- 5 Ağustos 2018
- 160
- 71
- 28
- 27
- Konu Sahibi Pati12sever
-
Zaten 2 sene sonra ödemesi gerekirken 1 yıl daha geçmiş üzerinden ek faiz binmiş. Şuan 3sene doldu ve 4. Yıla girdiği için ödemesi faizliBirşey olmaz, eve haciz gelmez panik yapma. Sadece ödenecek miktarın üzerine faiz gelir. Çalışınca öder.
Hep ailem bakacak ona diye düşünüyor. Yarınını düşünmüyor.eve haciz gelmez. en son banka hesaplarına bloke konuluyor benim bildiğim. o sürede bi işe girer diye düşünüyorum açıkçası, ölene kadar yatacak hali yok ya. kafaya takma bence kendisi düşünsün yani.
Konuştum. Sen karışma diyor. Çalışmaya başlayınca öderim diyor ama çalışma hevesi yok. Şu devirde kimse gönlünce iş bulamıyor zaten. İş beğenmemezlik yapıyor. Tek yaptığı evde oturup tv izlemek.Once abinle konus ne yapmayi dusundugunu sor zaman ver ona biraz eger ayni rahatlikla devam ederse ailene soykeyebilirsin
O her şeyin en iyisini yiyecek. O her şeyin en güzeline gidecek. O her istediğini vakti olmasa da yapacak. Onun sıkıntısı bunlardı. Şuan evde bile su ayağına gelsin istiyor. İstediği yemek pişsin istiyor. Çok bencilÖncelikle konuş belki ciddi bir sıkıntısı oldu ve ailesine söyleyemedi ya da bir arkadaşı için çekti o ödeyecek o yüzden bu kadar rahattır. Böyle bir şey değilse tabii ki ailene söyle canım.
Zaten 2 sene sonra ödemesi gerekirken 1 yıl daha geçmiş üzerinden ek faiz binmiş. Şuan 3sene doldu ve 4. Yıla girdiği için ödemesi faizli
Ailem öğrenir üzülür diye stres oluyorum. Umursamaz olması daha da canımı sıkıyorhSenin Vazifen değil ? Sanane abinin borcundan Senmi Vereceksin hesabını ? Kendini boş konular yüzünden strese sokma kendini üzme koskoca adam elbet te yaptığının bedelini bir şekilde öder..
Kaç sene önce ödediniz. Geçen haberlerde gördüm de ödeme yapmayanlara icra gönderecekler falan yazıyorduBişey olmaaaz. Ben 10 sene sonra başladım ödemeye.
Benim de borcum var ama eve haciz falan gelmedi. Haciz gelmez de siz neden bu kadar taktınız kafaya?Hep ailem bakacak ona diye düşünüyor. Yarınını düşünmüyor.
Senin haricinde Anne baba ve kardeşin sorunları.. Sen Onlar üzülecek diye kendini üzmemelisin.. Ona bu rahatlığı veren konforu sağlayan gene ailen..Ailem öğrenir üzülür diye stres oluyorum. Umursamaz olması daha da canımı sıkıyorh
Kaç sene önce ödediniz. Geçen haberlerde gördüm de ödeme yapmayanlara icra gönderecekler falan yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?