sade yaşam

@geztapo şimdilik perde yaptırmayı düşünmüyorum. Bütün apartmanın dairelerinde balkon kapalı. Perseleri de var. Sabah kapatıyorlar. Akşam açıyorlar. Güneş gelmesin diye.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten evim 6. Kat ve çevrede benden daha yüksek ev yok. Şu anda açıkken perdesiz oluyor da kapanınca neden olmasın.

Geztapo keşke cam balkonu reflekte denilen cam balkondan yaptırsaydın. gündüzleri istersen güneşlen balkonda içerisi görünmüyor. sadece akşam balkonun ışığını yakınca görünüyor içerisi. bizim bi arkadaş yaptırdı çok rahat etti. tertemiz balkonu yıkamıyorum bile diyor siliyorum çıkıyorum diyor.

bu arada Ankara'da yaşıyorum. Ankara'da cam balkon için Mare cam balkon tertemiz çalışıyor eski bir firma olması da çok cazip. temiz işçilikleri var . arkadaşım çok memnun kaldı herkese tavsiye ediyor. Bu devirde para kazanmakta harcamakta zor.

Bugün kimse yok
bugün yatak odasını göz atıcam kullanmadıgım yada tamir gerektiren seyler varmı bakıcam.
ev yavaş yavaş düzene giriyor
tabi eve alışmakta ayrı bir sorunmuş.

kızlar günaydın
bugün 5 haftalık olduk pazartesi keseyi görcez inşaallah
biraz bebek için faydalı besinler alıyorum
kendime kıyafet falan almıyorum
uzun süredir farkettim ki gerçekten ihtiyacım yokmuş
o kadar çoklar ki
eşimn pantolonlarını tami,r ettirdim heryeri ssağlam sadece iç tarfları yırtıktı
20 tl ye 4 ünü yaptım
şu an 9 tane pantolonu var almamızı gerektircek durum yok
bende kilo almassam 3 4 ay evdeki pantolonlarla idare ederim
biraz şişliğim var ama taytla idare ediyorum o günlerde

İnş sağlıkla hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Nickinizin altındaki paylaşım dikkatimi çekti. Hopno no yöntemini uyguluyorsunuz. Nasıl etkileri oldu hayatınızda?

İnş sağlıkla hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Nickinizin altındaki paylaşım dikkatimi çekti. Hopno no yöntemini uyguluyorsunuz. Nasıl etkileri oldu hayatınızda?
daha yeni başladım desem sabahlarımı günümün iyi geçmesi ve stres olmamak için söylüyorum içimden

Günaydın kızlarbugünü kendime tatil yaptım. İle gitmiyorum. Evde biraz çalışıp spor kitap dua ile vakit geçirmeyi planlıyorum.
Kredi kartından kurtulamıyoruz bi türlü.
Nasıl başaracağız onu da bilmiyorum.
Çok zor durumlarda taksit yaptırırım ama onun dışında kullanmak istemiyorum.
Ben bu konuya takıldıkça daha çok kullanıyoruz sanki.

yok ondan değildir
gereksiz şeyler aldığına inamıyorum ben
lazımdır bizde gerekmedikçe bişey almıyoruz
baya toparladık inşallah
toplarız 2 3 aya bakalım

günaydın canım
tamiratları olması gereken pantolonlar var eşime verdim kaç ay arabada süründü kıyafetler :) bakalım yaptırırız en kısa zamanda bizde.
bu kış bende kıyafet almıcam. ama bot bakmam gerekiyor.
5 aya kadar kıyafet sorunu olmuyormuş. tabi bazılarının iç karnı geniş kiminin dar ama 4-5 aya kadar gerek yok sanırım.

sade bot bulmakta zorlanan arkadaş, greyderde var azcık topuk pantolon için çok uzun değil. sade güzel ve de %100 deri.
üstelik 160 tl...
neden yazdım :cunku bende cok aradım..

bende bu konuyu çok düşünüyorum tam bitti kapatalım derken başka bi şey çıkıyor

bende öyle okudum ama eskiden kiloluydum biliyorsun
bünye meilli kilo almaya çok dikkat ediyorum
1 haftadır tatlı sürmedim ağzıma
akşam süte pekmez sabahta süte tarçın bal katıp içiyorum
bide kuru meyve aldım
biraz pahalı ama napalım yoksa ben yuvarlanarak giderim hastaneuye
sağlıklı besleneyim en azından abur cubur yedim demem

bence kart yokmuş gibi davranın eger birşey hoşunuzamı gitti para birikmeden alamam diye düşünün.
Kart isteklerimizi hemen gerçekleştiren araçtır.
Sonra sürekli birşeyler isteriz telefon bilgisayar kıyafet araba vs vs
ardı ardına alırız sonuçta ulaşması kolay.
İsteklerimiz körelmez ama para biriktirip alırsak ondan kıymetlisi yoktur.

bende bu konuyu çok düşünüyorum tam bitti kapatalım derken başka bi şey çıkıyor

Benimde kartım varken ya nakit para ihtiyacım olurdu yada baska birsey almam gerekli olurdu ama kaç aydır kartım yok
acil kullanma ihtiyacımda yok.
mesela birkaç odada halı yok kartım olsa hemen alıp sermiştim ve bir dünya taksite girmiştim ama idare etmeyi ögrendim
olmasada olur demeyi...

Evet saglıklı beslen hem bebeğe yararı olur kuru meyve yanına ceviz badem tüket canım.
kilolu halini ben bilmiyorum

Kartla ilgili yazanları alıntı yapamadım nedense. Kusuruma bakmayın.
Yanı aslında bu konuda çok yol kat ettik. 4-5 bin civarında geliyordu. Geçen ay 2105 lira geldi. Bu ayda 2500 lirayı geçmeyecek gibi duruyor. Ama bu bana yeterli gelmiyor.
Kartı kullanmaya öyle çok alışmışız ki cebimizdeki nakit dursun modundayız. Cepteki para sanki karımız gibi düşünüyoruz sanırım.
Gelecek ay uçak bileği alacağız. Onu taksit yaptıracağız.
Fakat ben bunu gibi yüklü harcamalar dışında kullanmak istemiyorum. Kendimi sıktıkça da kullanıyorum.
Sağolun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…