- 17 Eylül 2012
- 1.152
- 335
-
- Konu Sahibi Maariftakvimi
bunu fark ettikten sonra kapıları nasıl actınız ? nasıl cıktınız bu hıslerın ruh halının ıcınden ? aynı bende boyle hıssedıyorum ama boyle olmak ıstemıyorumBen de sevgiliniz olmayan biriyle cinsel birliktelik yasarsanız pisman olacagınız kanaatindeyim. 31 yasında bekar biriyim benim de su yasıma dek bir kez ciddi ilskim oldu.Erkeklerin yanasmaması ya da acılamamasındaki sorun güzellik falan degil bence.Fazla özgüven,kimseye ihtiyacım yok tavrı eril enerji sacıp erkekleri uzaklastırıyor.Ben de kimseye şans vermeden hayatımın adamını bulmaya calısıyordum ama farkettimki kapıları kapatmışım.
Zaten cok yakin bi arkadasligimiz bile yok sadece ara ara muhabbet eden iki arkadasiz ve tek istedigi cinsellikYaşlarımı yakın, bu düşünce gayet doğal bu yaz evlenen arkadaşım ile sohbette bana şey derdi 'Şu an araba çarpsa ölsem hiç yaşayamamış olacağım' bunu düşünen ilk değilsiniz ve 33 yaşında olup cinsellik yaşamayan kişide sadece siz değilsiniz.
Hiç görüşüp o duyguları yaşamamışsınız. Bazı insanlar bakınca hemen aşık olmazlar vakit geçirmeleri gerekir. Sizde vakit geçirip biraz bu duygularda neler hissettiğinizi bir bakın.
Ben bu kısımda biraz takıldım. Ben olsam bu kişiyle yaşamadım çünkü size o amaçla geliyor samimi olmak istemiyor sizin duygusal boşluğunuzdan faydalanmak istiyor gibi geliyor. Diyeceksin ki anlamıyorsun beni ben çok ciddi sevdiğim biri istemediğim halde beni beraberliğe zorladığı için bıraktım. Hala kokusu, sarılması, öpüşü aklıma geliyor yalan değil kiminle görüşürsem görüşeyim ama bedenimi birinin kullanmasına izin veremem. Hissetmediğim birşeyi yapmak bana boşluk geliyor. İyi düşünün bence.
Keske oyle ozguvenli biri olabilseydim en azindan icim acimazdiBen de sevgiliniz olmayan biriyle cinsel birliktelik yasarsanız pisman olacagınız kanaatindeyim. 31 yasında bekar biriyim benim de su yasıma dek bir kez ciddi ilskim oldu.Erkeklerin yanasmaması ya da acılamamasındaki sorun güzellik falan degil bence.Fazla özgüven,kimseye ihtiyacım yok tavrı eril enerji sacıp erkekleri uzaklastırıyor.Ben de kimseye şans vermeden hayatımın adamını bulmaya calısıyordum ama farkettimki kapıları kapatmışım.
Tamamen cıkamadım ama yanlısımı farkettim.Önceden her tanısmak isteyen erkegin bi kusurunu bulup eliyordum.Yani o kusuru bulmak istiyordum.Su an fırsat vermeye ilk gördügümde etkilenmesem de denemeye çalısıyorum.Bir de erkek arkadasından yardım istemek onsuz bazı seyleri beceremiyormus gibi yapmak önemli.Ben gecmiste cok oyle davranamadım haliyle ilşkide erkek de erkekligini tam hissedemiyor.bunu fark ettikten sonra kapıları nasıl actınız ? nasıl cıktınız bu hıslerın ruh halının ıcınden ? aynı bende boyle hıssedıyorum ama boyle olmak ıstemıyorum
Ben olsam yapmazdım. Nedenine gelince öpüşünce bile sevdiğiniz insan ve bir şey hissetmediğiniz insan arasında bir fark oluşuyor. Bunu nasıl anlatsam temas yaşadığınızda o farkı anlıyorsunuz ve zaten bence cinselliğin güzelliğide burada. Sevmediğiniz kişide duvar gibisiniz sadece size dokunduğu için birşey hissediyorsunuz ama mastürbasyon yapmaktan inanılmaz farklı bir duygu değil. Sevdiğinle yaptığında sana dokunması bile farklı oluyor. Bende cinsel birleşmeyi tam yaşamadım ama öpüşmeden bile anlaşılacak bir fark bunu neden denemiyorsunuz?Zaten cok yakin bi arkadasligimiz bile yok sadece ara ara muhabbet eden iki arkadasiz ve tek istedigi cinsellik
Iyi dilekleriniz icin canı gönulden tesekkur ederim :)Ben olsam yapmazdım. Nedenine gelince öpüşünce bile sevdiğiniz insan ve bir şey hissetmediğiniz insan arasında bir fark oluşuyor. Bunu nasıl anlatsam temas yaşadığınızda o farkı anlıyorsunuz ve zaten bence cinselliğin güzelliğide burada. Sevmediğiniz kişide duvar gibisiniz sadece size dokunduğu için birşey hissediyorsunuz ama mastürbasyon yapmaktan inanılmaz farklı bir duygu değil. Sevdiğinle yaptığında sana dokunması bile farklı oluyor. Bende cinsel birleşmeyi tam yaşamadım ama öpüşmeden bile anlaşılacak bir fark bunu neden denemiyorsunuz?
Ve konuşmak kolay gibi düşünebilirsiniz. Bir yerde daha yazmıştım aşkından öldüğüm insan cinsellik için geldiğini fark ettiğimde reddettim. Hala dönem dönem aklıma geliyor ama yapmanın insan onuruna karşı daha agır yük oluşturacagını düşünüyorum.
Sevdiğiniz insanın ya da sizin için doğru insanın bir an önce karşınıza çıkması temennisiyle
Bulundugumuz cografyamin zaten cok fazla katki payi mutlaka varya acaba bizler buyudugumuz cografadan dolayı mı bu işleri cok abartıyoruz ? yabancılara bakıyorum.
+ merhaba+ merhaba + hadı sevıselım + ok ve fınısh :)))
her ıkı tarafta mutlu.
ama bız ? ne cok sey dusunuyoruz hesaplıyoruz .
ne saçmalıyorsunuz allah askına ya ! kadın zaten gergin bır seylerın sıkıntısını yasıyor ıkılemde kalmış.. her cınsellık yasayan hastalık mı kapıyor yani.Bir kere yaptıktan sonra cinsel hastalık kapan birini tanıyorum . Büyük ders oldu ona . Bir kereden sonra tövbe etti artık. Hastalık sahibi olmayı göze alır mısınız?
Sizin cinsel hastalıklardan haberiniz yok galiba . Umarım bilinclenirsiniz. Evet bir kez birliktelik bile yetiyor ve o bir kez birliktelik bile rahim ksnserine yol açabiliyor ve daha nice hastalıklara... Öğrenin biraz , öğrenin . Sonra saçmalıyor muyum , haklı miyim anlarsınız!ne saçmalıyorsunuz allah askına ya ! kadın zaten gergin bır seylerın sıkıntısını yasıyor ıkılemde kalmış.. her cınsellık yasayan hastalık mı kapıyor yani.
Evet öyle ama napsın bu insanlar aşı olup, eskort eskort gezmemişse karşıdaki riski alabiliyorsan kim tutar seni diyebiliriz anca. Uzun süreli ilişkiye gireceksen karşıdakinden test isteyebilirsin. Bir de cinsel hastalıkların çoğu ömür boyu kalıyor ama çoğu ölümcül olmuyor. Hpv kansere çevrilince dahi tedavisi az çok olan bir hastalık.Sizin cinsel hastalıklardan haberiniz yok galiba . Umarım bilinclenirsiniz. Evet bir kez birliktelik bile yetiyor ve o bir kez birliktelik bile rahim ksnserine yol açabiliyor ve daha nice hastalıklara... Öğrenin biraz , öğrenin . Sonra saçmalıyor muyum , haklı miyim anlarsınız!