Ben Cook küçükken bile '30 yaşındayım, elime el değmedi' muhabbetine tanık oldugumda (ki bizde asla kızlara evlen baskisi yapılmaz,kuzenlerimin akrabalarımin çoğu otuzu geçmişken evlendi) hep düşünürdüm 'yani marifet mi?' diye . Cidden 12 yaşındayken bile düşüncem buydu.
İnsanın en güzel, en dinç, vücudunun en esnek, hormonların en coşkulu yıllarında yani muhafaza ettin de madalya mi taktılar
Kendi yaşayış bicimim de bu yönde. Asla bekareti takan bir insan olmadım. Hayatımı da bu şekilde yaşadım
Mutlu muyum??? Vallahi çok mutluyum.
Evlendiğim adam beni beğenmeyecekse gitsin ötede oynasın, bu yaşıma kadar ağaç kavugunda onu beklemedim ya. Beni istememesinin tek sebebi (ki böyle biriyle evlilik tercih edeceğime inanmıyorum) tek sebebi kendisine olan güvensizliği olur- onu daha iyileriyle kiyaslamamdan korkar,o yüzden takılır. Onda da adam yuzde yüz hak veririm . Tabi ki de dhaa iyisiyle kıyaslarım yani. Zaten Ben de tercih etmem oylesini nikah için (büyük konusmayayim da
)
Bence insanların evlenmeden az çok görmüş geçirmiş olması lazım (özellikle koca adaylariyla). Sonra kk'da cinseklik yorumlarında sayfalarca '3 dakika çok değil ki,normali zaten' diyen kadınlar oluyor