selam canlar nasilsiniz,ben hastalandim maalesef .Bogazim,her bir tarafim agiriyor
Ben yillardir cayi sekersiz iciyorum,kahveyide öyle.Bunun nedenini bilmiyorum,cocuklugumda birden bire,o anlik bir tiksinmeyle basladi olay ve o gun bu gundur cayi ve kahveyi sekersiz icerim.
son zamanlarda,tatlilarin sekerini bayagi azaltarak yapiyorum,ya da tali meyveleri sos olarak yapip ekleyince de tatlilik veriyor,simdilik öyle bir coözum buldum.
unlu urunleri,cok tuketmemeye calisiyorum ama unsuz da olmuyor,Tam bugday unu aldim,ve bir kac un alternativi ürunler.kendime neysede essime böyle bir Hayat ters.zaten disaridan yemeyi cok sever,cogu seyi o yuzden,evde yapiyorum,Pizza ,hamburger gibi seyleri.tam kisitlarsam isyan cikar bizim evde :)
onun harici,kabuklu pirinc aldim,hepten hayatimdan cikarmayi beceremedim henuz.madem hayatimdan cikaramiyorum,dogal ve tam bugday unundan yapilmislari aliyorum bende.paketli Hazir gida zaten almiyorum.
Telefon olayida konusulmus.Ben bu sene ilk defa,iPhone aldim.Önceleri gider en makul teli alirdim ve uzun surede hic birsey olmazdi,Bu sene heveslendim,esimde hediye Aldi bana.uc aydan sonra ,tamire gitti.kafayi yemememek ,sinirlenmemek elde degil,adamlara,dunyanin parasini sayiyorum ki bana uzun ömirlu ve kaliteli urun versin diyeama ne oluyor,en pahaliya aldigin urun,3-4 ayda bozulurken ,en ucuza aldigin ürun senelerce dayaniyor.
cok kizginim,hem kendime,hem de onlara.Bu son olsun diyerekten,iyice bozulana Kadar kullanip birdaha bu Kadar pahali bir urun almama karari aldim.Bu durum da,pahali urunun,kaliteli urun olmadigini bir kez daha test etmis olduk.
Evi bayagi bosalttim,gecen bahsettigim,mutfak esyalarini,ihtiyaci olan bir aileye verdim.cok sevindiler,begendiler,ihtiyaclari olan seyleri verdigime sevindim.depo ya inmistim gecen gun,orasi da cok dolu.Atilamasi gereken,kullanilmayan,plastikler,kullanilmayan kablolar,neler neler.BU hafta zamanim var,bir iki gune iyilesirsem orayida elden gecirip temizleyip,sadelestiricem.
kizimin cok kiyafeti yok ama,ödunc aldiklarim bayagi var,onlari tekrar yikayip,utuleyip sahiplerine iade edersem bayagi yerim acilacak.Insallah bu hafta iyiylesip bu isleri halledebilirim,esimde evde olunca onun yardimiyla bayagi birseyler yaparim diye dusunuyorum.
Topigin yeni bebisi de hayirli olsun :) Allah tamamina erdirsin insallah...