• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

Hanimlar merhaba,
Daha bugün doktora gittim.. sicagi sicagina sizinle paylasiyorum..
Klomeni bana bir hanim onermisti.. 2 cocuk annesi.. doktora yazdirip almis.. 3 cocugu olan bir tanidigi kullanmis ikiz gebe kalmis..
Bana verdi 1 kutusunu.. ben de bugün doktora gidip danistim.. korunmayi bırakalı 1 yili gecmediyse çocuk olmuyor saymiyoruz, sen bunu sakin kullanma dedi..
Bir arkadasi sormadan kullanmis ve dördüz hamile kalmis.. 6.5 aylikken dogum yapmis ve hepsi su anda yogun bakimdaymis..
Mutlaka gerekli testleri yaptırdıktan sonra doktorunuz da uygun görürse ancak o zaman deneyin..
Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin insaallah..

valla ben önce aşılama ile hamile kaldım sonra düştü, hiç klomeni kullanmamıştım. Aslında klomenden sonra aşılama öneriliyor, öylesine tüp bebek tedavisi olucağım güne kadar üç kez deneyim dedim klomeni, ilk denemem de tuttu, ve doktor da pek ümitli değildi çünkü yeteri kadar yumurtalıklarım büyümemişti ve sayı olarakta azdı, bu ayı iğne olmadan geçirmende fayda var demişti, bende ısrarla iğneyi oldum çok şükür ki gebe kaldım...
Klomen tedavisi kötü değil ki , benimki çoğul gebelik değil ama bu nasip, tabi klomen tedavisinde de çoğul gebelik şansı yüksek.

Hakkında hayırlısı olsuın canım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlad'ların olur.

valla ben önce aşılama ile hamile kaldım sonra düştü, hiç klomeni kullanmamıştım. Aslında klomenden sonra aşılama öneriliyor, öylesine tüp bebek tedavisi olucağım güne kadar üç kez deneyim dedim klomeni, ilk denemem de tuttu, ve doktor da pek ümitli değildi çünkü yeteri kadar yumurtalıklarım büyümemişti ve sayı olarakta azdı, bu ayı iğne olmadan geçirmende fayda var demişti, bende ısrarla iğneyi oldum çok şükür ki gebe kaldım...
Klomen tedavisi kötü değil ki , benimki çoğul gebelik değil ama bu nasip, tabi klomen tedavisinde de çoğul gebelik şansı yüksek.

Amiiiinnn.. insaallah.. hayirli olsun Rabbim bir avazda kurtarsin insaallah..

Klomen kötü demiyorum zaten.. etkisi kisiye göre degistigi icin hem iyi örnek verdim hem kötü.. hayirlisi...

bende bundan iki yil once adet gormuyorum die doktor daha 18 yasindasin dedi ilac kullanma simdi evliyim hic korunmadik olmadi divina kullanim bugun biti adetimin 5 gunu klomene basliycam ins olur cocugum Allah hepimizin yardcisi olsun

Arkdaslar klomenden sonra dr ne uyguluo bilgi verin az :) suan bn klomen kullniorym sabh aksam bgunde ucuncu gunum pztsi kntrolum var dr ne dicek ne ypck mrk ediorumm

Arkdaslar klomenden sonra dr ne uyguluo bilgi verin az :) suan bn klomen kullniorym sabh aksam bgunde ucuncu gunum pztsi kntrolum var dr ne dicek ne ypck mrk ediorumm
canım klomenden sonra yumurtalıkların ne kadar büyümüs ona bakıyo takıp sürecı baslıyo yanı yeterlı boyuta geldığını düsündüğü zaman ıster sana denetıyo ıster ovıtrelle çatlatıcı ığne yaptırıyo.

canım klomenden sonra yumurtalıkların ne kadar büyümüs ona bakıyo takıp sürecı baslıyo yanı yeterlı boyuta geldığını düsündüğü zaman ıster sana denetıyo ıster ovıtrelle çatlatıcı ığne yaptırıyo.
Cok saol tatlim ins olur icim hem umut dolu hem korku

ınsallah tutar canım bende asılama yaptırdım sonucu beklemekteyım son 4 günüm...

ınsallah tutar canım bende asılama yaptırdım sonucu beklemekteyım son 4 günüm...
Hayrlisi kuzucum pzts sonucumu yazrm sende yaz olrmu. Bole basndan gecenler koomen tedvsi gorenler gormusler yazin bzi bilgilendrin :)

pazartesı ınsallah bende yazarım hasta olmazsam oğle tatılende gidip yaptıracam testı ınsallah gönlümüze göre olur yaaaaa :KK15:

Amin insallah . Rabbim yardimcimiz ollsun gerckten aranir tatli bela ...

Canim peki klomen kullnirken sirt agrisi cektinmi bu gun son klomeni kullandimm bitti ama sirtim kopacak gibi oluyo anlamadim bnla alakasi var mi acaba

insallah canim.diledigin haberi alirsin.bende ayin 18 ini bekliyorum ama insallah regl olmiycagim :)bende bu ayilk defa kolemen ictim besgun giunde iki defa .muayenede banada igneden bahsetmedi.uc gun boyunca esinle beraber olursaniz hamillelik sansiniz cok yuksek dedi.hatta ikize diye uyardi.,hayirlisi bakalim
bende dr giitim klomen verdi senin gibi iğneden bahsetmedi kendiliğinden olur inallah başka sorun yok muş

Kizlar ben bugun klomenle 3 . Gunm bitti kaldi iki gun .

Banada hic igneden bahsetmedi ilk kez kullaniyrm ilk tedavim yani acaba yumurtam yeterince olgunlastiginda igne istermi o istemese bile benm isteme sansim varmi . Ovulasyonum 3 kasim bn 2 kasimda dr gidicem yanlislik yapmak istemiyrm . Eczaneye sorduk igneyi 68 tl demisti almadan birgun oncede haber vermemiz gerektigini soyledi .

Kizlar ben bugun klomenle 3 . Gunm bitti kaldi iki gun .

Banada hic igneden bahsetmedi ilk kez kullaniyrm ilk tedavim yani acaba yumurtam yeterince olgunlastiginda igne istermi o istemese bile benm isteme sansim varmi . Ovulasyonum 3 kasim bn 2 kasimda dr gidicem yanlislik yapmak istemiyrm . Eczaneye sorduk igneyi 68 tl demisti almadan birgun oncede haber vermemiz gerektigini soyledi .
Cnm bnde ilk defa kullandim btti ve yarin dr gdecm bna ne derse bn sana yazarim mutlka

Kizlar dr gorundum ben bi tane yumrtam gelismis yarin catlatma ignesi vuruncam sonra iliski grecm. Dr 18ml dedi szce iyimi gelsmis :?

Back
X