- 13 Eylül 2018
- 1.710
- 2.693
-
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Bekarete önem veriyorsan ve pişman olurum diyorsan uzak dur.Herkese merhaba cinsellik formunda açtığım ilk konu gerçekten çok utana sıkıla açıyorum bu konuyu sanki herkes benim için ne kadar iğrenç bir insan diye düşünecekmiş gibi geliyor ama bu düşunceme ve çok kötü yorumlar ve eleştiriler alacağımi bilerek bu konuyu buraya açıyorum çünkü paylaşabilecegim kimse yok
33 yaşındayım bekarım hayatımda duygusal anlamda kimse olmadı yaşıtlarıma bakıyorum çoğu evli ve evleninceye kadar hayatlarında kaç kişiyle ciddi yada flörtöz ilişkileri olmuş herkesin bir çoğu birçok şeyi deneyimleyip tecrübe etmişler ...ama ben simdiye kadar kimseyle duygusal birsey bile yasamadim.
Ve bir süredir duygularımı hormonlarımi kontrol etmekte zorlaniyorum belkide biraz psikolojik olarak duygulanıyorum bu yaşa kadar en basit birşeyi yaşamadigim için
Konunun aslına gelecek olursak sadede arkadaş olduğum aslında çokta samimi olmadığım biri bir kaç kez birseyler yasamayı ima etti ama ben hep reddettim bende o kisiye karsi duygusal olarak birsey hissetmiyorum ama bazen muhabbeti falanda hoşuma gidiyor.
Son zamanlarda aklım o kadar karışık ki beni duygusal yada fiziksel birseyler yaşamak için begenen kimse yok ve böylede gitmeye devam ediyor ben en azından bu deneyimi yaşamadan ölmek istemiyorum ve biyolojik olarak belli bir yaştan sonra bir takım hislerin hormonların yaşla beraber yavaş yavaş tükeneceğini biliyorum doğru insan birgün karşıma çıksa bile yanlış zaman olursa diye korkuyorum.Yani özetle ben en ufak bir duygusal hissimin olmadigi kendisininde bana duygusal birsey hissetmedigi kisiyle sırf birtakım hazlar ve merak yüzünden beraber olabilirmiyim diye dusunmekten bunaldım diz olsaydiniz ne yapardiniz diye sacma bir soru sormak istemiyorum ama bu soruyu arkadasiniz sorsa ne cevap verirdiniz diye danısmak istiyorum
Birde sunu belirteyim aile olarak bircok konuda cok buyuk baski yasayarak buyudum .
birde sanki ben boyle bir hata yaparsam sanki (bu kelime gercekten benim icin gercekten cok cirkin bir cümle) ama bekareti önemseyen biri karşı çıkacak gibi bir his var
Yorumlariniz sert veya kirıci olabilir saygi duyarim ama lutfen rica ediyorum alay konusu yapmayin durumumu
Duygusal hislerin olmayan biriyle bunu yapma derim ben. Pisman olma olasiligin yuzde 100e yakin henuz gencsin karsina mutlaka birisi cikacaktir evlenmeden olur olmaz tamamen senin kararin ama duygusal hislerle olmasi senin icin en dogrusu herkes icinHerkese merhaba cinsellik formunda açtığım ilk konu gerçekten çok utana sıkıla açıyorum bu konuyu sanki herkes benim için ne kadar iğrenç bir insan diye düşünecekmiş gibi geliyor ama bu düşunceme ve çok kötü yorumlar ve eleştiriler alacağımi bilerek bu konuyu buraya açıyorum çünkü paylaşabilecegim kimse yok
33 yaşındayım bekarım hayatımda duygusal anlamda kimse olmadı yaşıtlarıma bakıyorum çoğu evli ve evleninceye kadar hayatlarında kaç kişiyle ciddi yada flörtöz ilişkileri olmuş herkesin bir çoğu birçok şeyi deneyimleyip tecrübe etmişler ...ama ben simdiye kadar kimseyle duygusal birsey bile yasamadim.
Ve bir süredir duygularımı hormonlarımi kontrol etmekte zorlaniyorum belkide biraz psikolojik olarak duygulanıyorum bu yaşa kadar en basit birşeyi yaşamadigim için
Konunun aslına gelecek olursak sadede arkadaş olduğum aslında çokta samimi olmadığım biri bir kaç kez birseyler yasamayı ima etti ama ben hep reddettim bende o kisiye karsi duygusal olarak birsey hissetmiyorum ama bazen muhabbeti falanda hoşuma gidiyor.
Son zamanlarda aklım o kadar karışık ki beni duygusal yada fiziksel birseyler yaşamak için begenen kimse yok ve böylede gitmeye devam ediyor ben en azından bu deneyimi yaşamadan ölmek istemiyorum ve biyolojik olarak belli bir yaştan sonra bir takım hislerin hormonların yaşla beraber yavaş yavaş tükeneceğini biliyorum doğru insan birgün karşıma çıksa bile yanlış zaman olursa diye korkuyorum.Yani özetle ben en ufak bir duygusal hissimin olmadigi kendisininde bana duygusal birsey hissetmedigi kisiyle sırf birtakım hazlar ve merak yüzünden beraber olabilirmiyim diye dusunmekten bunaldım diz olsaydiniz ne yapardiniz diye sacma bir soru sormak istemiyorum ama bu soruyu arkadasiniz sorsa ne cevap verirdiniz diye danısmak istiyorum
Birde sunu belirteyim aile olarak bircok konuda cok buyuk baski yasayarak buyudum .
birde sanki ben boyle bir hata yaparsam sanki (bu kelime gercekten benim icin gercekten cok cirkin bir cümle) ama bekareti önemseyen biri karşı çıkacak gibi bir his var
Yorumlariniz sert veya kirıci olabilir saygi duyarim ama lutfen rica ediyorum alay konusu yapmayin durumumu
Bekareti önemsemiyorum ama duygusal olarak etkilenirmiyim kaygisi varBekarete önem veriyorsan ve pişman olurum diyorsan uzak dur.
Ayrıca duygusal hislerin olan birisiyle beraber ol.
Samimi olmak gerekirse eskiden cok istekli bir yapım vardi ama git gide o eski istek heves kaciyor iste birgün bu duygulari tam olarak gidecegini bilmek uzuyor belki bunun icin duygularim yanlis dese bile aklim hala kuşku duyuyorben cok asiri istekli biriyim hani evliyim evli olmadigim cok uzun zamanlar da oldu o zamanlarda da ayni istek vardi ama sadece cinsellk icin biri ile birlikte olmayi dusunmedim gelecegi kimse goremiyor birseyler yasamadan olmek istemiyorum yazmissinizda belki yarin karsiniza biri çıkacak yarinlarin neler getirecegini kimse bilemez hee asik olursun seversin sevgili olursun tamam ona birsey diyemem ama sadece cinsellik icin birliktelik bana bile yanlis geliyor
Cinsellik bir ihtiyaç sonuçta, düşüncelerinizde ve isteklerinizde yanlış tek bir şey bile yok. Hayat sizin hayatınız, dilediğiniz gibi yaşayın.sanki herkes benim için ne kadar iğrenç bir insan diye düşünecekmiş gibi geliyor ama bu düşunceme ve çok kötü yorumlar ve eleştiriler alacağımi bilerek bu konuyu buraya açıyorum
En basit seylerde bile pismanlik yasayan biriyim ya bundada kesin yasarim diye korkuyorumDuygusal hislerin olmayan biriyle bunu yapma derim ben. Pisman olma olasiligin yuzde 100e yakin henuz gencsin karsina mutlaka birisi cikacaktir evlenmeden olur olmaz tamamen senin kararin ama duygusal hislerle olmasi senin icin en dogrusu herkes icin
Samimi olmak gerekirse eskiden cok istekli bir yapım vardi ama git gide o eski istek heves kaciyor iste birgün bu duygulari tam olarak gidecegini bilmek uzuyor belki bunun icin duygularim yanlis dese bile aklim hala kuşku duyuyor
Hislerim istekli halim eskisi gibi degil git gide istegimi kaybediyorum birgun karsina birinin cikacagi inancida tukendi bende ama oyle biri karsima çiksa bile ogün hormonlarimin tukenmis olmasi beni korkutuyorSenin bedenin senin kararın... Evli olupta bu hazzı doya doya yasayamayanlarda var örnegin ben, şu an düşünüyorum eskiye dönsem yaşardım diyordum. Hertürlü pişmanlık kötü tabiki ama pişman olup olmayacagını da sen biliyorsun ve bunu ancak zaman gösterebilir.
Sanki hayat benim degilmis gibi sanki birileri ogrenecekmiste ben hesap vermek zorubda kalacakmisim gibi bir suru kaygi varCinsellik bir ihtiyaç sonuçta, düşüncelerinizde ve isteklerinizde yanlış tek bir şey bile yok. Hayat sizin hayatınız, dilediğiniz gibi yaşayın.
Jesinlikle keske yasasaydim.Senin bedenin senin kararın... Evli olupta bu hazzı doya doya yasayamayanlarda var örnegin ben, şu an düşünüyorum eskiye dönsem yaşardım diyordum. Hertürlü pişmanlık kötü tabiki ama pişman olup olmayacagını da sen biliyorsun ve bunu ancak zaman gösterebilir.
Etkilenirsiniz.Bekareti önemsemiyorum ama duygusal olarak etkilenirmiyim kaygisi var
Evet etkilenirsen ne olacak adam duygu beslemiyor oyuzden karşılıklı duygu hissettiğin birisiyle yaşa.Bekareti önemsemiyorum ama duygusal olarak etkilenirmiyim kaygisi var