Boşanmaktan korkmadım hiç. İlk yakaladığım günden bu zamana kadar korkmadım ama babamdan o kadar çok korkuyorum ki. Başka şeyler yapar beni rahatsız eder yanıma yerleşir diye çok korkuyorum . Bir çenesi var saatlerce bağırır azarlar asla beğenmez. Kaçıp gitsem anneme ulaşmama Engel olur. Öğrenci zamanlarımda ondan çektiğim günlere dönmekten korkuyorum. Evli olmama rağmen bişey yaparken eşim ne der diye düşünmek yerine babam kızar mi diye düşünüyorum. Babam Canımı sıkar mı diye düşünüyorum.
Ben de istemiyorum gerçekten ama mesela bir yere gidiyoruz. O kadınlarla yaptığı konuşmalarda geçen bir şeyle karşılaşıyorum. Aklıma direk o Mesajlar geliyor. Bir şehir adı duyuyorum mesela. Direk o günleri hatırlıyorum ve ister istemez üzülüyorum. Çok severek ve tüm hayatımı ona bağlayarak evlendim. Demek ki kimse için bunu yapmamak gerekiyormuş
Evliyken mi ayırdın yollarınıseni o kadar iyi anliyorum ki, ben de defalrca "sanal sadakatsizlik" yasadim, o kisiyle simdi yollarim ayrildi ama yasattigi skntilar hala bilincaltimda...
Evliyken mi ayırdın yollarını
Keşke ben de o zaman yakalasaydım. Sahte hesap açıp ya da hat alıp denesem mi dedim bir kere ama asla yapmaz beni aldatmaz diyerek vazgeçtim fakat yapmak lazımmış. Çok şanslısın bence. Kurtulmuşsunnisanliyken( resmen evliydik ama dügün olmamisti)
Geçmiş gitmiş seninle evlenmiş tercihi sen olmuşsun... Yeni bir hayata başlamak istiyorsan geçmiş ile yaşamayı bırakacaksınO kadar çok kadınla sex sohbeti yapmış ki biz nişanlıyken. Bağımlı gibi. Şimdi hiçbir şeyi Yok çok düzgün ama o kadınlara yazdığı şeyleri unutamıyorum. Kadınlar da o kadar ahlaksız ki. Eşim olacak insan ben nişanlıyım sadece seninle bu tarz sohbet için konuşuyorum dediği halde kadınlardan bir kaçı ayrıl ondan ben sana yeterim. Nişanlı değil evli bile olsan sakıncası Yok falan yazmış. Kadın Kadının kuyusunu kazıyor artık.
Çok üzüldüm. Allah yardım etsinBelki bana gülenler olacak. Belki bunu da mı yapamadın diyenler. Ben olsam asla o evde durmazdım diyenler. Belki gerçekten beni anlayanlar olacak. Ama anlatmak istiyorum içimdekileri. Yoksa her geçen gün biraz daha Yok oluyorum. Kaybediyorum. Önceki konularıma bakarsanız hep mutsuz bir kadın göreceksiniz. Babasının zulmü ile büyümüş, bir kere bile baba sevgisi görmemiş, baba sevgisini tanıdığı ve mükemmel sandığı eşi ile gidermeye çalışıp o eş tarafından da en ağır şekilde aldatılmış bir kadınım ben. Beni bir sürü kadınla internet üzerinden aldatmış bir eş. Bu hayattaki tek dayanağım olan adam beni yıkıp geçti. Günlerce ağladım. Buraya konu açtım. Herkes boşan dedi. Haklıydınız da. Böyle bir ahlaksızlık yapan adamla evli kalınır mı. Dava açtım evet ama boşanamadım.
Babam olacak ama baba demek istemediğim adam boşanırsan arkanda durmam dedi. Aldattıysa senin hatandır, sendr kusur vardır dedi. Dul derler yalnız yaşayamazsın ya yanımıza taşın ya da biz seninle yaşarız dedi. Onunla yaşamak mı beni aldatan adamla yaşamak mı dedim ve vazgeçtim. Babama rest çekip uzaklara tayin istesem dedim ama annemi benimle görüştürmez. Annem zaten onun baskı ve zulümlerinden sessiz sakin ruh gibi bir kadın oldu. Anneme benimle gel dedim bizi bulur rahat bırakmaz dedi.
Eşimi yakalayalı 7 ay oldu. Şu an tam bir melek o adam. Üzerime titriyor nolur iyi yanlarımı gör her şey iyi olacak diyor. Ama ben düzelemiyorum. Ayda yılda bir kere dışarı çıkıyor onda da telefonu evde bırakıp. Benim ısrarımla çıkıyor çünkü onunla bu kadar dip dibe olmak beni yoruyor. Çevremdeki insanlar evlilik sana yaramadı diyor. Evet yaramadı. Çünkü ben evliliğimin 3. Ayında öğrendim ki beni 3 yıl boyunca hep aldatmış. Sadece sanal ama neticede aldatmış. Kimseye anlatamıyorum ki derdimi. Uyuyamıyorum. İlaçlarla yaşıyorum.
Uzun oldu belki ama boğuluyorum hanımlar. Babamın bana bugün bile az güler yüzlü ol kimse seni böyle istemez demesine mi yanayım , günden güne kaybolan yaşam Sevincime mi yanayım. Sadece öyle içimi dökmek istedim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Lütfen yadırgamayan şu an bile ağlıyorum yazarken.
Hala evliyim. Mutsuzum. Öyle yaşayıp gidiyorum işte. Kurtulacağım günü bekliyorum sanırım.Çok üzüldüm. Allah yardım etsin
Umarım iyileşirsiniz. Şuan durum nedir
Sen eğitimli bir kadınsın eşin ise herşeyi düzeltmek istiyor. Kesinlikle uzman destek almalısınız. Çok çaresiz görünüyorsun anlattıklarından. Aslında çıkış yolu mutlaka vardır emin ol. Banadan sonra birde es den darbe almak haliyle çok sarsmış seni. Inanki mutluk çok zor değil. Eşini öyleşıp diye affetmen de mümkün değil. Ama uzman desteği çok işe yarıyor.Belki bana gülenler olacak. Belki bunu da mı yapamadın diyenler. Ben olsam asla o evde durmazdım diyenler. Belki gerçekten beni anlayanlar olacak. Ama anlatmak istiyorum içimdekileri. Yoksa her geçen gün biraz daha Yok oluyorum. Kaybediyorum. Önceki konularıma bakarsanız hep mutsuz bir kadın göreceksiniz. Babasının zulmü ile büyümüş, bir kere bile baba sevgisi görmemiş, baba sevgisini tanıdığı ve mükemmel sandığı eşi ile gidermeye çalışıp o eş tarafından da en ağır şekilde aldatılmış bir kadınım ben. Beni bir sürü kadınla internet üzerinden aldatmış bir eş. Bu hayattaki tek dayanağım olan adam beni yıkıp geçti. Günlerce ağladım. Buraya konu açtım. Herkes boşan dedi. Haklıydınız da. Böyle bir ahlaksızlık yapan adamla evli kalınır mı. Dava açtım evet ama boşanamadım.
Babam olacak ama baba demek istemediğim adam boşanırsan arkanda durmam dedi. Aldattıysa senin hatandır, sendr kusur vardır dedi. Dul derler yalnız yaşayamazsın ya yanımıza taşın ya da biz seninle yaşarız dedi. Onunla yaşamak mı beni aldatan adamla yaşamak mı dedim ve vazgeçtim. Babama rest çekip uzaklara tayin istesem dedim ama annemi benimle görüştürmez. Annem zaten onun baskı ve zulümlerinden sessiz sakin ruh gibi bir kadın oldu. Anneme benimle gel dedim bizi bulur rahat bırakmaz dedi.
Eşimi yakalayalı 7 ay oldu. Şu an tam bir melek o adam. Üzerime titriyor nolur iyi yanlarımı gör her şey iyi olacak diyor. Ama ben düzelemiyorum. Ayda yılda bir kere dışarı çıkıyor onda da telefonu evde bırakıp. Benim ısrarımla çıkıyor çünkü onunla bu kadar dip dibe olmak beni yoruyor. Çevremdeki insanlar evlilik sana yaramadı diyor. Evet yaramadı. Çünkü ben evliliğimin 3. Ayında öğrendim ki beni 3 yıl boyunca hep aldatmış. Sadece sanal ama neticede aldatmış. Kimseye anlatamıyorum ki derdimi. Uyuyamıyorum. İlaçlarla yaşıyorum.
Uzun oldu belki ama boğuluyorum hanımlar. Babamın bana bugün bile az güler yüzlü ol kimse seni böyle istemez demesine mi yanayım , günden güne kaybolan yaşam Sevincime mi yanayım. Sadece öyle içimi dökmek istedim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Lütfen yadırgamayan şu an bile ağlıyorum yazarken.
O pdikolog değilde güzin ablalık yapmış öyle bir yorummu olur. Senin psikolog tırt cıkmış ben sana diyim.Ben terapiye gittim. Ama adam ne var bunda fiili olarak aldatmamış. Ben neler görüyorum bile dedi. Hala gidiyorum eskisine göre de iyiyim ama iki psikolog da aynı tepkiyi verdi başta. Sanal aldatma aldatma sayılmazmış. Bunları duyunca da dedim doktora aferin size. Erkeklere koz verin. Olur mu diyor. Biz işin olumlu yanına bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?