Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi simdiden gecmis olsunn, güzel haberlerini bekliyoruz, bak ameliyattan cıktıktan sonra birden ah ben naptım diyebilirsin ve pisman olabilirsin ama o bir anlık his korkma sakın hic pisman olmucaksınn :)
niye öyle dedinki şimdi yaamafoldumben hani kolay oluyo diyodunuz? neden pişman olucakmışım çokmu sıkıntılı yaşıcaaam?giderayak meraklandırdın beni
canım çok gcmıs olsun amelıyattan çıkmışsındır hayırlıısıyla inşallah...bende 1 hafta önce oldum ıyıkıde olmusum üstelık benımkı ıkıncı operasyon korkulacak bıse yok cok gecmıs olsun
canım geçmiş olsun senin ilk am. sorunluydu dimi ikincisi güzel olur inş :kedi:
geçmişolsun kızzzz hadi atlattın sende opuyorumnanaktan morluğu şişliği takma hiç kafana benim ameliyat sonrası ilk resimlerime bak rahatlarsın o bile geçti yani :dance:
ameliyat olmak isteyen arkadaşların sorularını seveseve yanıtlayabilirim,yaşadıklarımı paylaşabilirim.İster özelden ister buradan yazabilirsiniz.
canım kime oldun nerde nekadara mal oldu kaç saat sürdü morlukalrın ne alemde kemermi vardı devilasyonda oldumu bunlar başlangıç cevaplada devamı gelicek
çok olmadı değilmi kafamçokkarıştı
özelden cevapladım sorularını :)
bu arada ben hala yemek yemeğe korkuyorum. Sadece çorba ve meyve suyu.Bişey çiğnersem burnum yamulacak gibi geliyo. :bbo: bişey olurmu sizce?