- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Allah razı olsun inşallahRabbim cennetinde kavuştursun sizi. Bir Fatiha okudum güzel bebeğinize. Yıllarınız su gibi akıp gitsin, nasıl geçti anlamayın ama bir yandan da tüm anladın tadına varabilin. Başınız sağ olsun.
Biraz yaşlanınca alışacak mıyız acabaAllah'ım dayanma gücü versin bitanem. Burda çoğumuzun ahirete yolladığı melekleri var. Allah im şefaatlerine mazhar eylesin .
Fatihayi okudum .
Kalp acır , gözler yaşarır, sözler biter boğazda düğümlenir öyleyim şu an
Yaaa çiçeği bol olsun kurban olduğumunAh Mete ne çok dua ettik , umut ettik
Tüm dualarımız cennette yoluna çiçek olsun .
Allah razı olsunOğlumu emzirirken göz yaşları içinde okudum. Allah size sabırların en büyüğünü versin. Diğer evladınızı size bağışlasın inşallah. Yaşadığınız acının büyüklüğünü düşünemiyorum. Kelimeler yetersiz kalıyor. Başınız sağolsun
İnşallah duamın her harfi gülümsetiyordur onuRabbım yüreğinize ferahlık versin. Evlat acısının tarifi yok benimde evladım cennet kuşu oldu.Aklimdan hiçbir zaman çıkmaz ama insan zamanla alışıyor acısı hiç gecmesede. Cennette kavuşmanın hayalini kuruyorum. Ağladığımda iyi geliyor bazen. Yaşayan bilir yani Allah sabir versin sizede.Dua edin onun için duaniz onu sevindirecektir
Bence ben daha çok küçüktüm merveBen de her seferinde ağlayabilirim senle. Şimdiye kadar öyle oldu. Acı küçülmezmiş zaten etrafında biz büyürmüşüz. Rabbim seni hızlı büyütsün ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?