Sadece benim sanırım

Ne duasi edelim ya? Yavrusunu en dogal, en guzel hakkindan mahrjm eden anneye. Insan aglaya aglaya yine emzirir. Elde olmadik hastalik türetiyorsunuz. Cocugunuzun hakkini neyle ödeyeceksiniz?

Ne duasi edelim ya? Yavrusunu en dogal, en guzel hakkindan mahrjm eden anneye. Insan aglaya aglaya yine emzirir. Elde olmadik hastalik türetiyorsunuz. Cocugunuzun hakkini neyle ödeyeceksiniz?
Sagip verdim zaten hanımefendi elimden geldigi kadar keyfi zevki bir durum senin anlayacagin . Peki siz insanlara ön yargıli olmanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz

Sagip verdim zaten hanımefendi elimden geldigi kadar keyfi zevki bir durum senin anlayacagin . Peki siz insanlara ön yargıli olmanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz
ne önyargisi? Anlattiginız olaya göre yazdım.

Sağip vermekle, tenine değerek, bagrina basarak, gözlerinin içine bakarak, eliyle ayağiyla oynasip yüzüne gülerek emzirmek ayni sey mi?

Neyse beni ilgilendirmez.

cok lazım degil sizin meme hikayeleriniz, lazim olan evladinizdı, ona da vermemissiniz.
Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu ülke gelişmez . On yargılı,kırıcı depresif mutsuz ve kalbi kin dolu .. lazım değilse benim meme hikayeme girmeyip yorum yapmayın iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…