Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayvalık taraflarında bildiğiniz güzel bir otel varmı kızlar:26:
Rozelinda merhaba :)
Benim de düşündüklerim arasında Ayvalık balayı için ama bize daha var tabii :)
Müstakbel eşim emniyet mensubu, inşallah yer bulabilirsek emniyetin tesislerinde kalacağız. Ama ben asıl Cunda'ya gitmek istiyorum. neredekal.com diye bir site var, ordan yorumlara bakabilirsin. Oranın yapısıyla uyuşmuş harika butik oteller var sitede. Umarım gönlünce bir yer bulabilirsin, kolaylıklar diliyorum :)
Canım değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum Evimiz Bursa' da olduğundan, balayına çok uzak yere gitmeyi istemiyor, müstakbel eşim. Ayvalık olarak düşündük. Fiyatı çok önemli değil, güzel ve nezih bir yer olsun yeter. Söylediğin yere bakacağım canım. Darısı sana olsun inşallah
Ayvalık taraflarında bildiğiniz güzel bir otel varmı kızlar:26:
canım orada tek 5 yıldızlı bir Grand Temizel Otel var Ayvalık Sarımsaklı Plajında
onun dışında genelde küçük butik oteller var o bölgede
ama çok güzel bir yerdir ayvalık bölgesi
cunda adası,şeytan sofrası..
butik otellerde kalıp yakın bölgeyi gezebilirsiniz
romantik güzel mekanlara sahiptir orası
Orayı önerirmisin canım, nasıl bir yer diye emin olamadık. Butik otelleride nişanlım istemiyor. Cunda adasınıda gezmek istiyoruz. Çok teşekkür ederim canım yardımlarına
canım butik otelleri istemiyorsanız dediğim otel o bölgenin en iyisidir.
ben birkaç yıl önce kalmıştım orda
Grand Temizel Otel
birde Haliç Park otel var buda 5 yıldızlı iyi bir otel ama kalmadım burda
eğerki ayvalık bölgesini kesin düşünüyorsanız
bu dediğim iki oteli araştır bak internetten resimlerine felan
bunları beğenirsen gidebilirsin
Haliç Park | Hoşgeldiniz
Grand Hotel Temizel'e Hoşgeldiniz
ama bunlar dışındaki diğer tüm oteller bunlardan iyi değildir
ama cunda adası ve özellikle şeytan sofrası denilen tepe inanılmaz bir manzaraya sahiptir
orde cefaler var o manzarada kahve içmek çok güzel..
Cratos Premium (Kıbrıs) veya Adam Eve Hotels Belek :)voyage belek süper bi otel..
kızlar ne olur imdadıma yetişin ets turdan balayı için erken rezervasyon yaptırıcaz ama otel seçiminde kafayı yicem maxx royal çok pahalı concorde delux otel için iyi yorumlar okumadım adam & eve otelde ben kıskançlık krizine girebilirim yani anlayacağınız bi türlü seçim yapamadık belekte bir otel istiyoruz
yaklaşık 1 haftadır balayı için otel bakıyoruz..beynimiz döndü..cumartesi karar vericez artık görüştük ets ile fikirler aldık.. nedense Voyageleri istemedim :)) aklımızda sizin de dediğiniz gibi Amara Wing var birde Hotel Long Beach buranın villa tipi odalarını beğendim sana ait merdiven falan..
var birkaç güzel yer daha ama cumartesi kesinleşsin paylaşırım arkadaşlar..:))