Birbirimizle ilgilenirdik o da aynı şekilde benimle ama dediğim gibi anlam veremediğim cümleler duydum... Zedelendim aptal gibi oldum..Kaç yillik bosadigim cocuklarimin babasinin bir kez ayagina dokunmadim. Siz cennetliksiniz...
Yaptiklarinizi yapmayin gorsun o zaman sadece cocuk mu bakiyomussunuz. Kiyafetlerini utulemeyin sepetten alip giysin beyfendi sorarsa da cocuk baktim sadece dersiniz...Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Bir gün aglayarak ilişkimin üzerinden bu konuları tanımadığım insanlarla konusmak aklıma gelmezdi... Öyle yapacağımYaptiklarinizi yapmayin gorsun o zaman sadece cocuk mu bakiyomussunuz. Kiyafetlerini utulemeyin sepetten alip giysin beyfendi sorarsa da cocuk baktim sadece dersiniz...
Aptal olacak bir şey yok bacım senin adam bulmuş da bunuyorBirbirimizle ilgilenirdik o da aynı şekilde benimle ama dediğim gibi anlam veremediğim cümleler duydum... Zedelendim aptal gibi oldum..
Ayaklarından rahatsız o nedenle... Cinsel hayatımız cocuk dogana kadar iyiydi ama cocugumuz bir rahatsızlık geçirdi 1 ay hastane kaldı o sürede kafamızı toparlayamadık haliyle sonrasında cocuga alısma VS derken cokta aktif değiliz tabii ki ama kendisi bu konuda konustuk seni çok iyi anlıyorum iyi zamanlarımız olacak biraz toparlanalım diyerek destekleyici bir konusma yapmıstıEv isi ile ilgili mi soyledi yoksa kastettigi sey cinsel birliktelik mi? Aklima o geldi cunku esin ayagina krem surme isini ilk defa sizde okudum. Bu kadar da yapmayin.
Bazen tanimadigin insana anlatmak daha iyi oluyor.Bir gün aglayarak ilişkimin üzerinden bu konuları tanımadığım insanlarla konusmak aklıma gelmezdi... Öyle yapacağım
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten yapacak hal bırakmadı bir geceBence biraz da salın, yapmayin ki kiymetinizi ev toparlanmayinca belki anlar.
bana da cinsellikten bahsetmis gibi geldiEv isi ile ilgili mi soyledi yoksa kastettigi sey cinsel birliktelik mi? Aklima o geldi cunku esin ayagina krem surme isini ilk defa sizde okudum. Bu kadar da yapmayin.
Cennetlik mi başka bi şey mi tartışılır kıymet bilen olmadıkça...Kaç yillik bosadigim cocuklarimin babasinin bir kez ayagina dokunmadim. Siz cennetliksiniz...
Egosunu tavanlara çıkarmışsınız eşinizin geçmiş olsun.Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Bence ev islerinde bir yardimciya ihtiyacin var. Bunu kendin icin yap. Arada ev isleri icin eve yardimci al.Ayaklarından rahatsız o nedenle... Cinsel hayatımız cocuk dogana kadar iyiydi ama cocugumuz bir rahatsızlık geçirdi 1 ay hastane kaldı o sürede kafamızı toparlayamadık haliyle sonrasında cocuga alısma VS derken cokta aktif değiliz tabii ki ama kendisi bu konuda konustuk seni çok iyi anlıyorum iyi zamanlarımız olacak biraz toparlanalım diyerek destekleyici bir konusma yapmıstı
Cennetlik deyimini saçını süpürge etmiş bir kadını göremeyen sözde âmâ bir adam için kullandim.Cennetlik mi başka bi şey mi tartışılır kıymet bilen olmadıkça...
Hep sımartmaktan işte.16 yillik evliyim her gece o masaj yapar ayagima? Hatta masaj yaparken uyuyakalıyor:d acımayin ciddiyim...Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?