- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.201
Geztapo keşke cam balkonu reflekte denilen cam balkondan yaptırsaydın. gündüzleri istersen güneşlen balkonda içerisi görünmüyor. sadece akşam balkonun ışığını yakınca görünüyor içerisi. bizim bi arkadaş yaptırdı çok rahat etti. tertemiz balkonu yıkamıyorum bile diyor siliyorum çıkıyorum diyor.Hem o sallananşeyler yüzünden hem de perdeler kapalı olunca balkon sıkıcı oluyor ama camları açmak için yukarı kaldırınca kabak gibi ortada oluyosun oysaki basit incecik bir tül olsa ben de rahat ederdim 400 lira parada vermezdim o aptal storlara edit: yazın çok sıcaklarda başım açık filan çıkamıyorum balkona.
İnş sağlıkla hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Nickinizin altındaki paylaşım dikkatimi çekti. Hopno no yöntemini uyguluyorsunuz. Nasıl etkileri oldu hayatınızda?kızlar günaydın
bugün 5 haftalık olduk pazartesi keseyi görcez inşaallah
biraz bebek için faydalı besinler alıyorum
kendime kıyafet falan almıyorum
uzun süredir farkettim ki gerçekten ihtiyacım yokmuş
o kadar çoklar ki
eşimn pantolonlarını tami,r ettirdim heryeri ssağlam sadece iç tarfları yırtıktı
20 tl ye 4 ünü yaptım
şu an 9 tane pantolonu var almamızı gerektircek durum yok
bende kilo almassam 3 4 ay evdeki pantolonlarla idare ederim
biraz şişliğim var ama taytla idare ediyorum o günlerde
daha yeni başladım desem sabahlarımı günümün iyi geçmesi ve stres olmamak için söylüyorum içimdenİnş sağlıkla hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Nickinizin altındaki paylaşım dikkatimi çekti. Hopno no yöntemini uyguluyorsunuz. Nasıl etkileri oldu hayatınızda?
yok ondan değildirGünaydın kızlarbugünü kendime tatil yaptım. İle gitmiyorum. Evde biraz çalışıp spor kitap dua ile vakit geçirmeyi planlıyorum.
Kredi kartından kurtulamıyoruz bi türlü.
Nasıl başaracağız onu da bilmiyorum.
Çok zor durumlarda taksit yaptırırım ama onun dışında kullanmak istemiyorum.
Ben bu konuya takıldıkça daha çok kullanıyoruz sanki.
günaydın canımkızlar günaydın
bugün 5 haftalık olduk pazartesi keseyi görcez inşaallah
biraz bebek için faydalı besinler alıyorum
kendime kıyafet falan almıyorum
uzun süredir farkettim ki gerçekten ihtiyacım yokmuş
o kadar çoklar ki
eşimn pantolonlarını tami,r ettirdim heryeri ssağlam sadece iç tarfları yırtıktı
20 tl ye 4 ünü yaptım
şu an 9 tane pantolonu var almamızı gerektircek durum yok
bende kilo almassam 3 4 ay evdeki pantolonlarla idare ederim
biraz şişliğim var ama taytla idare ediyorum o günlerde
bende bu konuyu çok düşünüyorum tam bitti kapatalım derken başka bi şey çıkıyorGünaydın kızlarbugünü kendime tatil yaptım. İle gitmiyorum. Evde biraz çalışıp spor kitap dua ile vakit geçirmeyi planlıyorum.
bende öyle okudum ama eskiden kiloluydum biliyorsungünaydın canım
tamiratları olması gereken pantolonlar var eşime verdim kaç ay arabada süründü kıyafetler :) bakalım yaptırırız en kısa zamanda bizde.
bu kış bende kıyafet almıcam. ama bot bakmam gerekiyor.
5 aya kadar kıyafet sorunu olmuyormuş. tabi bazılarının iç karnı geniş kiminin dar ama 4-5 aya kadar gerek yok sanırım.
bence kart yokmuş gibi davranın eger birşey hoşunuzamı gitti para birikmeden alamam diye düşünün.Günaydın kızlarbugünü kendime tatil yaptım. İle gitmiyorum. Evde biraz çalışıp spor kitap dua ile vakit geçirmeyi planlıyorum.
bende bu konuyu çok düşünüyorum tam bitti kapatalım derken başka bi şey çıkıyor
bende öyle okudum ama eskiden kiloluydum biliyorsun
bünye meilli kilo almaya çok dikkat ediyorum
1 haftadır tatlı sürmedim ağzıma
akşam süte pekmez sabahta süte tarçın bal katıp içiyorum
bide kuru meyve aldım
biraz pahalı ama napalım yoksa ben yuvarlanarak giderim hastaneuye
sağlıklı besleneyim en azından abur cubur yedim demem
77 kiloydum bünye meilli canımEvet saglıklı beslen hem bebeğe yararı olur kuru meyve yanına ceviz badem tüket canım.
kilolu halini ben bilmiyorum
77 kiloydum bünye meilli canım
çok dikattli olmalıyım
tekrar çok kilo almam lazım şu an kilo almadımO zaman maşallah 77 den bu hale geldiysen helal olsun :)