• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

akşam yemeğimi en geç 18.00 da yiyorum egzersiz yapamıyorum ama basenden vermek için de egzersiz gerek gibi

ben de sıze katılmak ıstıyorum lıstenız cok guzel bır arkadasımla ıddaya gırdım bır ay ıcınde uc kılo vercz sanırım bu dıyetle cok rahat verrm lısteye benıde alırsanız cok sevınırım bu arada boyum 168 kılom 61 asıl amacım 55 olmak

Offffffff Salı günü başlıyorum ben de.

47 olana kadar diyete devam etcem .Bu sefer feci kararlıyım .

yeni konu aç canım ya ama aynı anda aynı diyeti yapalım daha istikrarlı olur ve hepimiz aynı diyeti yaptıgımızdan verdiğimiz kilolarda yakın olur dayanışma içinde oluruz

kızlar mrb aranızda yeni katıldım bnmde 5 kilo fazlam var bir türlü veremediğim nasıl vercem bilmiyrm yürüyüş yaptım yine fayda etmedi kızlar inanki napcam bilmiyrm

Kizlar yeni topik actim 4kilo versem ahh ne guzel olacak fiyenlerin paylasim alani hepinizi oraya bekliorum ....profilme girip rahatca gorebilirsiniz.

sadece 5 kilo deniyor ama gelin birde onu bana sorun gitmiyor arkadaş gitmiyor,gider gibi yapıyor sonra bir bakmışım hop geir gelmiş =(

Back
X