Annem le görüştürmez diye korkuyorum. Onun için çok önemli bir şey kızının boşanması. Elalem ne der diye çok korkuyor. Yakamdan düşmez de şimdikinden daha kötü olursa diye korkuyorumIsiniz de varsa oyle bir baba arkanizda dursa ne olur durmasa ne olur.
Golge etme baska ihsan istemem diyin hatta naapacaksiniz babaninizin arkanizda durmasini.
Kendinize yazik etmeyin bir kere geliyoruz su dunyaya.
Ben terapiye gittim. Ama adam ne var bunda fiili olarak aldatmamış. Ben neler görüyorum bile dedi. Hala gidiyorum eskisine göre de iyiyim ama iki psikolog da aynı tepkiyi verdi başta. Sanal aldatma aldatma sayılmazmış. Bunları duyunca da dedim doktora aferin size. Erkeklere koz verin. Olur mu diyor. Biz işin olumlu yanına bakıyoruzMadem ki tayin ile gitme şansınız var ..
Ne bekliyorsunuz ki ?
Psikiyatri desteği alın ..
Hatta annen ile birlikte başvurun..
Annen gelip gelmemekte özgür ama böyle bir sansin var iken bu Ortamda kalman bana doğru gelmedi.
Ama esinize 2. Şansı verme konusunda kararlı iseniz aile terapisine katilin ..
Birlikte destekleyici kitaplar okuyun ..
Mutlu olmak herkesin hakkı..
Insanoglu herseye alisiyor kabulleniyor merak etmeyin.basta tepki gosterse, kizsa, annenizle gorusturmese bile zamanla o da durumu kabul edecektir.sizin icin hangisi iyi olacaksa onu yapin.Annem le görüştürmez diye korkuyorum. Onun için çok önemli bir şey kızının boşanması. Elalem ne der diye çok korkuyor. Yakamdan düşmez de şimdikinden daha kötü olursa diye korkuyorum
Etrafaımda pervane halde bile olsa hiç biri samimi gelmiyor. Güvensizlik ne rezil bir şeymişMadem şans vermek zorunda kaldınız ozaman şansı kullanmasına izin verin
Belki de gerçekten mutlu olacaksınız pişman olmuş bir eş var karşısınızda sizi mutlu etmek için de çabalayacak belli ozaman sizde kendinizi mutsuz edecek düşüncelerden uzaklaşın
Kardeşlerimin hiçbirisi arrık babamla görüşmüyor. Dolayısı ile annemle de. Annemi aramasınlar diye babam devamli annemin telefonunu yanında tutuyormuş. Ben de gidersem annem ne yapar bilemiyorum. Annem ilk boşanmak istediğinde ben daha bebekmişim. Kızımı bırakamam diye boşanmamış. Şimdi ben de onun üzerine titriyorum.Insanoglu herseye alisiyor kabulleniyor merak etmeyin.basta tepki gosterse, kizsa, annenizle gorusturmese bile zamanla o da durumu kabul edecektir.sizin icin hangisi iyi olacaksa onu yapin.
Anlıyorum. .Ben terapiye gittim. Ama adam ne var bunda fiili olarak aldatmamış. Ben neler görüyorum bile dedi. Hala gidiyorum eskisine göre de iyiyim ama iki psikolog da aynı tepkiyi verdi başta. Sanal aldatma aldatma sayılmazmış. Bunları duyunca da dedim doktora aferin size. Erkeklere koz verin. Olur mu diyor. Biz işin olumlu yanına bakıyoruz
Öyle veya böyle bir yola girmişsiniz önünüzdeki seçeneklerden birini denemişsinizEtrafaımda pervane halde bile olsa hiç biri samimi gelmiyor. Güvensizlik ne rezil bir şeymiş
Boşanmaktan korkmadım hiç. İlk yakaladığım günden bu zamana kadar korkmadım ama babamdan o kadar çok korkuyorum ki. Başka şeyler yapar beni rahatsız eder yanıma yerleşir diye çok korkuyorum . Bir çenesi var saatlerce bağırır azarlar asla beğenmez. Kaçıp gitsem anneme ulaşmama Engel olur. Öğrenci zamanlarımda ondan çektiğim günlere dönmekten korkuyorum. Evli olmama rağmen bişey yaparken eşim ne der diye düşünmek yerine babam kızar mi diye düşünüyorum. Babam Canımı sıkar mı diye düşünüyorum.Sizin gerçekten tek korkunuz boşanırsam annemle görüşemem mi yoksa boşanmak istememeniz mi ?
O kadar çok kadınla sex sohbeti yapmış ki biz nişanlıyken. Bağımlı gibi. Şimdi hiçbir şeyi Yok çok düzgün ama o kadınlara yazdığı şeyleri unutamıyorum. Kadınlar da o kadar ahlaksız ki. Eşim olacak insan ben nişanlıyım sadece seninle bu tarz sohbet için konuşuyorum dediği halde kadınlardan bir kaçı ayrıl ondan ben sana yeterim. Nişanlı değil evli bile olsan sakıncası Yok falan yazmış. Kadın Kadının kuyusunu kazıyor artık.Öyle veya böyle bir yola girmişsiniz önünüzdeki seçeneklerden birini denemişsiniz
Oda güvenini kazanmak için çabalıyor
Durum bu haldeyken yinede mutsuz olmak istiyorum demeyin herkesin hayatında türlü türlü zorluklar var herkes evliliğini ilişkisini karşısındaki mükemmel olduğu için yürütmüyor
Madem burdan yürüyeceğim ozaman iyi tarafından bakayım diyor sizde artık sahip olduklarınızın farkına varın ve anın tadını çıkarın
Herkes hata yapıyor önemli olan telafi etmeye çalışmak çok şükür eşiniz de elinden geleni yapıyor
Ben de istemiyorum gerçekten ama mesela bir yere gidiyoruz. O kadınlarla yaptığı konuşmalarda geçen bir şeyle karşılaşıyorum. Aklıma direk o Mesajlar geliyor. Bir şehir adı duyuyorum mesela. Direk o günleri hatırlıyorum ve ister istemez üzülüyorum. Çok severek ve tüm hayatımı ona bağlayarak evlendim. Demek ki kimse için bunu yapmamak gerekiyormuşSanal aldatma bal gibi sadakatsizliktir evet fiile dökülmemesi biraz hafifletse de isin özü sevdigine sadik olamamaktir. 2. sansi verdiyseniz eski defterleri karistirmanin mantigi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?