Sadece Cinsellik İçin...

bunu fark ettikten sonra kapıları nasıl actınız ? nasıl cıktınız bu hıslerın ruh halının ıcınden ? aynı bende boyle hıssedıyorum ama boyle olmak ıstemıyorum

Zaten cok yakin bi arkadasligimiz bile yok sadece ara ara muhabbet eden iki arkadasiz ve tek istedigi cinsellik

Keske oyle ozguvenli biri olabilseydim en azindan icim acimazdi

bunu fark ettikten sonra kapıları nasıl actınız ? nasıl cıktınız bu hıslerın ruh halının ıcınden ? aynı bende boyle hıssedıyorum ama boyle olmak ıstemıyorum
Tamamen cıkamadım ama yanlısımı farkettim.Önceden her tanısmak isteyen erkegin bi kusurunu bulup eliyordum.Yani o kusuru bulmak istiyordum.Su an fırsat vermeye ilk gördügümde etkilenmesem de denemeye çalısıyorum.Bir de erkek arkadasından yardım istemek onsuz bazı seyleri beceremiyormus gibi yapmak önemli.Ben gecmiste cok oyle davranamadım haliyle ilşkide erkek de erkekligini tam hissedemiyor.

Zaten cok yakin bi arkadasligimiz bile yok sadece ara ara muhabbet eden iki arkadasiz ve tek istedigi cinsellik
Ben olsam yapmazdım. Nedenine gelince öpüşünce bile sevdiğiniz insan ve bir şey hissetmediğiniz insan arasında bir fark oluşuyor. Bunu nasıl anlatsam temas yaşadığınızda o farkı anlıyorsunuz ve zaten bence cinselliğin güzelliğide burada. Sevmediğiniz kişide duvar gibisiniz sadece size dokunduğu için birşey hissediyorsunuz ama mastürbasyon yapmaktan inanılmaz farklı bir duygu değil. Sevdiğinle yaptığında sana dokunması bile farklı oluyor. Bende cinsel birleşmeyi tam yaşamadım ama öpüşmeden bile anlaşılacak bir fark bunu neden denemiyorsunuz?
Ve konuşmak kolay gibi düşünebilirsiniz. Bir yerde daha yazmıştım aşkından öldüğüm insan cinsellik için geldiğini fark ettiğimde reddettim. Hala dönem dönem aklıma geliyor ama yapmanın insan onuruna karşı daha agır yük oluşturacagını düşünüyorum.
Sevdiğiniz insanın ya da sizin için doğru insanın bir an önce karşınıza çıkması temennisiyle

Iyi dilekleriniz icin canı gönulden tesekkur ederim :)

Bulundugumuz cografyamin zaten cok fazla katki payi mutlaka var

Günah,ayıp,toplumdan dışlanma,insanların yargilarına maruz kalma ve daha bir sürü etken

Kadınlar genellikle cinsellikten ilk zamanlar bir şey anlamıyor, orgazm olmaya başlaması seneleri bulabiliyor, aranızda duygusal bir şey yokma sırf cinsellik için yapmayın pişman olma ihtimaliniz çok yüksek

Bir kere yaptıktan sonra cinsel hastalık kapan birini tanıyorum . Büyük ders oldu ona . Bir kereden sonra tövbe etti artık. Hastalık sahibi olmayı göze alır mısınız?

Bir kere yaptıktan sonra cinsel hastalık kapan birini tanıyorum . Büyük ders oldu ona . Bir kereden sonra tövbe etti artık. Hastalık sahibi olmayı göze alır mısınız?
ne saçmalıyorsunuz allah askına ya ! kadın zaten gergin bır seylerın sıkıntısını yasıyor ıkılemde kalmış.. her cınsellık yasayan hastalık mı kapıyor yani.

ne saçmalıyorsunuz allah askına ya ! kadın zaten gergin bır seylerın sıkıntısını yasıyor ıkılemde kalmış.. her cınsellık yasayan hastalık mı kapıyor yani.
Sizin cinsel hastalıklardan haberiniz yok galiba . Umarım bilinclenirsiniz. Evet bir kez birliktelik bile yetiyor ve o bir kez birliktelik bile rahim ksnserine yol açabiliyor ve daha nice hastalıklara... Öğrenin biraz , öğrenin . Sonra saçmalıyor muyum , haklı miyim anlarsınız!

Evet öyle ama napsın bu insanlar aşı olup, eskort eskort gezmemişse karşıdaki riski alabiliyorsan kim tutar seni diyebiliriz anca. Uzun süreli ilişkiye gireceksen karşıdakinden test isteyebilirsin. Bir de cinsel hastalıkların çoğu ömür boyu kalıyor ama çoğu ölümcül olmuyor. Hpv kansere çevrilince dahi tedavisi az çok olan bir hastalık.

Fuckbody ilişkisinden bahsediyorsunuz.
Birinin biriyle sadece cinsellik için ilişki yaşadınız ve yaşamaktasınız diyelim o kişi sevgili yaptığında ya da birine evlenme teklifi ettiğinde veya evlendiğinde/ nişanlandığında duygusal olarak kendinizi kötü hissetmeyecekseniz buyrun yaşayın.
Beden sizin bedeniniz.

Sadece cinsellik için birlikte olduğum iki kişi oldu ilkinde fazla önemsemedim ama ikincisinde çok kötü bağlandım bir de bizim memleketten. Fazla rahatımdır bu konularda ama bazen ben bile korkuyorum. Bekareti önemsemedim zaten bakire değildim onunla birlikte olduğum sıralarda. Ama aramızda ten uyumu vardı ve ben ondan bir türlü kopamamıştım. Böyle şeyleri bence herkesle yaşamak yanlış duygusal bir yapınız yoksa eyvallah ama diğer türlü önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…