• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece GÜL kokan parfüm

bluemel

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
1.009
41
363
Elazığ
arkadaşlar başlıktan da belli oluyu zaten gül kokulu parfümler
arıyorum.ayrıca sadece parfüm olmayabilir bildiğiniz çeşitli kremler duş jelleri falan da olabilir.
yardımcı olursanız sevinirim

watsons'tan duş jeli aldım gül kokulu hemde büyük pompalı. hem güzel kokuyo hemde kullanımı pratik.. sadece gül kokan parfüm bilmiyorum ama gül esansiyel yağları satın alabilirsiniz. kardeşim beyaz gül kokusu kullanıyordu bi ara..

bende uzuunnnn yillardir bunu ariyorum bulamaadim:(( cicek kokulaari var ama yeterli gul degil..ama body shopun var gul esansli parfumu en iyisi ve tek o heralde valla bilen baska marka varsa soyleyin beaaa:5:

chloee kılasik satıcı kız ilk sıktığındada sadece buram buram pembe güll kokuları almıştım 3 ay kullandım başka bir nota algılayamayınca sıkıldım bıraktım ama meraklısına tavsiye olunurrr
birde mısır çarşısına gidin arifoğlunda çeşitli çiçek yağları var içlerine bulgar gülü yağı beyaz gül yağı vb gül yağları var ordanda beyaz gül yağını aldım beyaz gül kokusu beni çocukluğuma rahmetli babannemin gül bahçelerine doğru götürür gerçekten çok hoş ve kalıcı

ay tam aradığım baslık aylardır arıyorum bende acmaya üsenmistim iyi etmissin canım :) arkadasın önerdiği givenchy aklıma yattı en kısa zamanda bakıcam ona insallah ummuduğumu bulurumm

Jo Malone’u diğer parfüm markalarından ayıran bir özelliği var. Markanın “koku karıştırma” özelliği Jo Malone kokularını kullananlara kişiliklerini ifade edebilme özgürlüğünü veriyor. Böylece kendi “imza kokunuzu” keşfetmiş oluyorsunuz. Jo Malone’un tüm parfüm koleksiyonu, banyo yağları ile vücut losyonları kombinlenebiliyor. Yani iki veya üç farklı kokuyu ve vücut ürününü farklı kokularla karıştırarak ya da banyo ve vücut ürünlerini farklı kokularla kombinleyerek kişiye özel koku elde edilebiliyor. İdeal karışımlar ise kişiden kişiye değişiyor.
Jo Malone’un Türkiye’de en çok satılan kokuları Pomegranate, Verbanas ve Vetyver. Çiçek kokuları da çok tercih ediliyor. Genelde kombin satın alındığı için bir tanesi mutlaka çiçek ya da turunçgil oluyor. alıntıdır

Halâ var mı bilmiyorum ama annemin kullandığı Oriflame'in Rose Water Misk adlı bir ürünü vardı. Mis gibi gül kokusu...

bu bihterin parfümü dedikleri parfüm mü?
ben onu koklamıştım çünkü.ama hiç gül gibi kokmuyodu o.

canım bihterinki absoulety irrestible yani very irrestible nin daha yoğunu. bende very irrestble kullanıyorum gül ve hafif pudra kokusu :) güzel herkes begeniyo:) absoulety daha agır bir koku

d&g- rose the one . reklamında scarlett johanson oynuyor,geçen sene piyasaya çıkmıştı.eşimin hediyesiydi,çok soft ama kalıcı bir koku.hiç bir notası rahatsız etmeyen yumuşak bir koku.somon renkli şişesi de harika.

Back