sadece annemin adını mı yazsam?

f.yigit

prensesmişim:):)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
476
3
118
İstanbul
kılzra merhaba mayısın sonunda nişanım var allah' ın izniyle şöyle bir durumum var ben babamla görüşmüyorum annemle babam ayrıldılar babam bizi ne arıyor ne soruyor ama yaşıyor biliyoruz.. bir tane kız kardeşim görüşüyor o kadar .. davetiyemde ne yazıcam ben onuna adını yazmak istemiyorum bende gram emeği yok .. ne yazıcam bilemiyorum ne yapsam akıl verin bana karar veremedim .. sadece annemin adını mı yazsam...

Merhaba. Bence babanın ismini yazmalısın. Büyüklük sende kalsın. Haklısın ve haklılığının ispatı dişe diş göze gözle olmamalı. Bu durum sonucunda haklıyken haksız duruma düşme ihtimalini ortadan kaldırman gerekir. Babanında bir gün ne ektiyse biçeceğine inanıyorum. Hayat gerekli dersi ya ona vermiştir yada verecektir diye düşünüyorum.

merhaba
ben senin yerinde olsam kesinlikle yazardım.o babalık görevini yapmasa da sen evlatlık görevini yap.
hayatta ne ekersek onu biçeriz...

canım yazmak seni üzecek yada başka şeyler hatırlatacaksa nişanlarda çok gördüğüm örnek

öz ailesi & yılmaz ailesi gibide olabilir

bu şekilde de olabilir

canım yazmak seni üzecek yada başka şeyler hatırlatacaksa nişanlarda çok gördüğüm örnek

öz ailesi & yılmaz ailesi gibide olabilir

bu şekilde de olabilir

Bence de böyle bişi düşünebilirsin.
Ben babamla görüştüğüm halde soyadlarımızı yazdıracam :9:

Nişanlımın babası küçükken ölmüş merhum yazdırmaktansa soyadlarını yazdırmak daha iyi bence

Back