• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Ben Düşünüyorum Ne Yapacağım Bilmiyorum

Ulkede yillardir kredi borcunu odeyemeyen kac universite mezunu issiz oldugunu bilsen aklin sasar bu hassas halinle😁 hicbir sey olmaz merak etme. Her seyi bu kadar takma. Kimsenin yerine de uykularini kacirma. Bu abinin sorunu birak kendi dusunsun. Unut gitsin. Haciz falan da gelmiyor merak etme😉

Aldığı öğrenim kredisi sanırım bu kadar büyütmeyin, pek çok öğrenci alıyor. Ailenize haksızlık falan değil, öğrenci yani en düşünmeden harcayacağı dönem insanın hatta tek dönem. İlla çalışacak, oradan öder. İş bulması konusunda motivasyonunu arttırın, bu konuda baskı yapın tabii ama belki online olarak başvuruyordur işlere. Ben de iş ararken evdeydim sonuçta, kapı kapı gezmiyorsun ki iş ararken

Asil derdin "annemlere anlatirsam, acaba sonunda abimin gerçek yüzünü görürler mi"? ise, bosuna can atma. Asla görmezler. Bu sefer "ah vah, keske daha önce deseydi pasa oglumuz, hemen ödeyelim borcu" derler.

Adam zaten ondan rahat ve çalismiyor. Aile her istedigine evet diyor. Ailenede acimana gerek yok. Kendini kullandirtiyorlarsa, onlarin sorunu.

Back