Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evett vallahi geçen babannemin kedisi 5 tane yavruladi hepsini rahatça emzirdi benim bebeğim benim takıntılarım yüzünden mama ve azıcık sütumle büyüdü asla sevemedm kendim dahi dokunanamiyirm lütfen dua edin bana da
Ne duasi edelim ya? Yavrusunu en dogal, en guzel hakkindan mahrjm eden anneye. Insan aglaya aglaya yine emzirir. Elde olmadik hastalik türetiyorsunuz. Cocugunuzun hakkini neyle ödeyeceksiniz?
Ne duasi edelim ya? Yavrusunu en dogal, en guzel hakkindan mahrjm eden anneye. Insan aglaya aglaya yine emzirir. Elde olmadik hastalik türetiyorsunuz. Cocugunuzun hakkini neyle ödeyeceksiniz?
Sagip verdim zaten hanımefendi elimden geldigi kadar keyfi zevki bir durum senin anlayacagin . Peki siz insanlara ön yargıli olmanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz
Sagip verdim zaten hanımefendi elimden geldigi kadar keyfi zevki bir durum senin anlayacagin . Peki siz insanlara ön yargıli olmanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz
Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu ülke gelişmez . On yargılı,kırıcı depresif mutsuz ve kalbi kin dolu .. lazım değilse benim meme hikayeme girmeyip yorum yapmayın iyi günler