Merhaba,Ben de unsuz sekersiz yasamaya calisiyorum ama bir kac gun anca dayanabiliyorum.sonrasinda tatli krizlerim oluyor maalesef.Ekmegi kestigim donemde ise cok aclik hali cekiyorum,ne yersem yiyeyim doymuyorum :/ seker neysede ekmegi kesince nasil beslendiniz,HIc aclik halleriniz olmadimi?
Onun haricinde un 'alternativler ariyorum.Beyaz un yerine tam bugday unu aldim ama eskisi gibi Paket Paket degil,aldigim iki Paket un bayagidir dayandi.
....vee bugun 4 torba atilacak sey ayikladim.zaten uzun zamandir ayiklayip atiyorum ama Halen atilacaklar oluyor,agzina kadar dolu bir Bazam vardi simdi sadece en lazim olabilecekler var.seneye kadar onlari kullanmazsam ,onlarda gidicek.
Bi kisim seyleride geri donusum icin vericem.kizimin odasi dolu henuz.kuyafetlerin cogunu arkadastan odunc almistim,onlari geri verince bayagi yer acilicak.kendi aldigim bir kac parcayi da,istesem olursa veriyorum.Tabi kac parca sakladiklarim da va,cok degiller ama.
Kendi kiyafetlerimi bayagidir giyiyorum,arada atilacaklari atiyorum.suan ihtiyacim var ama almiyorum cunku Kilo Vermek istiyorum .insallah Kilo vermeyi basarabilirsem Az ama öz ve kullanisli seyler almak istiyorum.suanda da Az kiyafetim var ama insan 4-5sene giyince degisiklik ariyor.