Sadece içimi dökmek istedim.

O zaman babanızı sileceksiniz hayatınızdan. Yani dinlemeyerek, takmayarak, umursamayarak.
Çünkü böyle baba olmaz. Sadece doğumunuzda emeği geçen biri olur.
Baba sıfatının altı tamamen boş.
Maddi imkanınız da varmış, hayatınız sizin elinizde sonuçta.

seni o kadar iyi anliyorum ki, ben de defalrca "sanal sadakatsizlik" yasadim, o kisiyle simdi yollarim ayrildi ama yasattigi skntilar hala bilincaltimda...

nisanliyken( resmen evliydik ama dügün olmamisti)
Keşke ben de o zaman yakalasaydım. Sahte hesap açıp ya da hat alıp denesem mi dedim bir kere ama asla yapmaz beni aldatmaz diyerek vazgeçtim fakat yapmak lazımmış. Çok şanslısın bence. Kurtulmuşsun

Geçmiş gitmiş seninle evlenmiş tercihi sen olmuşsun... Yeni bir hayata başlamak istiyorsan geçmiş ile yaşamayı bırakacaksın

Çok üzüldüm. Allah yardım etsin
Umarım iyileşirsiniz. Şuan durum nedir

Canim bence esine bir sans daha ver isinmaya calis unutmaya calis. Ayrilirsan baban rahat birakmicak bu seferde. Allah yardimcin olsun

Sen eğitimli bir kadınsın eşin ise herşeyi düzeltmek istiyor. Kesinlikle uzman destek almalısınız. Çok çaresiz görünüyorsun anlattıklarından. Aslında çıkış yolu mutlaka vardır emin ol. Banadan sonra birde es den darbe almak haliyle çok sarsmış seni. Inanki mutluk çok zor değil. Eşini öyleşıp diye affetmen de mümkün değil. Ama uzman desteği çok işe yarıyor.
Ilk görüşmede bile fark etti. Ama ben iyi olmak istiyordum. Mutsuz mutsuz ortalıklarda gezmek benlik birşey değil çünkü. Sen de önce bırak eşinle babanla hesabını. Dön kendine. Kendini mutlu et. Elbette vardır yapmaktan hoşlandığın şeyler. Hafta sonu başla biryerden. Şimdi başla ne yaparsan sana iyi gelir. Hamama git. Kuaföre git. Sahil kenarında tak kulakligini yuru. Mola ver denize karşı bir türk kahvesi iç. Yada ne bileyim başka ne dinlendirirse beynini onu yap. Bırak birilerini düşünmeyi. Çok incelersen çok uzulursun. Kimsede bu kadının bu duruma düşmesinin nedeni benim demez. Mutlu et kendini lütfen

O pdikolog değilde güzin ablalık yapmış öyle bir yorummu olur. Senin psikolog tırt cıkmış ben sana diyim.

Boşanmanı önerirdim
Ama boşanmamışsın

Baban ne kadar geri düşünceli
Anneni de al birlikte yaşayın

Bilemiyorum çok zor durum

Böyle adamlara prim vermeyin. Sizi mutsuz etmeye kimsenin hakkı yok ne kocanızın ne babanızın. Madem işiniz gücünüz var yolunuza tek başına devam edeblrsnz. Zaten güven yoksa huzur olmaz.

Psikolog değilim. Bana gelip eşim beni aldattı mutsuzum diyen bireye o aldatma değil sanal vs demezdim neler hissettiğini duygularındaki değişimi eşine olan duygularını sorgulardım. Sağlıklı bir psikolojiye sahipse kendine değer ver. Senin suçun yok.
Derdim. Aldatılan insan sevilmediğini hisseder. Kendini değersiz hisseder hele baba sevgisinden mahrum kalmışsa ve hassas yapıya sahipse kendini bir hiç olarak görür. Ezik hisseder. Bu duygulardan kurtarmalı psikolog İnsanı.

diğer konularınızı okumadım bilmiyorum ama. Böyle bir Babayla zaten babaevinde mutlu olamazsınız eğer kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız bambaşka bir hayat kurun kendinize.

Yok eşinizle devam edecekseniz affetmek çok zor ama belki gerçekten değişmiştir ona son bir şans verseniz yüreğiniz de ??

(Tabi eğer yaptığından UTANIP üzerinize gerçekten titreyip herşeyi düzeltmek istiyorsa)

Çünkü bunu yapmayan pişkin erkekleri de duydu bu kulaklar.. bunlara da bakılırsa en azından son şansı da hak eder diye düşündüm ben. Eğer kocanızla devam etmek zorundaysanız tabi..

Ama ben olsaydım şuan yeni hayatım için saman altından bir şeyler yapmaya çalışıyor olurdum herhalde. Yeni hayatımı kurmak için İş aramak ev tutmak boşanma davası vs..
Hakkınız da hayırlısı olsun

Güven bir kez sarsıldı mı asla eskisi gibi olamaz. Güvenle arkanı döndüğün insan böyle yapınca kalan tüm anlara bir şüphe ve hüsran laneti çöküyor. Çok büyük sabır ve güç diliyorum. Kafanızı dağıtın biraz özgür bırakın birbirinizi sizin kıymetinizi gerçekten biliyorsa ve samimiyse düzelecek. Diğer türlü bir gün sıkılıp tekrar eski alışkanlığını özleyebilir...

Evlendikten sonra bu tür bir eylemi olmadıysa eşinin ona bir şans ver ama gerçek bir şans... Eğer her şeye sünger çekip yeniden başlamayı başaramayacaksan ve sürekli adamın başına kakacaksan lütfen daha da mutsuz olmadan boşan... İşin de varmış , annenle gizli gizli görüşürsün ne olacak baban 7/24 kadının başında nöbet mi tutuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…