• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cagla2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
1.873
567
163
Boyum 1.63 kilom 60 ama 55 olmak istiorum bi turlu dirayetli olupda veremiyorum birlikten kuvvet dogar ilkesine inanarak 5kilo vermek istiyorum kararli arkadaslari bekliorum birbirimize yardim ederek en kisa zamanda kilolarimizdan kurtulalim:) diyet olarakda ayca kaya'nın 1 haftada 3.5 kilo diyetini uygulamaya calısıyorum.

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

isimler başlangıç kilogramı 1.hafta sonu

çağla2525 60.6 ----------------- 58.9

edabl 59.7------------------- 58.8

princessofw. 52-------------------- 51.1

tiyatroperest

dilvin 53.7-----------------
khaleesii24 62.4-----------------
bu hafta daha once forumda gordugum deneyip sonuc aldıgın zayıflama kurunu 22. sayfada yayınladım bilgilerinize.

Son düzenleme:
Boyum 1.63 kilom 60 ama 55 olmak istiorum bi turlu dirayetli olupda veremiyorum birlikten kuvvet dogar ilkesine inanarak 5kilo vermek istiyorum kararli arkadaslari bekliorum birbirimize yardim ederek en kisa zamanda kilolarimizdan kurtulalim:)
Benimde boyum 1.62 ve kilom 60. Ayni sekilde 53-55 olmak istiyoruum. Beraber verebiliriiz kilolarii :))

KK'da yeni oldugum icin tam olarak nerden bulacagimi bilmiyorum. Sen koplayabilirmisin ? :)

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

Bu son iki hafta icinde 3 kilo verdim zaten ve yaklasik 5 kilo kaldii onuuda seninle birlikte verirsem süper olucakkkkkkk :))))
Hadii hayirlii olsuun ikimiz icindee :*
Birde sabah kalktiginda oda sicakliginda bir bardak su icmek metabolizmanin dahada hizli olmasini sagliyormus :) aklinda bulunsun :)

Benide alın aranizaaaaaa
Benimde 8 kilo vermem lazım boy 159 kilo 60 52 olmalıyım. Ama ben diyet listelerine uyamiyorum. Yani ne bileyim bana iştah kesici bişeyler içirin ya da ne biliyim sunu ye kilo veririrsin ya da sunu yeme gibisinden mesela liste diyetlere uyamiyorum

Bu son iki hafta icinde 3 kilo verdim zaten ve yaklasik 5 kilo kaldii onuuda seninle birlikte verirsem süper olucakkkkkkk :))))
Hadii hayirlii olsuun ikimiz icindee :*
Birde sabah kalktiginda oda sicakliginda bir bardak su icmek metabolizmanin dahada hizli olmasini sagliyormus :) aklinda bulunsun :)

Nasıl kilo verdin 2 haftada Anlatsan bizde versek :)

Ben 1 kiloya bile raziyim

Benide alın aranizaaaaaa
Benimde 8 kilo vermem lazım boy 159 kilo 60 52 olmalıyım. Ama ben diyet listelerine uyamiyorum. Yani ne bileyim bana iştah kesici bişeyler içirin ya da ne biliyim sunu ye kilo veririrsin ya da sunu yeme gibisinden mesela liste diyetlere uyamiyorum

canim benim sen gun icinde yediklerini yaz bizde yorum yapalim ye yada yeme die:)

selamm,
ben de geldim :))

napıyoruz? nasıl veriyoruz kiloları?
ben 18den sonra yememeye çalışıyordum da, az önce yarım paket çikolata yedim:14:

ama bunun dışında haftada 1 kilo verdim kızlar:)

Benide alın aranizaaaaaa

gel tabii caniim :)
Ya aslinda bende diyet listelerine tam tamina uyamiyorum. Ama bence bu okadarda sorun degil. bazi kacamaklardan cokda zarar gelmedigini düsünüyorum. Hatta bazen diyeti ben kafamda degistiriyorum. örnegin sevmedigim bi yiyecek olursa yerine cok fazla kalorisi olmayan bir yiyecek yiyorum.
Bunun disinda gercekten bol bol su ic! cok fazla faydasi oluyor. Yani ne kadar icebiliyorsan okadar icmeye calis :)
Ve en önemliside egzersiz. Az da olsa ypmaya calis :) mesela yarim saat belirli bir tempoda yürüyüs gibii :)

Benide alın aranizaaaaaa

Canim sende gun icinde yediklerini yaz bizde sana ye yada yeme dielim sabah uyaninca kahvaltidan once bir bardak suya 4 damla limon damlatarak icmeye baslayabilirsin mesela:)

Nasıl kilo verdin 2 haftada Anlatsan bizde versek :)

Ben 1 kiloya bile raziyim

2 Haftada 3 kilo vermek kafamda belirleyipde yaptigim birsey degildi. Öyle vermisiim farkinda olmadan. Ama bu son iki haftada baya haraketliydiim. Hergün disardaydim. Ve bol bol su icmistiim. ondan vermisimdir :)

selamm,

ben 18den sonra yememeye çalışıyordum da, az önce yarım paket çikolata yedim:14:

Hos geldin sefa geldin biz,ayca kayanin haftada 3.5 kilo diyetini uygulayip birazda sporla destekleyelim diyoruz ne dersin:)

selamm,

Hooosgeldiin :)

evet 18'den sonra yemek yemek benimde adetim degil. Ve cok yarari oldugunu dsünüyoruum :)
aaahh ahh o kacamaklar bendede var :(

nasil verdiin ??

Back
X