- 25 Mayıs 2013
- 13.938
- 20.395
- 598
- Konu Sahibi philosophy
-
- #4.381
Eskisi elden çıkarılsa da her hafta yeni birşeyler alınmasını doğru bulmuyorum. Sade olalım evet ama israfa da kaçmayalım diyorum ben.selam herkese,hepinizi bizim eve davet ediyorum,sade kursu açıcam,şaka bir yana sade olmayan evlere gidince butun piskolojım bozuluyor ve kendımı hemen ordan dışarı atıyorum,ve bir daha gitmiyorum,kızlar hayat güzel,eşyaya hizmt etmeyın,ha bir de hızmet etmeyenler var alıpta,ah onlar daha üzücü durumda,.çok şükür,evimi her zaman sık sık tararım,az fazla bişey olmasın diye,birinden duydum,kadın çok zengınmış,her hafta kıyafet alırmış,ama eve geldiğinde kaç prça almış ise o kadar çıkarırmış dolbından,çok hoşuma gitmişti...
Bunu nasıl başardin ben yapamiyorum atsam mi yine mi giyerim belki diyip giymeyip duruyooLise, üniversite caglarinda biriktirme, saklama huyum vardı. Zaman içinde ve hayat da bayağı yorup bunaltinca atmaya basladim, o gün bu gündür attikca rahatlarim.
Bir bayana göre az kiyafetim vardır ama yine de sık sık gardrop ayiklamasi yaparim.
Geçenlerde ardiye olarak kullandığımız odaya göz diktim, cocuk odasi yapmak icin orayı bosaltmaya basladim.
Oyuncaklari, evraklari, cdleri ayikladim. Verilecekleri verdim, atilacaklari attim.
Yeterince zaman tanidiysan o kiyafetlere... Hala giymiyorsan elden ve EVDEN cikarilabilir :)) 2 seyi dusunuyorum veya 2 sey beni rahatsiz ediyor diyelim: Birincisi, orda bi yerlerde ya dolapta ya bazada yer isgal etmesi gözüme batmaya basliyor, kullanmadigim sey bana batar, esya kalabaligini sevmem, boyle dolu doluluk rahatsiz eder beni. Biraz bosluk olmali, nefes almaya yer olmali dolapta, evde. Ikincisi, ona ihtiyaci oldugunu bildigim insanlar vardir, "madem giymiyorum, belki onlarin isine yarar" diye düşünür gonderirim.Bunu nasıl başardin ben yapamiyorum atsam mi yine mi giyerim belki diyip giymeyip duruyoo
Canım ben renk konusunda tavsiyede bulunacağım. Genelde koyu renklerde siyah-lacivert-haki açık renklerde sütlü kahve-krem kullanırım. Tutup turuncu bir tunik alsam kullanışsız olur benim için. Senin de böyle sevdiğin ve sürekli giyindiğin renkler vardır onları tercih et. Bir de ben bu renkleri tek renk olarak alıyorum üzerinde desen veya ikinci bir renk olunca yine kombinlerde sıkıntı oluyor.günayıdn ...
sadeleşmek en güzeliii..
ben de hemen hemen tüm kışlık ve yazlıkları ayırdığımdan çok az kıyafetim kaldı..hem işte hem dışarda giyinmekte zorluk çekiyorum ...bir de burası pek sıcak bi şehir..bi gün giyilen asla bi daha giyilmiyor...
alışveriş yapacağım ancak 5 kg felan daha verince..
belki ramazan sonrası bi alışveriş yaparım...
hedefim 67 kg olmak : şu an 8kg fazlam var..
sonrasında akıllıca alışveriş yapmak istiyorum..
iş için kumaş pantolonlarım var..
dizi geeçen uzunlukta spor tuniklerim var: 3 tane..
ama işte giyebileceğim spor şık tarzı bir çok kıyafetle kombinleyeceğim renkte ve özellikte alışveriş yapmak istiyorum..tavsiyeleriniz neelerdir ?_
Canım ben renk konusunda tavsiyede bulunacağım. Genelde koyu renklerde siyah-lacivert-haki açık renklerde sütlü kahve-krem kullanırım. Tutup turuncu bir tunik alsam kullanışsız olur benim için. Senin de böyle sevdiğin ve sürekli giyindiğin renkler vardır onları tercih et. Bir de ben bu renkleri tek renk olarak alıyorum üzerinde desen veya ikinci bir renk olunca yine kombinlerde sıkıntı oluyor.
Sız yazdıktan sonra bazamda ceyız den olan yorganlarım oldugu Aklım geldı.birine mı vereyim ne yapayım onları?Ben evde fazlalık ata ata şuan yatakodamın bazası bomboş :)
Evet ihtiyacı olan birilerine verin, tabii hiç kullanmıyorsanız.Sız yazdıktan sonra bazamda ceyız den olan yorganlarım oldugu Aklım geldı.birine mı vereyim ne yapayım onları?
Hıc kullanmıyorum.. TesekkurlerEvet ihtiyacı olan birilerine verin, tabii hiç kullanmıyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?