- 15 Ağustos 2024
- 23
- 6
- 1
- 33
Merhaba. Sizi ve çocuğunuzu merak ettimİlçe hastanesine gitmiştim . Merkeze randevu alacağım orada gün verecekler sizin dışkıda kanama var mıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Sizi ve çocuğunuzu merak ettimİlçe hastanesine gitmiştim . Merkeze randevu alacağım orada gün verecekler sizin dışkıda kanama var mıydı
Merhaba bnde ayni sorunu yasiyorum ve ustelik kansizlikta bar bnde . Acaba siz ne yaptınız ?Merhaba 27 yaşında kadınım . Ortalama 1 aydır ara ara karın ağrısı çekiyorum . Sol kaburga altında oluyor genelde ağrım . Ve dışkı da kan da gördüm 3-4 defa . Dahiliyeye gittim makatta kaşıntı yanma vardı onunla başladı kan durumu. Krem yazdı gönderdi hiçbir test muayeneden geçirmedi . Ne önerirsiniz çok bilgi var kolon mudur ? Cerraha gitmeyi düşünüyorum o da klonoskopi isteyecek büyük ihtimalle inşallah hemoroid falan vardır da kanama ondan oluyordur gerçekten korkuyorum başına gelen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba geçmiş olsun ne zmndan beridir bu şikayetiniz var bnim de var dışkılama aliskanliginda degisiklik ara ara kanama hiç kolonoskopi oldunuz muMerhaba bnde ayni sorunu yasiyorum ve ustelik kansizlikta bar bnde . Acaba siz ne yaptınız ?
Kansizligimda var aynı zamandaMerhaba geçmiş olsun ne zmndan beridir bu şikayetiniz var bnim de var dışkılama aliskanliginda degisiklik ara ara kanama hiç kolonoskopi oldunuz mu
Bnde merak ettim ama gri dönüş yapmasıMerhaba. Sizi ve çocuğunuzu merak ettim
2023 te ultrasonla baktirmistim sadece . Agrilar siddetlendi ve kansizlikta basladi . Kolonoskopi yapmadim . Bnde sislik , nerdeyse hergun sag kaburga ati agrisi bele vuran . Bazen sol kaburga alti ve mide agrisi cekiyorum . Baze ishal bazen kabiz ve kanda oluyor .Merhaba geçmiş olsun ne zmndan beridir bu şikayetiniz var bnim de var dışkılama aliskanliginda degisiklik ara ara kanama hiç kolonoskopi oldunuz mu
2023 te ultrasonla baktirmistim sadece . Agrilar siddetlendi ve kansizlikta basladi . Kolonoskopi yapmadim . Bnde sislik , nerdeyse hergun sag kaburga ati agrisi bele vuran . Bazen sol kaburga alti ve mide agrisi cekiyorum . Baze ishal bazen kabiz ve kanda oluyor .Merhaba geçmiş olsun ne zmndan beridir bu şikayetiniz var bnim de var dışkılama aliskanliginda degisiklik ara ara kanama hiç kolonoskopi oldunuz mu
Kan testi verdim kanlard ahir şey yokta ben halsizlik yaşıyorum ve gaita testi yapıldı gizli kan çıkmadı tekrar doktora randevu aldım bakalım ne diyecekMerhaba bnde ayni sorunu yasiyorum ve ustelik kansizlikta bar bnde . Acaba siz ne yaptınız ?
Durumum aynı şekilde devam ediyor mukusta var maalesefKan testi verdim kanlard ahir şey yokta ben halsizlik yaşıyorum ve gaita testi yapıldı gizli kan çıkmadı tekrar doktora randevu aldım bakalım ne diyecek
Durumum aynı şekilde devam ediyor mukusta var maalesefKan testi verdim kanlard ahir şey yokta ben halsizlik yaşıyorum ve gaita testi yapıldı gizli kan çıkmadı tekrar doktora randevu aldım bakalım ne diyecek
merhaba durumum devam diyor tekrar randevu aldım gideceğim heniz kolonosko Olmadım siz ne yaptınız çocuğumda iyi teşekkür ederimKansizligimda var aynı zamanda
Bnde merak ettim ama gri dönüş yapması
Mukus durumunuz var mı peki ? Benim de sol kaburga altında oluyor ağrım. Ve halsizlikte başladı2023 te ultrasonla baktirmistim sadece . Agrilar siddetlendi ve kansizlikta basladi . Kolonoskopi yapmadim . Bnde sislik , nerdeyse hergun sag kaburga ati agrisi bele vuran . Bazen sol kaburga alti ve mide agrisi cekiyorum . Baze ishal bazen kabiz ve kanda oluyor .
Mukus yok . Doktora gittim ciddiye almadi bu yasta kotu birdey olmaz dedi . Belirtileriniz ibs dedi gonderdi . Bence sizdede ibs ola bilir bazilarinda mukus olurmus Bir arkadasimda kanli mukus gelirdi popodan doktor birsey degil demisti .Mukus durumunuz var mı peki ? Benim de sol kaburga altında oluyor ağrım. Ve halsizlikte başladı
İnşallah dediğinşz gibidir bana da yaştan dolayı hemen kolonoskopi yapmak istemiyor doktor . Mukusu olan bir kaç kişi de yaptırmış sonuçları temiz gelmiş inşallah bizimse temizdir kötü bir şey yokturMukus yok . Doktora gittim ciddiye almadi bu yasta kotu birdey olmaz dedi . Belirtileriniz ibs dedi gonderdi . Bence sizdede ibs ola bilir bazilarinda mukus olurmus Bir arkadasimda kanli mukus gelirdi popodan doktor birsey degil demisti .
Korkmayin 7 sulalesi hemeroid olan bir insan olarak diyorum. Kanser vakasida cok ailemde. Sebepsiz kilo verme, emilim bozuklugu falan olur olaganustu durumlarda genelde. Doktora gidip gelin kafaniz rahat etsin sonrada endiselenmeyin daha. Alerjiniz varsa bile olur bu. O kadar olasi bir durum yani.İnşallah dediğinşz gibidir bana da yaştan dolayı hemen kolonoskopi yapmak istemiyor doktor . Mukusu olan bir kaç kişi de yaptırmış sonuçları temiz gelmiş inşallah bizimse temizdir kötü bir şey yoktur
Yani bilemedim bende kilo kaybı da varKorkmayin 7 sulalesi hemeroid olan bir insan olarak diyorum. Kanser vakasida cok ailemde. Sebepsiz kilo verme, emilim bozuklugu falan olur olaganustu durumlarda genelde. Doktora gidip gelin kafaniz rahat etsin sonrada endiselenmeyin daha. Alerjiniz varsa bile olur bu. O kadar olasi bir durum yani.
Ne kadarYani bilemedim bende kilo kaybı da var![]()
SiiN tam olarak şikayetleriniz ne doktora göründünüz mü nasıl bir yol izlediniz veya ilaç kullandınız mıYani bilemedim bende kilo kaybı da var![]()
2 ayda 5 kg verdimNe kadar