum çok ilginç eşim eczaneden döndü.bundada vardır bi hayır diyorum ama beklemiyorum bu ay ilk ay tedavi olmaz heralde bakalım nasip
Canım benim inşallah hamilesindir sende klomen kullanmışsın ne güzel çatladığını görmüşsün zaten kaliteli yumurta önemli olan çatlama sorunun yoksahamişsindir ne güzel şimdi....inşallahhh..benim de bat bu 15-17 ocak arası.inşallah gelmez kırmızılarrr....benim de bu ay ilk kullanışım... siz kaç aydır düşünüyorsunuz bebeiş. bu benim 15.ayımmm...Allah yardımcımız olsunnnn
valla ben drdan döndükten yaklaşık bi hafta sonra akıntı gördüm öyle.o günde ilişki olmadı ve ben tüh olcaksada gitti bu ay dedim:)))nasip bence birazda...sen kalbini ferah tut.kötü düşünmemeye çalış.
Benim eşim iki defa verdi spermiogram normal hiçbir sorun yok ben de de hiçbir sorun yok ama en büyük sorun kısırlıkta sebebsiz kısırlıkmış.doktorlar öyle diyor. sorun olsa daha iyisorunu çözmeye gidiyorlar ona eğiliyorlar. ben de bişi yok.rastgele tedavi:) en azından pko bu tarz tedavilerle halloluyor..çooook örneği var.
Benim eşim iki defa verdi spermiogram normal hiçbir sorun yok ben de de hiçbir sorun yok ama en büyük sorun kısırlıkta sebebsiz kısırlıkmış.doktorlar öyle diyor. sorun olsa daha iyisorunu çözmeye gidiyorlar ona eğiliyorlar. ben de bişi yok.rastgele tedavi:) en azından pko bu tarz tedavilerle halloluyor..çooook örneği var.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dualarınızı eksik etmeyin Allah sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin
arkadaşlar kullanmadan hemen vaz geçmeyin: gelinimize doktor3 ay bu ilacı kullandırdı başka tahliller verecekti ki gelinimiz 2 ay kendi devam etti kullanmaya ve çok şükür hamile kaldı yani 5 ay kullandı ve çatlatma iğnesi de kullanmadı sadece stresten uzak durun
merhaba arkadaşlar... ben de yeniyim sitede..3 yıl olacak evleneli.geçen sene bir aylık düşük yaptım..tedavisiz hamile kalmıştım fakat üstünden bir sene geçmesine rağmen olmadı..şimdi klomene başladım.. birkaç gün sonra dr a gideceğim..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
merhaba arkadaşlar... ben de yeniyim sitede..3 yıl olacak evleneli.geçen sene bir aylık düşük yaptım..tedavisiz hamile kalmıştım fakat üstünden bir sene geçmesine rağmen olmadı..şimdi klomene başladım.. birkaç gün sonra dr a gideceğim..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?