sade yaşam

O test sonucu benim olsa kesinlikle pozitif olarak degerlendirirdim.

Bende korunmuyorum artik
Hayirlisi olsun hakkimizda
canım bir ara regl dönemim geçti test yaptım aynen böyleydi...
kan testi bile yapmadım..biliyorum negatif..oylede oldu
ustelık korunuyoruz.

O test sonucu benim olsa kesinlikle pozitif olarak degerlendirirdim.

Bende korunmuyorum artik
Hayirlisi olsun hakkimizda
Haftasonuna kadar bekliyebileceğin için ayrica tebrik ederim seni
Ben olsam çatlamistim coktan

ya bende çatlıyorum bağırcam müdürüm olmasa
ama bi ihtimal yoksa üzülmek istemiyorum diyorum ama var eminim
doktora gitsem adet falan diyck ayar ediyorlar insanı
ama şöyle özene bözene hazırlanmak istyiyorum
koyu olur hem çizgi :KK74:

ya bende çatlıyorum bağırcam müdürüm olmasa
ama bi ihtimal yoksa üzülmek istemiyorum diyorum ama var eminim
doktora gitsem adet falan diyck ayar ediyorlar insanı
ama şöyle özene bözene hazırlanmak istyiyorum
koyu olur hem çizgi :KK74:
Bende ilk kan testine gittigimde birkac gun sonra yine gel hemen gebelik var diyemeyiz dış gebelik olabilir diyen bi laboranta rastlamistim.
Aksamada kutlama hazirlamistim esime surpriz yapicaktim
Kursagimda birakmisti manyak

Dar paça derken kesimi dar paça demek istedim, yoksa bacakları saracak şekilde değil, birde ütülü kumaş pantolon olunca daha zayıf gösteriyor bu yüzden bende artık o şekilde tercih ediyorum :) Yaşlanmakla ilgisi yoktur bence, içten gelen tarz meselesi. Birde dışarıda giydiğimiz çoğu şey ev kıyafetleri gibi rahat olmuyor ki, genelde orta rahalıkta oluyor, bazen kot pantolon bile daraltıyor insanı. Ben, aynaya bakınca kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o şekilde kombin yapıyorum. Zayıf görünme, zarif durma, şık olma benim için önemli. Mesela günlük kıyafetlerim öyle bir olmalı ki, aniden akşam yemeğe gidecek olsak şık olmalıyım. (kot üstü bir gömlek, ya da kot üstü bir kazak bana göre değil yani)
Ben açıkçası çok salaş giyiniyorum,kot hatta boyfriend çok hoşuma gidiyor.günlük hayatta neyse de artık iş hayatımda daha oturaklı giyinmek istiyorum ama elim gitmiyor kumaş pantolonlara.etek zaten hiç giymiyorum.ıstanbula dönünce kendime bu konuda bir tarz belrlemem lazım.işte sıkıntı burada başlıyor ihtiyaç mı istek mi ve aldıklarımi kullanabilecek miyim? Böyle belli bir cizgim olmasını çok istiyorum.

Bende ilk kan testine gittigimde birkac gun sonra yine gel hemen gebelik var diyemeyiz dış gebelik olabilir diyen bi laboranta rastlamistim.
Aksamada kutlama hazirlamistim esime surpriz yapicaktim
Kursagimda birakmisti manyak
bende ondan korkuyorum ya işte

Anneler bi bakın hele
Adetime 2 günvarr Eki Görüntüle 1693966

adetiim geçsinde canım suratıam bön bön bakıyorlar sonra :KK53:
adetine iki gün kalmissa acilde de kan verebilirsin canim iki saate cikar ve sonuc kesindir. idrar testlerine bende pek güvenmiyorum ama kan testi kesin olur. benim basimdan bi dis gebelik gecti simdi bu ay bende tedavi oldum bekliyorum yarin test yapmam lazim fakat beklemek de istiyorum cok karisik durumlardayim yavv:KK34:

adetine iki gün kalmissa acilde de kan verebilirsin canim iki saate cikar ve sonuc kesindir. idrar testlerine bende pek güvenmiyorum ama kan testi kesin olur. benim basimdan bi dis gebelik gecti simdi bu ay bende tedavi oldum bekliyorum yarin test yapmam lazim fakat beklemek de istiyorum cok karisik durumlardayim yavv:KK34:
Allah korusun canım
dış gebeliktete belirtiler aynı mı oluyor

Allah korusun canım
dış gebeliktete belirtiler aynı mı oluyor
canim dis gebelikte beta hcg olmasi gerektigi gibi yükselmiyor kanama oluyor lekelenme tarzinda bazende bire bir hamilelik belirtisiyle ayni oluyor o dis gebelik materyalinin yerlesmesine ve büyüklügüne göre degisiyor. iki güne bi kan testi tekrar edilince anlasiliyor ultrason takibi yapiliyor falan ama bence sen buna takilma cok nadir görülen bi durum .Allah korusun zor zamanlar buna da sükür. ama bence sen hamilesin gibi geliyor bana :KK68:

canim dis gebelikte beta hcg olmasi gerektigi gibi yükselmiyor kanama oluyor lekelenme tarzinda bazende bire bir hamilelik belirtisiyle ayni oluyor o dis gebelik materyalinin yerlesmesine ve büyüklügüne göre degisiyor. iki güne bi kan testi tekrar edilince anlasiliyor ultrason takibi yapiliyor falan ama bence sen buna takilma cok nadir görülen bi durum .Allah korusun zor zamanlar buna da sükür. ama bence sen hamilesin gibi geliyor bana :KK68:
banada öyle geliyor canım
allahıma şükür aratmadı bebeğimi
isteyince hemen verdi:anneadayı:

allahım sanada tez zamanda nasip etsin :KK19:

X