- 8 Mart 2010
- 1.804
- 222
- 173
Hanimlar merhaba,
Daha bugün doktora gittim.. sicagi sicagina sizinle paylasiyorum..
Klomeni bana bir hanim onermisti.. 2 cocuk annesi.. doktora yazdirip almis.. 3 cocugu olan bir tanidigi kullanmis ikiz gebe kalmis..
Bana verdi 1 kutusunu.. ben de bugün doktora gidip danistim.. korunmayi bırakalı 1 yili gecmediyse çocuk olmuyor saymiyoruz, sen bunu sakin kullanma dedi..
Bir arkadasi sormadan kullanmis ve dördüz hamile kalmis.. 6.5 aylikken dogum yapmis ve hepsi su anda yogun bakimdaymis..
Mutlaka gerekli testleri yaptırdıktan sonra doktorunuz da uygun görürse ancak o zaman deneyin..
Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin insaallah..
valla ben önce aşılama ile hamile kaldım sonra düştü, hiç klomeni kullanmamıştım. Aslında klomenden sonra aşılama öneriliyor, öylesine tüp bebek tedavisi olucağım güne kadar üç kez deneyim dedim klomeni, ilk denemem de tuttu, ve doktor da pek ümitli değildi çünkü yeteri kadar yumurtalıklarım büyümemişti ve sayı olarakta azdı, bu ayı iğne olmadan geçirmende fayda var demişti, bende ısrarla iğneyi oldum çok şükür ki gebe kaldım...
Klomen tedavisi kötü değil ki , benimki çoğul gebelik değil ama bu nasip, tabi klomen tedavisinde de çoğul gebelik şansı yüksek.
Hakkında hayırlısı olsuın canım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlad'ların olur.