Sadece Cinsellik İçin...

Su yazdığınız şey bile pişman olacağınızı gösteriyor. Duygusal olarak ilişkide olmadığıniz biriyle sırf hormonlar için birlikte olduğunuzda ve birgün bu ilişki bittiğinde kafanızı dağlara taşlara vuracaksaniz hiç girismeyin. Ben sevmeden sevişmeyenlerdenim. Herhangi cinsel yada duygusal çekim hissetmeden işi cinselliğe asla götürmem.
Sizi anliyorum işin trajik tarafindan bakmak istemiyorum ama beni kimse sevmedi 33 yasindayim hala bir begeni birinin kucuk bir adımı olmadi

Anlatımınızdan naif bir yapı da olduğunuzu hissettim.
Ve satır aralarında böyle bir şey yaşarsanız (duygusuz sevişmek) sanki pişman olursunuz gibi.
Ama tabi ben bunu yazdıklarınızdan esinlenerek söylüyorum.

Yakın bir arkadaşınız varsa O daha iyi fikir verir.
Biz sizi tanımıyoruz.
Maalesef hassas bir yapım var
Yakin arkadas derseniz boyle bir konuyu paylasabilecegim yakin arkadas yok

Sizi anliyorum işin trajik tarafindan bakmak istemiyorum ama beni kimse sevmedi 33 yasindayim hala bir begeni birinin kucuk bir adımı olmadi
Bu işler nasip kısmet diyeceğim klişe olacak ama öyle. Belki on farklı sevgili ve flortunuz olacak belki hiç kimse olmayacak önünüzdeki on sene. Bunu öngörebilmek çok güç,bu yüzden iyi düşünüp karar vermelisiniz. Sonradan içinize sindiremeyeceginiz bir adım atmamalisiniz. Sizin probleminiz cinsel ilişkiden ziyade 'duygusal boşluk,karşı cins tarafından beğenilmemek,arzulanmamak.' Bunları tırnak içinde söylüyorum ki belki de asla böyle biri degilsiniz,sadece dışarıya o enerjiyi veremiyorsunuz demek ki. Dişil enerjiyi arttırma metodlarını bı araştırın,bu özgüveninizi arttırır. Spora gitmiyorsaniz spora gidin,günübirlik turlara katılın,hobi edinin kurslara gidin bunlar için kendinize zaman yaratın. Biraz sosyallesirseniz biriyle tanışma fırsatınız olur.

Maalesef hassas bir yapım var
Yakin arkadas derseniz boyle bir konuyu paylasabilecegim yakin arkadas yok
Hassas duygusal birisiniz sanki. O kişiye duygusal hisler besleyeceginizi düşunüyorum. Burada bir üye vardı. Sırf adamı sevdiği için birlikte oldu ona kendini beğendirmek için türlu şeyler yaptı üzülürsün dedik dinlemedi. Adam bırakmış sonra. Sadece cinsellik için bir araya geliyorlardı. İlk başta bağlanmam dedi üzülmem dedi ama sonra üzülmüş. Sizin hikaye buna benzemiyor ama size dokununca ona ait hissedeceksiniz gibi geliyor bana. Karar sizin. İyi düşünün. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil bence. Ben yapamazdim. Bekaret açısından değil sadece, duygusal olarak da 😊 Tabii ki dediklerimin Zıddı da olabilir. Bilirkişi değilim. Ben öyle hissettim. Umarım her şey gönlünüzce olur ❤️

Sanki hayat benim degilmis gibi sanki birileri ogrenecekmiste ben hesap vermek zorubda kalacakmisim gibi bir suru kaygi var
Bunun temeli baskıcı bir ailenizin olmasından geliyor. Biraz uzaklaşın özgürleşin ailenizden. hayat sizin hayatınız lütfen yaptığınız hiçbir şeyden pişman olmayın. Kesinlikle bu deneyimi yaşamadan da ölmeyin:KK6:

Ben Cook küçükken bile '30 yaşındayım, elime el değmedi' muhabbetine tanık oldugumda (ki bizde asla kızlara evlen baskisi yapılmaz,kuzenlerimin akrabalarımin çoğu otuzu geçmişken evlendi) hep düşünürdüm 'yani marifet mi?' diye . Cidden 12 yaşındayken bile düşüncem buydu.
İnsanın en güzel, en dinç, vücudunun en esnek, hormonların en coşkulu yıllarında yani muhafaza ettin de madalya mi taktılar 🙈🙈🙈
Kendi yaşayış bicimim de bu yönde. Asla bekareti takan bir insan olmadım. Hayatımı da bu şekilde yaşadım
Mutlu muyum??? Vallahi çok mutluyum.
Evlendiğim adam beni beğenmeyecekse gitsin ötede oynasın, bu yaşıma kadar ağaç kavugunda onu beklemedim ya. Beni istememesinin tek sebebi (ki böyle biriyle evlilik tercih edeceğime inanmıyorum) tek sebebi kendisine olan güvensizliği olur- onu daha iyileriyle kiyaslamamdan korkar,o yüzden takılır. Onda da adam yuzde yüz hak veririm . Tabi ki de dhaa iyisiyle kıyaslarım yani. Zaten Ben de tercih etmem oylesini nikah için (büyük konusmayayim da🙈)
Bence insanların evlenmeden az çok görmüş geçirmiş olması lazım (özellikle koca adaylariyla). Sonra kk'da cinseklik yorumlarında sayfalarca '3 dakika çok değil ki,normali zaten' diyen kadınlar oluyor🙈
Düsuncekerimiz benziyor umarim cesaret konusundada benzerlik gosterebilirim

Bunun temeli baskıcı bir ailenizin olmasından geliyor. Biraz uzaklaşın özgürleşin ailenizden. hayat sizin hayatınız lütfen yaptığınız hiçbir şeyden pişman olmayın. Kesinlikle bu deneyimi yaşamadan da ölmeyin:KK6:
Maalesef oyle keske cok azda olsa uzaklasma imkanim olsaydi

Düsuncekerimiz benziyor umarim cesaret konusundada benzerlik gosterebilirim
Ama şu mesajinizi okumamistim bu yorumu yazarken
En basit seylerde bile pismanlik yasayan biriyim ya bundada kesin yasarim diye korkuyorum
Bu yönden hiç benzemiyoruz çünkü ben yaşadığım en kotu şeyden bile pişman olmam.
Yapı olarak pişmanlık bunyemde yok, pişmanlığı yakın hissetmiyorum. En dost kazığı da yesem, eski sevgilim hayatımı karıştırmaya da çalışsa 'yaşanasi varmış,zararın neresinden dönsen kar' moduna giriyorum.
Eski sevgilim ben başkasıyla mutlu bir iliskiye başlayınca mesela hem anneme hem babama hem (dolaylı yoldan) yeni sevgilime ulaşıp benim hayatımla ilgili çirkin çirkin ithamlarda bulundu. Onda bile pişman olmaktan ziyade 'sukur kurtulmusum' hissini duydum, aileme de 'zararin neresinden donsen kar,bu adamı az daha evleneceğim diye getirecektim. En azından kurtulmuş oldum' demiştim 😂
Bakış acini biraz daha böyle yönlendirmeye çalışırsan bence kaçan treni yakala,bir şeyler yasa.
Ama sonunda pişman olacaksan, neden yaptım diye uzuleceksen, kendini mahcup hissedeceksen yani adam kırk boğa gücünde biri değilse degmez yaşadığına.
Zaten ben kadın orgazminin tek cinselliğe değil pek çok şeye bağlı olduğunu düşünüyorum. Eğer kadın huzursuzsa, aklı olumsuz bir şeylerle doluysa, hazır hissetmiyorsa adam ne kadar cabalarda çabalasin, en fazla haz alır . Yani siz aklınızdaki soru isaretleriyle, gelecekteki kötü senaryolarla, ailenize mahcup hissederek, utanarak vs bir ilişki yaşarsanız zaten (adam harikalar yaratmiyorsa) yaşadığınız vasat seks bunca şeye değmeyecek olabilir . Zaten ilk zamanlar, kadın neyi sevdiğini bilene kadar ve vücudu alışana kadar yasanan sevisme işin biraz amelelik kısmı . Bu yüzden tam hazır olmadan yaşayacağınız şeyden pişmanlık duyabilirsiniz.
Önce içinizdeki şeyleri çözün (hatta bir terapist çok iyi gelebilir) sonra sevişin

Herkese merhaba cinsellik formunda açtığım ilk konu gerçekten çok utana sıkıla açıyorum bu konuyu sanki herkes benim için ne kadar iğrenç bir insan diye düşünecekmiş gibi geliyor ama bu düşunceme ve çok kötü yorumlar ve eleştiriler alacağımi bilerek bu konuyu buraya açıyorum çünkü paylaşabilecegim kimse yok

33 yaşındayım bekarım hayatımda duygusal anlamda kimse olmadı yaşıtlarıma bakıyorum çoğu evli ve evleninceye kadar hayatlarında kaç kişiyle ciddi yada flörtöz ilişkileri olmuş herkesin bir çoğu birçok şeyi deneyimleyip tecrübe etmişler ...ama ben simdiye kadar kimseyle duygusal birsey bile yasamadim.
Ve bir süredir duygularımı hormonlarımi kontrol etmekte zorlaniyorum belkide biraz psikolojik olarak duygulanıyorum bu yaşa kadar en basit birşeyi yaşamadigim için

Konunun aslına gelecek olursak sadede arkadaş olduğum aslında çokta samimi olmadığım biri bir kaç kez birseyler yasamayı ima etti ama ben hep reddettim bende o kisiye karsi duygusal olarak birsey hissetmiyorum ama bazen muhabbeti falanda hoşuma gidiyor.

Son zamanlarda aklım o kadar karışık ki beni duygusal yada fiziksel birseyler yaşamak için begenen kimse yok ve böylede gitmeye devam ediyor ben en azından bu deneyimi yaşamadan ölmek istemiyorum ve biyolojik olarak belli bir yaştan sonra bir takım hislerin hormonların yaşla beraber yavaş yavaş tükeneceğini biliyorum doğru insan birgün karşıma çıksa bile yanlış zaman olursa diye korkuyorum.Yani özetle ben en ufak bir duygusal hissimin olmadigi kendisininde bana duygusal birsey hissetmedigi kisiyle sırf birtakım hazlar ve merak yüzünden beraber olabilirmiyim diye dusunmekten bunaldım diz olsaydiniz ne yapardiniz diye sacma bir soru sormak istemiyorum ama bu soruyu arkadasiniz sorsa ne cevap verirdiniz diye danısmak istiyorum

Birde sunu belirteyim aile olarak bircok konuda cok buyuk baski yasayarak buyudum .
birde sanki ben boyle bir hata yaparsam sanki (bu kelime gercekten benim icin gercekten cok cirkin bir cümle) ama bekareti önemseyen biri karşı çıkacak gibi bir his var

Yorumlariniz sert veya kirıci olabilir saygi duyarim ama lutfen rica ediyorum alay konusu yapmayin durumumu
Duygusal bir şeyler hissetmeden cinsellikten haz almak çok kolay değildir 🤷‍♀️
Duygusal derken aşkından ölmenize elbette gerek yok ama bir şeylerini beğeniyor olmalısınız ve size çekici gelmeli hele ki ilk deneyim için böyle bir seçim pek hayalinizde ki gibi olmayabilir.
Kendi bedeninizi tanımıyorsunuz, karşınızdakini de tanımıyorsunuz pişman olmanızı istemem.

eğer sizi bağlayan herhangi bir inanç, kültür yoksa sevişmek için duygusal bir bağa ihtiyaç olup olmadığına karar vermek size bağlı. hiç sevmediğiniz birisiyle eğlencesine de yapabilirsiniz, gerçek aşkı da bekleyebilirsiniz. genel olarak stresli, bir şeyleri çok düşünüp kafaya takan biriyseniz eğer (yazinizdan anlaşıldığı gibi) aşık olmasaniz da guvenebileceginiz biri olması yeterli diye düşünüyorum

33 yaştan geç orta yaş gibi bahsetmissiniz :) ama bu yaşa kadar kimse size hiç yaklasmadiysa belki insanlara hiç şans vermiyor olabilirsiniz. çünkü özellikle bu dönemde sevilmek, arzulanmak güzellik, boy bos endam gerektiren bir şey değil.

ben de 29 oldum daha yeni, bazen bana da gelenler geliyor ama beğendiğim, bişeyler hissettiğim ya da ne bileyim arzuladığım kimse yok bu sıralar o yüzden kimseyle bişeyler yapmıyorum. mastürbasyonla geçiştiriyorum. sahiden onu yapana kadar bambaşka, yaptıktan sonra bambaşka düşünce ve istekler içinde olduğumu farkediyorum özellikle son zamanlarda. bişey hissetmedikten sonra ne anlamı var ki, benim de birkaç kez yapalım gitsin, anı yaşayalım modunda görüştüğüm kişilerle o noktaya doğru koşarken bir anda kendimi durdurmuşluğum var. bişey oluyor ve yapamıyorum yani bişey hissetmiyorsam. hissedince de uğraş dur onun sıkıntısıyla :KK70:

bi de bu yaşına kadar kimsenin yanaşmamasında sıkıntı var. tek neden güzellik, çekicilik falan değil bence hatta o bile üçüncü planda falan kalabilir. sosyal çevren mi hiç olmadı? çok mu sert bir izlenim veriyorsun karşı tarafa? atıyorum yatağa atmak isteyen adamlar bile acaba bu kesin reddeder, uğraşmaya değmez diye düşünüp çekindi de ondan mı yanaşmadı? bence kendinle alakalı durumu çöz ilk önce. direkt öyle istenen, arzu edilen bir kadın değilim düşüncesine kapılıp kestirip atma yani.

Yaşlarımı yakın, bu düşünce gayet doğal bu yaz evlenen arkadaşım ile sohbette bana şey derdi 'Şu an araba çarpsa ölsem hiç yaşayamamış olacağım' bunu düşünen ilk değilsiniz ve 33 yaşında olup cinsellik yaşamayan kişide sadece siz değilsiniz.
Hiç görüşüp o duyguları yaşamamışsınız. Bazı insanlar bakınca hemen aşık olmazlar vakit geçirmeleri gerekir. Sizde vakit geçirip biraz bu duygularda neler hissettiğinizi bir bakın.
sadede arkadaş olduğum aslında çokta samimi olmadığım biri bir kaç kez birseyler yasamayı ima etti
Ben bu kısımda biraz takıldım. Ben olsam bu kişiyle yaşamadım çünkü size o amaçla geliyor samimi olmak istemiyor sizin duygusal boşluğunuzdan faydalanmak istiyor gibi geliyor. Diyeceksin ki anlamıyorsun beni ben çok ciddi sevdiğim biri istemediğim halde beni beraberliğe zorladığı için bıraktım. Hala kokusu, sarılması, öpüşü aklıma geliyor yalan değil kiminle görüşürsem görüşeyim ama bedenimi birinin kullanmasına izin veremem. Hissetmediğim birşeyi yapmak bana boşluk geliyor. İyi düşünün bence.

Ben de sevgiliniz olmayan biriyle cinsel birliktelik yasarsanız pisman olacagınız kanaatindeyim. 31 yasında bekar biriyim benim de su yasıma dek bir kez ciddi ilskim oldu.Erkeklerin yanasmaması ya da acılamamasındaki sorun güzellik falan degil bence.Fazla özgüven,kimseye ihtiyacım yok tavrı eril enerji sacıp erkekleri uzaklastırıyor.Ben de kimseye şans vermeden hayatımın adamını bulmaya calısıyordum ama farkettimki kapıları kapatmışım.

Yaşayacaksan, gerçekten istediğin arzuladığın biriyle yaşa. Sırf yaşamış olmak için yaşama.

X