sade yaşam

kızlar misafir için eve kaç yorgan almak gerekir
bende bir sürü var ve üstüste duruyorlar,beni sinir ediyorlar

:)

Ben evlenirken 2 tane almıştım. Bir tane de eşimin annesi hediye etti. Onu hiç kullanmıyorum diyebilirim. bazamın altı bile boş. Battaniyem de 3 taneydi. Hiç kullanmadığım birini hediye ettim ben de.

Ne kadar misafirinizin geldiğiyle de alakalı elbette. Ben evde abartı ve fazla olan hiçbir şeyi sevmiyorum. Kırk yılın başı bir lazım olur mantığı hiiiç yok ben de. lazım olduğu an ya alınır ya alternatifi ile idare edilir.

Boyamayi cok aklimdan gecirdim bayada arastirdim video falan ama simdi diyelim ki zimpara yaptim boyadim ufak darbe alinca soyulursa alttan kahve cikar kotu durur surekli onu kollamakla da ugrasilmaz ki.
Boyarsam boyle olursa diye cesaret edemiyorum
Yenileride 200tl alamam suan.

Çizik ve darbelerde aynı tonda ayakkabı boyasıyla boyanınca belli olmuyormuş

Cok sağol cnm
Ben de sizin msjlarınızı okuyunca vazgeçtimm
Ben iş azalsın diye bakıyorum,bu makine bana iş çıkaracak gibi :))

Yıkama yerlerinde ne kadar hijyenik yıkandığı muamma
Bir de bazı yıkamacılar kapı önlerine asıyorlar kurusunlar diye gelenin gidenin kötü bir şey yapıp yapmadığını da bilemeyiz
O yüzden bence evde yapmak ideal
Ama bayanı zorluyor kullanması
Eş yardımı şart
Haftasonu bir günde tüm halılar güzelce tertemiz olur hatta koltuklar bile

Merhaba arkadaşlar bu topiği günlerdir takip ediyorum öyle ki telefonla yatar kalkar oldum sade yaşam benim içinde her aşamasıyla bir hedef haline geldi ama daha silkinip kendime gelemedim yeni doğum yaptım bebeğim 2.5 aylık birde 3 yaşında kızım var bişeyler kalkışmak şuan zor zira günlük islerimi zor yetiştiriyorum arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama keşke konuyu dağıtmasak inanın benimde kilolara başım dertte ama şuan onu düşünmek istemiyorum bebeğim olduğu için sayfaları zor takip ediyorum sade yaşamın dışındakiler zamanımı çalıyor zira sade yaşamın bir maddeside zamandan tasarruf değilmi buradaki herkesi çok sevdim anlayışına sığınıyorum
az doğal doğru yemek de sade minimalist yaşamın vazgeçilmezi

:)

Ben evlenirken 2 tane almıştım. Bir tane de eşimin annesi hediye etti. Onu hiç kullanmıyorum diyebilirim. bazamın altı bile boş. Battaniyem de 3 taneydi. Hiç kullanmadığım birini hediye ettim ben de.

Ne kadar misafirinizin geldiğiyle de alakalı elbette. Ben evde abartı ve fazla olan hiçbir şeyi sevmiyorum. Kırk yılın başı bir lazım olur mantığı hiiiç yok ben de. lazım olduğu an ya alınır ya alternatifi ile idare edilir.
Benim annem de 1 yorgan aldı ama kayınvalidem bir sürüü hazırlamışş,evi yerleştirmeye geldiğimde gördüm

Benim için çok önemli bi karardı aslında bu kararı vereli üç yıl oluyor kapanicam dedim ama zamanı ni bilmiyodum

Oturdum düşündüm asla vazgecemiyceklerim
-oje
-dipleynier
-tatillerde denize girmek

*Üç yıl önce ojeyle başladım yaklaşık 100 kadar önem vardı hepsini arkadaşlarımın ergen kızlarına da gittim ve üç yıldır sadece iki kere oje sürdüm düğünde

*dipleynier im bittiğinde almadım şu an kullanmıyorum sadece rimel kullaniyorum kapanırsam şeffaf rimel kullanırım yada hiç kullanmayabilirim

*ve deniz bunu da hasemayla asabilecegini dusunuyorum

Sanırım iki ay içinde kapanmış ol cam hayırlısıyla.... Dolabimi temizlemek için de bahanem oldu :)

Güzel bir karar tebrik ederim
İslami oteller de iyi oluyor bay bayan ayrı havuzlarda yüzüp güneşlenmek için

kızlar misafir için eve kaç yorgan almak gerekir
bende bir sürü var ve üstüste duruyorlar,beni sinir ediyorlar
Aslında kişiyle ilgili bu benim kayinvalide evlenirken 3 tane çift kisilk yün yorgan verdi ama ben hayatta yün kullanmam dedim ki bunu ben kullanamam yün kullanamiyorum ihtiyacı olan birine mi verim geri mi getirin dedim geri getir dedi iade ettim
Sunan evimde iki tane tek kişilik yorgan iki tane çift kisilk yorgan var .... Çift kisilklerden birini ben kullaniyorum
Tek kişilik iki yorgan ve core kişiliğin bi tanesi duruyor
Battaniye olarak da iki tane çift kişilik hiç kullanmadigim ve kullanmayı düşünmediğim yorganı kısa zaman önce belediyeye bağışladim .... Bu soğuk kış günü ihtiyacı olan muhakkak biri vardır
Belki bir kere belki hiç kullanmayacagim bi battaniyeyi evde saklamak istemedim ben onu dolapta sallarken belki çok usuyen anne onunla çocuğunu ısıtacak

Yorgandan konu acilmis hemen bende yazim suan evde 1cift kisilik(yün)
1tek kisilik(yün)
2tanede uyku setim var
2tane battaniyem(eski model)
1tanede ince polar battaniyem var
Babannem 5yorgan yapmisti bana ceyizimde goturmedim nereye koyucam dedim.
Gelenin uzerine 1tane yedek ayirmistim okadar.
Burda annemlerin binada bi ardiyemiz var merdiven boslugundan degerlendirdik oda seklinde anneminde benimde fazla hali,yorgan, esyalarimiz orda.
Anahtari ikimizde de var her yaz dokup temizleyip havalandiriyoruz sonra yine dolduruyor sadece yük.
Annem cok bikti onun baya var cunku aticam diyodu en son

Yer dosegi yoook kanepe dosegi babannem yapmis zamaninda(elinden gelirdi) annem cok bikti
Yün meziyetli dokcen yikican kurutcan diktircen.

Ben yün yorgansiz isinamiyorum
Uyku setini makinede yikiyorum sık sık
Yunude yikamaya veriyorum.
Hep eziyet
Benim yedek halim bile yok hic sevmem.oyle kenarda kosede dikili hali falan

Her kösem bostur benim
Kullanmadigim halilari verdim annem serdi
Simdi her odamin o esyaya uygun 1halisi var.
Her sene yikatir zaman zamanda silerim.

Hayatta hic sevmedigim sey evin köselerine yigilan esyalar,yuklukler,kapi arkasina dayanan halilar,esyalar,koliler, dolaplarin uzerine hincahinc doldurulan hurclar

Ya balkon kapatilir(varsa) doldurulur yada ayni syden 3-5tane alinmaz bizde.

Burda ardiyemiz var tamam diger evimdede
Bir balkonumu kapatmistim dolabim vardi orda herseyi oraya koyuyodum elektrik supurgeme utumasama kadar
Yine hic yiginagim yoktu
Ben orda bisi burda bisi surda bisi hiic gelemem.

aslında ben 2 sene önce 77 kiloyu gördüm sonra zayıflıycam dedim ve
3 gün protein 4 gün karbonhidratı dahil ettim
protein acayip sıkı gösteriyor
yani sen kurabiye,etimek, halley bunlar yerine
illa tatlı diyosan sütlü tatlı
ben yazın %30 bedava olan maraş usulu dondurma kocaman tek başıma yerdim
ama gene almadım tekrar
bünyem 58 in altına düşmeme hiç izin vermedi

Kaç ayda kaç kilo verdiniz
Sarkma olmaması için ne yaptınız
Tam olarak nasıl beslendiniz
Bir niyet edip zayıflama yoluna giremedim

Di mi ama, bir şeyler keşfetmek ne güzel. İşi gücü bıraktım Nil'in yazılarını okuyorum şu an. Mart ayında kendimi ödüllendireceğimi mi söylemiştim, değiştiriyorum Şubat'ta Nil'in kitabını alacağım.

Yazıyı en sevdiğim 4 kişiyle hemen paylaştım. Ordan oraya derken şu an Amy'nin belgeselini izlemeye başlayacağım. Hepsini hepsini birden yapmak isterim bazen. Şu an ki gibi.

dakikalar sonra gelen edit: Güzel bir şey keşfedince bunu paylaşmak, o anı başkalarıyla birlikte yaşamak ister misiniz sizde? Tek olunca bazen eksik oluyor.
Akşamı beklemeye karar verdim. (Evde beni bekleyen biri var)

Amy nin belgeseli nedir ? Merak ettim Link atar mısınız

Ben kışın yün yorgan kullanıyorum
Kış bitimi 3 tane battaniyem var dönüşümlü onları kullanıyorum
Yaza doğru yatak örtümü
Yazın da pike ve boş nevresim

İlk yıl kaz tüyü yorganımı denemiştik terden öldük gece kombiyi kapatanlar için iyi olur ama

Kullanmadığım bir saten yorgan var o gözüme batıyor en kısa zamanda onu bir yere vereyim

Şimdi farkettim kv bi tane tek kişilik yorgan vermişti onu da kullanmıyorum onu da vermeliyim

Bir tanede de annem ben taa orta okuldayken mi lisedeyken mi satenli özel işlemeli yün yorgan yaptırmıştı o da duruyor ama onu vermem sanırım
Yazlık isteğim var , olduğunda oraya götürürüm inşaAllah

Bayırbucak türkmenleri için geçen gün evden oğlumun küçülenlerini patik çorap havlu oyuncak bebek bezi gibi şeyler verdim

Yorganlar dışında bazanın altında bohça adı altında verilen havlu patik ve tülbent var fazlalık olarak
Hiç birini kullanmadım
Kullanmam da
Geri mi versem , ihtiyacı olan birine mi bilemedim
Kv ile görüşmüyorum
Sizce ne yapayım

Bugün eşim işten geldi, yukarıdaki depo olarak kullandığımız odalara bir el atalım, düzenleyelim dedik, epey iş çıkardık, hoş ben bu koca göbüşümle eşimi sadece yönlendirdim ama olsun, birlikte keyif alarak 2 odamızı toparladık.
Doğum için aileler il dışından gelecekleri için yukarıdaki bir odayı misafir yatak odası yapalım dedik, banyo tuvalet de var hem, rahat ederler, oraya bir yatak siparişi vercez, Perşembe günü de a101de dolap satılıyo, onu alalım, kullansınlar dedik. Hayırlısı...
Temizlik malzemelerini, gıda stoklarını bir güzel dizdik, bayağı bir gereksiz şey vardı, çöpe attık, ohhh ferahladık.
Boş koliler vardı, taşınırken kullandıklarımız... Onları da eşim bodruma indirdi, kilitli sığınağımıza koydu, odada bayağı yer açıldı, genişledi, bebiş bahanesiyle oralar elden geçti ohh

Şimdi farkettim kv bi tane tek kişilik yorgan vermişti onu da kullanmıyorum onu da vermeliyim

Bir tanede de annem ben taa orta okuldayken mi lisedeyken mi satenli özel işlemeli yün yorgan yaptırmıştı o da duruyor ama onu vermem sanırım
Yazlık isteğim var , olduğunda oraya götürürüm inşaAllah

Bayırbucak türkmenleri için geçen gün evden oğlumun küçülenlerini patik çorap havlu oyuncak bebek bezi gibi şeyler verdim

Yorganlar dışında bazanın altında bohça adı altında verilen havlu patik ve tülbent var fazlalık olarak
Hiç birini kullanmadım
Kullanmam da
Geri mi versem , ihtiyacı olan birine mi bilemedim
Kv ile görüşmüyorum
Sizce ne yapayım
Bende kv gorusmuyorum
Bana verdigi 3basortusunu evden cikardim
Ogluma yelek yapmisti gorustugum donem hepsini geri verdim ogluma olmuyo artik falan dedim.
Bana zaten bisi yapmamisti olan onlar hepsini evden cikardim
Ben sevmedigim insani bana hatirlatacak hic bisi evimde tutmuyorum.
Kim olursa olsun bu

Bende kv gorusmuyorum
Bana verdigi 3basortusunu evden cikardim
Ogluma yelek yapmisti gorustugum donem hepsini geri verdim ogluma olmuyo artik falan dedim.
Bana zaten bisi yapmamisti olan onlar hepsini evden cikardim
Ben sevmedigim insani bana hatirlatacak hic bisi evimde tutmuyorum.
Kim olursa olsun bu

Ben de oğluma ördüğü bir kaç parça şeyi geçen gün verdim

Diğerleri de bazanın altında işte kullanmıyorum görmüyorum ama orda biliyorum rahatsız oluyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum

X